Alimente provenite din China care sunt ticsite cu plastic, pesticide şi chimicale cancerigene şi de care este necesar să te fereşti

 

Chiar dacă pare greu de crezut, în China există orez preparat din plastic! Consumul de contaminanţi derivaţi din plastic, chiar şi în cantităţi infime, generează dezechilibre hormonale şi digestive grave, iar consumul acestui îngrozitor orez sintetic te predispune riscului de a dezvolta cancer mamar.

China este recunoscută pentru faptul că produce nenumărate produse ieftine şi de proastă calitate, dar când vine vorba de mâncare, lucrurile sunt incomparabil mai grave. Riscul de îmbolnăvire este uriaş dacă alegi să consumi aceste alimente importate, iar preţurile aferente foarte mici ridică din principiu semne de întrebare serioase.

1. Sucul de mere produs în China

China se afla chiar în capul listei ţărilor producătoare de pesticide şi care nu asigură măsuri corespunzătoare de verificare a prezenţei pesticidelor, chimicalelor şi a altor materii reziduale în produsele alimentare. Având în vedere faptul că în România, peste 50% din cantitatea de suc de mere importată provine din China, ai mare grijă la cumpărarea acestor produse.

2. Ciuperci procesate

Controlorii de calitate a produselor alimentare din România au descoperit loturi întregi de ciuperci contaminate aduse din China. În goană după profit, unii producători chinezi îşi etichetează ciupercile prelucrate chiar ca fiind organice. Iată de ce se recomandă să cumperi ciuperci organice produse pe plan local.

3. Usturoiul chinezesc

O altă bombă chimică descoperită de controlorii de calitate a produselor este usturoiul contaminat cu chimicale periculoase. Aproximativ 31% din usturoiul de pe piaţa românească provine din China.

4. Orezul cu plastic

Acest orez artificial conţine efectiv plastic, fiind produs din cartofi şi răşini sintetice artificiale! După fierbere, orezul se întăreşte şi se încleiază excesiv, rezultatul fiind un risc crescut de îmbolnăvire. Consumul cu regularitate al acestui orez poate cauza chiar şi cancer.


5. Piperul chinezesc negru şi alb

Îţi vine să crezi că unii producători chinezi vând făină pe post de piper alb şi nămol pe post de piper negru? Pare incredibil, dar este adevărat. Un lucru dezgustător şi deosebit de periculos în acelaşi timp.

6. Sarea industrială

De mai bine de 13 ani, această sare se vinde pe post de sare de masă, deşi poate cauza afecţiuni mentale şi fizice, precum şi tulburări ale aparatului reproducător.

7. Mazărea verde

Evită cu orice preţ mazărea verde produsă în China, întrucât conţine coloranţi periculoşi. Legea interzice folosirea colorantului în cauză la prepararea produselor alimentare, deoarece are efecte cancerigene. Chinezii nu se sfiesc, însă, să-l folosească.

În concluzie, fugi ca de ciumă de alimentele importate din China! Provin dintr-o ţară cu un grad crescut de poluare a aerului şi a apelor, şi mai există şi riscul de a fi ticsite cu pesticide şi chimicale toxice! Cel mai indicat este să cumperi alimente de pe piaţa locală şi de la furnizori de încredere.

Practici similare au loc și în India. Iată un video șocant despre cum sunt colorate unele legume și fructe.

China furnizează multe alte produse toxice, nu doar alimente.

 

Citiți și:

Orice cancer se poate vindeca între 2 şi 16 săptămâni

Parabenii – noi descoperiri ştiinţifice asupra nocivităţii lor
Arnold Schwarzenegger a îndemnat oamenii să renunțe la consumul de carne, la summitul de la Paris pe tema schimbărilor climatice

 

yogaesoteric
15 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More