Allons enfants de la Patrie, Le jour de gloire est arrivé!… Marine Le Pen: «UE va dispărea, din cauză că oamenii nu o mai doresc»

Potrivit liderei Frontului Naţional, Marine Le Pen, Uniunea Europeană va dispărea şi va fi înlocuită de o „Europă a oamenilor”. În cadrul unui miting desfăşurat în 26 martie, la Lille, Le Pen a afirmat că UE va dispărea din cauză că oamenii nu o mai doresc, scrie Reuters.

Încurajată de alegerea neaşteptată a lui Donald Trump în SUA şi de votul britanicilor de a părăsi UE, Le Pen, care a candidat la președinția Franței, a declarat în cadrul mitingului organizat în Lille, că alegerile franceze ar putea fi următorul pas în ceea ce aceasta a numit o rebeliune globală a oamenilor.

„Uniunea Europeană va dispărea, din cauză că oamenii nu o mai doresc. A venit timpul să învingem globaliştii. Mesajul meu este unul de emancipare, de eliberare… un apel către toţi patrioţii, să se adune în spatele steagului nostru”, a declarat Marine Le Pen.

În timpul mitingului, Le Pen a spus că doreşte ca UE să fie înlocuită cu „o altă Europă”, pe care a numit-o „Europă a oamenilor”.

Reacţionând la comentariile candidatei la preşedinţie cu privire la moartea UE, ambasadorul Franţei în SUA, Gerard Araud, a scris pe Twitter: „Aceasta va fi semnificaţia reală a alegerilor franceze: supravieţuirea sau dispariţia UE, un cvasi-referendum.”

Alegerile din mai pentru președinția Franței au prelungit agonia UE, fiind câștigate de Emmanuel Macron, reprezentantul establishmentului globalist.


Citiţi şi:

Franța: secretele teribile din spatele lui «Rothschild» se manifestă prin Macron
Euroscepticismul este în creștere în UE, în special în Franța, Germania și Spania, unde circa jumătate din populație nu mai vrea să rămână în Uniune
Impasul Uniunii Europene


yogaesoteric
8 iulie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More