Alt scandal legat de covid

Nebunia covid este departe de a se opri. În timpul crizei s-au făcut presiuni imense asupra oficialilor pentru a adopta narativul impus de Bill Gates prin intermediul OMS. Poate vă mai amintiţi cum OMS a propus Tanzaniei să achiziţioneze echipamente pentru testare PCR, iar preşedintele de atunci al ţării, pentru a se asigura că nu e o minciună, a trimis mai multe mostre aiuristice la analiză: sânge de capră, ulei de motor ș.a.m.d. Mare i-a fost surpriza când a venit rezultatul analizelor conform cărora uleiul de motor şi cola erau infestate cu covid. Ştirea a făcut deliciul canalelor alternative, sporind neîncrederea oamenilor în demenţa autorităţilor. Şi, cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, John Magufuli a murit aparent de covid. Asta a răspândit media din întreaga lume, însă oficialii au anunţat că Magufuli suferea de fibrilaţie atrială, cel mai probabil fiind vorba de un infarct.

John Magufuli

În aceeaşi perioadă, în Madagascar a fost dezvoltat un tratament naturist pe baza unei plante, Artemisa Anua. Respectiva plantă se află şi în flora noastră, fiind cunoscută cu denumirea de „peliniţă”. Vă pot spune că am recomandat-o multor cunoştinţe care s-au îmbolnăvit de covid şi că ceaiul din această plantă le-a redus extrem de rapid simptomele. Sunt ferm convins că extractul dezvoltat în Madagascar funcţionează deoarece am văzut cât de rapid anihilează peliniţa simptomele gripei.

Ei bine, acum vine bomba: preşedintele Madagascarului, Andy Rajoelina, susţine că OMS a încercat să-l mituiască cu 20 milioane de dolari pentru a opri tratamentul pe bază de peliniţă, cunoscut sub numele de „Covid-19 Organics”. De asemenea, a declarat că lumea a avut rezerve în a utiliza tratamentul dezvoltat acolo deoarece în general oamenii au rezerve faţă de ceea ce provine de pe continentul african. E aproximativ adevărat.

De fapt nu de încredere a fost vorba, ci de susţinerea unui narativ debil ca efect al unor sume fabuloase de bani. Covid-19 a fost un exerciţiu de mituire şi constrângere la nivel mondial. Oricine a propus un tratament alternativ, altul decât cele planificate de criminalii care au instrumentat întreaga farsă, a fost lichidat. Îmi revine în memorie asaltul pornit împotriva lui Didier Raoult pentru dezvăluirea tratamentului bazat pe hidroxiclorochină. Culmea, toţi idioţii utili din sănătate care n-au făcut nimic toată viaţa, au sărit la gâtul lui Raoult pentru că nu a respectat „protocolul”. Care protocol prevedea numai aberaţii desfiinţate de-a lungul timpului. Nu doar că l-au lichidat, inventându-se peste noapte tot felul de experţi care i-au contestat activitatea, dar au mai şi tăbărât cu procuratura peste institutul său unde, chipurile, procurorii găsiseră ei nişte nereguli. În mod evident totul a fost un circ ieftin, pe model Kovesi.

Mai mult, în ceea ce priveşte hidroxiclorochina, după ce în The Lancet apăruseră studii scandaloase care „demonstrau” că tratamentul lui Raoult creşte mortalitatea, iată că acum a apărut un studiu devastator al Universităţii din Glasgow care arată mecanismul antiviral al hidroxiclorochinei. Citez din respectivul studiu: „Hidroxiclorochina (HCQ) este un medicament care se acumulează în endozomi și le scade aciditatea, ceea ce le perturbă funcția. Făcând endozomii mai puțin acizi se reduce fuziunea membranei, reducând astfel capacitatea SARS-CoV-2 de a pătrunde în celule”.

La fel s-a petrecut şi cu invermectina. Cu toate că era evident că tratamentul funcţionează, criminalii de la manetele Sănătăţii naţionale şi mondiale au complotat pentru omorârea a milioane de oameni, victime ale aberantelor protocoale medicale.

Toate aceste evidenţe mă fac să cred că ceea ce susţine preşedintele Madagascarului este cât se poate de real. Pentru a promova afacerile murdare ale sponsorilor lor, nemernicii de la OMS au călcat realmente peste cadavre. Fapt pentru care absolut orice informaţie venită de acolo ar fi necesar să fie tratată cu rezerve serioase. Ar fi necesar să înţelegem că lumea s-a schimbat radical. Efectiv nu mai există nicio autoritate neticăloasă la nivel mondial în absolut niciun domeniu. Am intrat în cea mai mare negură a lumii, în care ştiinţa a devenit un soi de domeniu magic, manipulat de o mână de ticăloşi.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Prof. dr. Vasile Astărăstoae: Mortalitatea excesivă în Europa poate fi cauzată de efectele târzii ale vaccinării anti-covid
Crimă cu premeditare. Dr. Robert Malone: 500.000 de americani au murit cu zile. Dr. Fauci și guvernele lumii au subminat tratamentele covid-19 timpurii…

 

yogaesoteric
9 decembrie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More