Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.

 

Vă prezentăm în acest articol câteva aspecte, mai puţin cunoscute chiar şi pe site-urile şi blogurile alternative, în legătură cu atacurile din 11 septembrie 2001 asupra turnurilor gemene World Trade Center din New York.

Despre acest eveniment care a șocat America și o lume întreagă s-a scris enorm – au fost prezentate și analizate dovezi incontestabile ale existenței unei conspirații dar au fost lansate și numeroase speculații, inevitabil pentru un eveniment de o asemenea magnitudine. În acest context complex, au apărut și informații cu totul surprinzătoare care furnizează noi motive posibile pentru punerea în scenă a așa-zisului atentat terorist. După cum veţi vedea, se pare că „păpuşarii” Cabalei au creat un scenariu foarte greu de imaginat care, probabil, va rămâne peste timp un exemplu uimitor de manipulare la scară planetară.

Cunoscutul jurnalist Benjamin Fulford a oferit o perspectivă cu totul nouă asupra declanșării evenimentelor de la 11 septembrie, într-un amplu interviu acordat lui David Wilcock. Iată, în continuare, fragmentele revelatoare în care Fulford dezvăluie un scenariu surprinzător, cu o miză gigantică – sute de mii de tone de aur! (Interviul poate fi citit integral pe site-ul yogaesoteric.net aici: I, II, III, IV, V).

Presa occidentală nu a avut curajul să scrie adevărul despre 9/11

Benjamin Fulford: Prin aceasta urmăream ca tot ceea ce spuneam şi scriam să apară şi în presa occidentală. Atunci mi-am dat seama că jurnaliştilor din Occident ori le era teamă să nu-şi piardă slujbele, ori la acele conferinţe erau prezenți doar agenţi sub acoperire care pozau ca jurnalişti. Concluzia în ambele cazuri este că mass-media era în întregime controlată. Nu mi-am imaginat că este atât de controlată, dar m-am convins de aceasta în momentul în care am ţinut acele conferinţe şi am prezentat dovezi de necontestat cu privire la falsul atentat din 9/11. Cu acea ocazie, corespondentul de la New York Times mi-a spus că el ar fi imediat concediat dacă ar scrie despre aşa ceva!

David Wilcock: Deci nu eşti de acord cu scenariul clasic. Ai putea să ne spui pe scurt care este concluzia la care ai ajuns tu, care apoi ţi-a adus unele necazuri?


BF
: Pe scurt, totul a fost o înscenare din interior. Există dovezi zdrobitoare ce arată dincolo de orice dubiu că nu este nici pe departe vorba despre nişte terorişti din Arabia Saudită. Problema pentru multe fiinţe umane care aud aceasta este că deşi încep atunci să îşi dea seama că nu a fost vorba de un atac terorist pus la cale de arabi, totuşi alternativa devine atât de năucitoare încât nu o pot suporta. Ei încep să creadă în mod fals că o astfel de conspiraţie este prea mare pentru a putea fi vreodată posibilă.

Însă cei care conduc din umbră au pus la cale întotdeauna incidente false pentru a-i face pe oameni să fie de acord cu un război. Tocmai de aceea, dacă privim în trecut, la cazuri istorice, oamenii nu au traume asociate cu acele evenimente. De exemplu, ceea ce a declanșat războiul hispano-american, a fost un fals incident: explozia navei americane USS Maine, pentru care a fost acuzată Spania. Însă 70 de ani mai târziu a fost recunoscut că de fapt americanii înșiși au aruncat în aer nava respectivă. Dar dacă la acea vreme ai fi spus că incidentul a fost fabricat de americani, ai fi fost linșat în plină stradă.

În 1998, Kuomintang-ul a dat în judecată Banca Rezervei Federale pentru a-și primi înapoi aurul

BF: În 1998, chinezii au dat în judecată Consiliul director al Băncii Rezervei Federale. Practic, mesajul lor era „Ne vrem aurul înapoi! Am încheiat un acord. V-am oferit cantităţi enorme de aur. Termenul de 50 de ani a expirat, aşa încât ne vrem aurul înapoi!”

DW: De ce au aşteptat 4 ani? De ce abia în 1998?

BF: În anul 1938, şapte nave de război încărcate cu aur au fost trimise din China în Statele Unite. Au existat mai multe transporturi de aur către SUA, dar în 1938 aurul chinezesc a fost evacuat pentru a nu fi luat de japonezi. Americanii le-au dat chinezilor obligaţiuni emise de Banca Rezervei Federale, promiţând să înapoieze aurul în 60 de ani (adică în 1998).

DW: Există vreo consemnare în istorie legată de aceste evenimente?

BF: Sigur că da! Chinezii au foarte multe documente şi dovezi, de aceea astăzi este posibil acest uluitor proces judecătoresc. Actele există ca documentaţie în dosar, astfel că odată ce va începe procesul, ele vor deveni documente publice.

DW: Economistul vestic de rând a ştiut despre aceste transporturi de aur din 1938?

BF: Da, pentru că a fost o ştire bombă. Este o informaţie despre care sigur găseşti documentaţie. Trebuie doar să cauţi prin arhive. Sunt sigur că se găsesc materiale despre aurul pe care l-au scos din China.

FRB a considerat că cele 200.000 de tone pe care le înapoiaseră Chinei în anii ’70 au fost suficiente


BF
: Revenind la procesul din 1998, cei din consiliul Director al Băncii Rezervei Federale au spus că nu era necesar să mai înapoieze nicio cantitate de aur. Ei au susținut că l-au restituit în 1970, când i-au dat 200.000 de tone de aur lui Mao, cu prilejul reînnoirii relaţiilor SUA cu China comunistă.

DW: Dar 200.000 de tone de aur încap în mai puţine vase de război, nu în şapte.

BF: Da, și au pierdut procesul.

Americanii trebuiau să înapoieze aurul începând cu 12 septembrie 2001

BF: Curtea Internaţională de Justiţie a decis că americanii trebuiau să înapoieze aurul pe care îl luaseră, iar primul transport ar fi trebuit să plece spre Asia pe 12 septembrie 2001. După cum ştim, pe 11 septembrie, World Trade Center a fost aruncat în aer. Iar aurul care se afla la subsol a dispărut.

Sediul companiei Cantor Fitzgerald Securities, care se ocupa de documentaţie, a fost şi el distrus în urma exploziilor, iar cei 600 de angajaţi ai companiei au murit. Sediul se afla în unul dintre cele două turnuri gemene. Clădirea 7, în care se aflau cei care asigurau paza şi protecţia la Trezorerie, a fost şi ea aruncată în aer şi toate actele au fost distruse.

Cu această lovitură, ei urmăreau să transmită mesajul că nu aveau de gând să înapoieze aurul. Există o mulţime de dovezi care confirmă ceea ce spun. Fratele preşedintelui Bush era şeful pazei la World Trade Center. Multe zone de acolo erau încă în şantier.

DW: Ceea ce ne dezvălui este uimitor şi cu totul nou – o explicaţie mult mai tulburătoare decât toate teoriile pe care le-am auzit până acum cu privire la motivul real pentru care au fost aruncate în aer clădirile World Trade Center.
Depozitul imens de aur care era ascuns în subsolurile World Trade Center a fost bineînţeles scos de acolo înainte de explozii – presupun că au făcut aceasta cu ajutorul vreunei căi ferate sau ceva asemănător.

BF: Aurul a fost transportat în California şi apoi cred că în Paraguay.

DW: Chinezii sigur au ştiut că au fost înşelaţi când au văzut turnurile World Trade Center prăbuşindu-se!

BF: Bineînţeles! Și-au dat seama că nu vor primi aurul înapoi și că acești nemernici au de gând să declanşeze al Treilea Război Mondial.
Rezultatul a ceea ce s-a petrecut a fost că bugetul armatei Statelor Unite s-a mărit de cinci ori odată cu pornirea aşa-zisului război împotriva terorismului.

„Anunţul N.E.S.A.R.A.” şi momentul 11 septembrie 2001

În anii 1990, dr. Harvey Francis Barnard a elaborat un set de reforme economice și administrative ce viza restructurarea din temelii a sistemului actual corupt din Statele Unite. Proiectul de lege inițiat de el, intitulat National Economic Security and Recovery Act (N.E.S.A.R.A.), a fost însă respins de Congres. Ani de zile după aceea, dr. Barnard, un filozof de sisteme, s-a străduit să atragă atenția Congresului asupra sugestiilor sale de reformă monetară. Totuși, N.E.S.A.R.A. a coagulat în jurul ei un grup important de susținători, care se luptă în continuare pentru înlăturarea de la putere a Cabalei criminale.

Un pas important a fost făcut în anul 2000. Deoarece Preşedintele Clinton nu a avut niciun interes în a semna N.E.S.A.R.A., pe 10 octombrie 2000, în conformitate cu ordinele de la generalii militari americani, elitele „Naval Seals” și „Delta Force” au luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armelor, l-au forţat pe Bill Clinton să semneze acest act. În acest timp, serviciilor secrete şi de securitate de la Casa Albă, precum şi personalului, li s-a ordonat să rămână pe loc, dezarmaţi, permiţându-li-se să asiste la acest eveniment cu ordinul de a păstra secretul.

La început, Bush sr., guvernul corporativ, bănci importante şi grupul Carlyle s-au opus.

Pentru a se păstra secretul, detaliile de caz și numerele de înregistrare au fost sigilate și revizuite în Registrul Oficial al Congresului; apoi, din nou, acestea au fost revizuite, chiar mai recent. Acesta este motivul pentru care nu există înregistrări publice ale Congresului referitoare la acest act şi de ce, la o căutare a acestei legi, nu vor fi găsite detaliile corecte, până după ce reformele vor fi făcute publice.

Aceeaşi mită obişnuită le este oferită oficialilor guvernamentali/militari de elită, de la putere/guvern. De aceea, nu este surprinzător că există atâta dezinformare despre N.E.S.A.R.A. pe internet. De exemplu, articolul Wikipedia este o totală dezinformare.

11 septembrie 2001 a fost următorul pas în a anunța N.E.S.A.R.A. lumii, dar aceasta nu a fost deloc o sarcină ușoară, după cum s-a văzut. Multe grupuri puternice s-au străduit să împiedice punerea în aplicare a Legii N.E.S.A.R.A.

La data de 10 septembrie 2001, George Bush sr. s-a mutat în Casa Albă, pentru a-l coordona pe fiul său (Bush jr.) cu privire la modalitatea de a bloca anunțul. A doua zi, pe 11 septembrie 2001, la ora 10.00 Eastern Daylight Time, Alan Greenspan a fost programat pentru a anunţa noul sistem american al Trezoreriei SUA, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și abolirea I.R.S. (Agenția pentru colectarea taxelor), ca primă parte a anunțurilor publice ale N.E.S.A.R.A.

Chiar înainte de lansarea anunţului, programată pentru ora 9 a.m., Bush sr. a ordonat distrugerea World Trade Center, cele două turnuri gemene, pentru a opri computerele bancare internaționale de la etajele 1 și 2, din Turnul de Nord, de la inițierea noului sistem american al Trezoreriei SUA.

Explozibilii din turnurile gemene World Trade Center au fost amplasați de către operatori și detonaţi de la distanţă, din clădirea nr. 7, care a fost demolată ulterior, în aceeaşi zi, în scopul de a face să dispară urmele tehnologiei lor criminale.

Aceeaşi comandă de la distanţă a fost folosită şi pentru producerea unei alte explozii, în Pentagon, la locaţia exactă a „Cavalerilor albi”, din noul lor Naval Command Center (Centrul Naval de Comandă), care coordonau activitățile de sprijinire a implementării N.E.S.A.R.A., la nivel naţional.

Astfel, anunţul N.E.S.A.R.A. a fost oprit, iar personajele principale, ucise…

George Bush sr. a decapitat speranţele de revenire rapidă a guvernul înapoi, la cetățeni.

În ultimii 10 ani, în Statele Unite ale Americii, precum şi în numeroase alte ţări, rareori trece o zi în care să nu auzim o menţiune despre momentul 11 septembrie 2001…

… Dr. Harvey F. Barnard a murit pe 18 mai 2005.Notă:


Evenimentele din 11 septembrie 2001 au schimbat faţa planetară pentru următorii aproximativ 13 ani. Privite din această perspectivă, am putea spune că ceea ce se petrece în prezent în întreaga Europă legat de aşa-zisa „dramă a refugiaţilor”, ar putea fi numit ca „Momentul 11 septembrie 2001 al Europei”. Aceasta este o manipulare teribilă a aceloraşi „păpuşari”, deşi, între timp, aceştia s-au „subţiat” considerabil, ca număr şi ca putere…

Acum, în prezentul acestor tulburi şi tulburătoare vremuri, învăţămintele trase în urma experimentării unor astfel de momente teribile – cum a fost şi cel din 11 septembrie 2001, ne sunt de un real folos: să nu ne lăsăm manipulați, înţelegând că ceea ce se petrece are legătură (la un anumit nivel!) cu aceleaşi tentative ale „păpuşarilor” Cabalei de a provoca, pur şi simplu, un haos declanşator al unui nou război mondial.


Citiţi şi:

40 de argumente care arată că autorităţile SUA ştiau despre atacurile teroriste din 11 septembrie, dar nu au făcut nimic să le oprească

Marea și cumplita înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001

11 septembrie 2001 – O afacere internă a SUA?

Un fost pilot CIA depune mărturie: niciun avion nu a lovit turnurile gemene pe 11 septembrie 2001

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More