Alte informaţii revelatoare în legătură cu un posibil atentat în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra de anul acesta

 - Studiu special realizat pe baza psihografiilor lui Benjamin Solari Parravicini considerate de  cercetători ca având un mare grad de veridicitate  -

de Dan Ciuciulete

Benjamin Solari Parravicini este un pictor şi un sculptor argentinian care a trăit în perioada 1898-1974. El a devenit faimos mai întâi în America Latină, şi apoi în toată lumea, prin capacitatea sa de a desena în timp ce se afla în stări modificate de conştiinţă, stări de inspiraţie profundă, de transă sau semitransă, în care intra în mod spontan. Desenele speciale pe care el le-a realizat în astfel de momente sunt numite psihografii. 
 
Familia şi prietenii lui Solari Parravicini relatează că el le spunea adeseori că în anumite momente simțea că este ales să transmită unele mesaje care proveneau din plan subtil şi că pentru aceasta el se lăsa inspirat de respectivele entități folosindu-și talentul de desenator pentru a concretiza în formă grafică mesajul criptic şi simbolic ce îi era transmis. Respectivele psihografii sunt însoţite şi de anumite cuvinte sau chiar fraze care îi erau transmise în acelaşi mod. 
Solari Parravicini a lăsat câteva sute de  astfel de psihografii, care sunt considerate acum foarte valoroase şi chiar profetice, pentru că multe dintre ele s-au îndeplinit întocmai. Abia când evenimentele desenate au avut loc, s-a înţeles adevărata încărcătură psihică şi simbologia desenelor lui Solari Parravicini, precum şi semnificaţia cuvintelor şi a frazelor care însoţesc respectivele psihografii. Cu alte cuvinte, se poate spune că în acest mod energia Timpului se manifesta pentru el într-o formă psihică mult intensificată şi accelerată atunci când realiza, aflându-se în stări de transă inspiratoare, respectivele psihografii. La momentul împlinirii în planul fizic a respectivelor viziuni şi psihografii profetice, energia psihică inclusă în ele era percepută şi de către toţi ceilalţi, ca o adevărată revelaţie. Tocmai de aceea psihografiile lui Solari Parravicinii au devenit deja faimoase şi apreciate, şi chiar şi cei care iniţial erau sceptici sunt acum mult mai reţinuţi de la a lua în derâdere acele desene aparent abstracte şi fără sens.
 
Iată câteva dintre psihografiile realizate cu mulţi ani în urmă de Solari Paravicini, ilustrând evenimente care în decursul anilor s-au petrecut întocmai aşa cum le-a prevăzut și desenat el: atentatul asupra turnurilor gemene, cursa spaţială între USA şi URSS şi faptul că pentru prima dată va fi trimis în spaţiu un câine, anumite momente din istoria umanităţii, destinul unor personalităţi etc.
 
 
 

 
  

 
Dintre toate acestea vom analiza acum psihografia despre care cercetătorii susţin cu destul de multă certitudine că se referă la Jocurile Olimpice care vor avea loc în acest an la Londra.

 
  
Această psihografie a fost creată de Solari Parravicini în anul 1972
 
Cuvintele asociate ei sunt: 

„Foc, Foamete, Epidemii, Moarte. Se repetă clopotul Judecăţii care se apropie de Lume, dar lumea nu aude şi nu vede. Vine întunericul Dragonului care părea adormit. Vine teroarea Ursului care mimează iubire şi fraternitate. Vine democratul umil care în realitate nu a fost niciodată astfel, şi odată cu el vine sărăcia, lipsa refugiului… şi cu ei toate exploziile de la această conflagraţie. Vine obscuritatea şi după aceea Lumina Sudului! Şi Crucea!”

 
Cercetările au arătat posibilele conexiuni ale acestor cuvinte profetice cu Olimpiada de la Londra şi care sunt indiciile care au condus la această concluzie. Noi nu ne propunem să convingem cititorul să creadă în mod absolut în aceste profeţii şi în interpretările  pe care cercetătorii (al căror număr devine ce în ce mai mare) le-au dat acestor psihografii. Pe baza intuiției și a discernământului de care dispune, fiecare poate trage o concluzie personală. Însă, datorită valorii pe care psihografiile lui Parravicini au dovedit că o au, am dorit să aducem la cunoștința cititorilor noștri aceste informații extrem de interesante. Este însă necesar să ținem cont de faptul că profeţiile – ca și psihografiile lui Parravicini – sunt făcute tocmai pentru a se ţine cont de mesajul lor, ca un îndemn spre a remedia situaţia, pentru ca respectiva profeție să nu se împlineasă.  
 
Discuţiile de pe forumuri şi din diverse reţele sociale despre posibilul atentat cu bombă de la Jocurile Olimpice din Londra 2012, reprezintă în ele însele o demascare a acestui plan machiavelic. Ele arată că există deja din ce în ce mai mulți oameni care știu de posibilitatea punerii în scenă a acestei acțiuni criminale și sperăm ca această demascare să-i împiedice pe cei care au orchestrat acest genocid de a-l mai pune în practică.
 
Analizând această uluitoare psihografie a lui Solari Parravicini observăm:


*În primul rând, un desen foarte asemănător cu flacăra olimpică.  


*În partea superioară a psihografiei se poate observa un clopot care bate. În pagina web oficială dedicată festivităţii de deschidere a Jocurilor Olimpice, se afirmă că la deschidere va bate un clopot ce are o greutate de 27 tone, (considerat cel mai mare clopot din lume). Explicaţia dată de organizatori este aceea că aceast clopot va bate în onoarea şi amintirea lui Shakespeare, care utiliza un clopot pentru a anunţa începutul pieselor sale de teatru.

*Cântecul utilizat pentru a face publicitate Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 poartă numele de “London Calling” („Londra te cheamă”), interpretat de “The Clash” (în traducere numele acestei formații înseamnă ciocnire, conflict, dangăt de clopot). Iată câteva dintre versurile apocaliptice ale acestui cântec: „Londra cheamă popoarele îndepărtate, acum că deja s-a declarat război şi bătălia se apropie. Londra vă cheamă, băieţi şi fete, ieşiţi din ascunzătoare, din lumea de jos (infern). Londra te cheamă acum nu ne priviţi pe noi, falsa beatle-mania s-a prăbuşit. Londra te cheamă, priveşte, nu ezităm. Epoca de gheaţă se apropie, soarele devine mai arzător, grâul abia mai creşte, motoarele se opresc; este o eră nucleară. Dar nu mi-e frică, pentru că Londra se scufundă şi eu trăiesc cu răul (…).”

 
*Cercetătorii afirmă că în textul psihografiei lui Solari Parravicini se regăsesc practic aceleaşi idei forţă: foc, foamete, epidemii, moarte, precum cele din acest cântec de promovare a Jocurilor Olimpice de la Londra: soare arzător, grâul abia creşte, eră nucleară, Londra se scufundă etc. (a se vedea în continuare şi alte 2 psihografii pe care Solari Parravicini le-a făcut cu şi mai mult timp în urmă, în anul 1940)

*Şarpele încolăcit în jurul unui ax la nivelul „pieptului” personajului ce apare în psihografia lui Solari Parravicini şi care este, aşa cum ştim cu toţii, un simbol al medicinei şi farmaciei regăsit în reprezentările lui Asclepio sau Esculapio (zeul  greco-roman al medicinei), este foarte asemănător cu turnul Arcellor Mittal Orbit, al cărui designer este arhitectul Anish Kapoor. Acest turn a fost construit special pentru Jocurile Olimpice şi se doreşte a fi un simbol al Londrei în 2012. Centrul acestei structuri (a turnului) este o coloană (un ax) în jurul căreia se încolăceşte o scară în ascensiune (foarte asemănătoare şarpelui, aşa cum apare şi în psihografia lui Solari Parravicini realizată în 1972).

     

 
Observând aceste două fotografii inaugurale, ne putem întreba, fără a dezvolta  subiectul, de ce oare bărbatul din stânga imaginii (Primarul Londrei) pare că insistă să facă, în fiecare dintre cele două fotografii, binecunoscutul semn masonic cu braţul în triunghi (combinat cu ascunderea mâinii în buzunar), atât cu braţul stâng – în prima fotografie –  cât şi cu braţul drept – în cea de a doua? În aceeaşi imagine apare și magnatul oţelului Lakshmi Mittal. (http://www.guardian.co.uk)

 
 
*Analizând desenul lui Parravicini, observăm că într-o „mâna” el ţine o făclie  iar în cealaltă o coasă, binecunoscutul simbol al morţii. Dar şi mai uluitor este faptul că, analizând conturul general al acestei părţi a figurii realizate de psihografician, se constată că el corespunde aproape identic cu conturul spaţiilor fizice din Hackney Marsh Park din Londra, care se află la 2 mile spre nord de Stadionul Olimpic. „Coincidenţele” nu se opresc aici pentru că de fapt şi conturul Parcului Olimpic propiu-zis corespunde într-o foarte mare măsură, proporțional, cu conturul acestei psihografii, susţin cercetătorii. Turnul Arcellor Mittal Orbit se află în același loc în care începe – în psihografia lui Parravicini – reprezentarea şarpelui încolăcit în jurul unui ax (proiecţia actualului turn într-un plan bidimensional, corespunde perfect cu desenul lui Parravicini – ce a fost realizat cu mult timp înainte de construcţia efectivă a turnului). Cel mai probabil, nici Parravicini însuşi nu înţelegea în acel moment totalitatea detaliilor psihografiei pe care o realiza, însă toate aceste „potriviri” uluitoare cu realitatea arhitecturală a Parcului Olimpic de la Londra, sunt cel puţin demne de a fi luate în consideraţie, afirmă cercetătorii.


*Pentru a înţelege avertismentul pe care ni-l transmite psihografia realizată de Parravicini, cercetătorii ne recomandă să revenim asupra textului aferent acesteia. 

„Vine întunericul Dragonului care părea adormit. Vine teroarea Ursului care mimează iubire şi fraternitate. Vine democratul umil care în realitate nu a fost niciodată astfel şi odată cu el vine sărăcia şi lipsa refugiului (…)”. 

În textul psihografiei, cuvintele Dragon şi Urs pot să facă referire la China şi Rusia, ale căror animale simbolice sunt, după cum se știe, chiar acestea. Iar democratul umil de care pomenește Parravicini, poate face referire la Statelor Unite – un promotor al „democraţiei universale”, care însă a generat şi continuă să genereze o serie de grave crize economice şi sociale în diferite părţi ale lumii.


*Punctul culminant al textului profetic al lui Parravicini este însă următorul: „(…) şi cu ei toate exploziile de la această conflagraţie. Vine obscuritatea şi după aceea Lumina Sudului! Şi Crucea!”. 
Cercetătorii acestui fenomen social generat de studiul psihografiei lui Solari Parravicini, atrag atenţia asupra unui posibil atentat la Jocurile Olimpice de la Londra, fapt care ar putea declanşa după aceea o conflagraţie mondială şi adâncirea crizei în care se află deja întreaga omenire. 

Publicând aceste informaţii în legătură cu un posibil atentat la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, în continuarea celor prezentate în articolul Anumite mesaje subliminale secrete propagate în mass-media ar putea anunţa unele acţiuni criminale cu ocazia Jocurilor Olimpice din Londra, ne manifestăm totodată speranţa că astfel de scenarii criminale, care pun în alertă din ce în ce mai mulți oameni de pe cuprinsul globului, vor fi în felul acesta zădărnicite prin demascarea lor și prin rugăciunile adresate către Dumnezeu ale celor care îşi doresc pace, armonie și fraternitate pe această planetă.

Vă prezentăm alte două psihografii realizate de Parravicini în anul 1940 şi care, conform cercetătorilor, s-ar putea referi la atentatul asupra Londrei şi chiar asupra reginei Angliei:


 
 „Londra!… Insula se scufundă.”
(psihografie realizată în anul 1940)

 

 

 „Va cădea cu aurul blestemat.”

(psihografie realizată în anul 1940)

 
Imagine din timpul ceremoniei dedicate zilei de naştere a reginei Angliei de anul acesta

Solari Parravicini a creat prin psihografie, cu mulţi ani în urmă, și câteva imagini însoţite de text despre anumite sunete stranii care se aud pe Pământ (şi despre care ştim cu toţii că s-au manifestat deja şi continuă să se manifeste în diferite zone geografice ale planetei. Aceste sunete au fost înregistrate, fiind transmise la mai multe posturi de televiziune). Alte psihografii ale lui ilustrează contactul dintre civilizaţia noastră și una dintre civilizaţiile extraterestre foarte avansate.
 
 
 
Într-un articol viitor vom prezenta şi alte psihografii ale lui Benjamin Solari Parravicini, care sunt acum de mare interes pentru cercetători şi care se referă la extratereştri benefici şi la intervenția lor pe planeta noastră. 

Citiți și:

Sunete misterioase inexplicabile sunt raportate de pe tot cuprinsul globului

Peter Deunov – Profeţii despre vremurile pe care le trăim

yogaesoteric

29 iunie 2012


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More