Am ajuns să fabricăm copii transgender

Ex-transgender avertizează așa-zișii „experți” ce încurajează copiii să fie nemulțumiți de sexul cu care s-au născut

O mamă a cărei fiică s-a identificat ca transgender de la vârsta de 14 ani si un ex-transgender au vorbit în public despre modul în care copiii sunt astăzi diagnosticați și maltratați prin tratamentele care li se administrează când suferă de confuzie de gen, scrie dailysignal.com.

„Mă aflu azi aici nu doar pentru că îmi pasă de copiii care se identifică ca fiind transgender, ci și pentru că îmi pasă și de părinții lor și de alți membri ai familiei lor”, a declarat Elaine, mama unei fete diagnosticată cu disforie de gen.

La rândul său, un bărbat care o vreme s-a identificat ca femeie transgender a lansat un avertisment referitor la aşa-zişii „experți” care îi încurajează pe copii să fie nemulțumiți de sexul cu care s-au născut.
„Am ajuns să fabricăm copii transgender”, a spus Walt Heyer. „Noi suntem cei care le producem depresia și anxietatea, transformându-le într-o industrie uriașă de pe urma căreia unii profită, distrugând viețile acestor copii.”

Cei doi au vorbit în cadrul unei dezbateri găzduite de Fundația Heritage, intitulată „Efectul nociv medical al intervențiilor hormonale și chirurgicale asupra copiilor cu disforie sexuală”.
 
Alături de Elaine şi Walt Heyer, s-au aflat dr. Michael K. Laidlaw, endocrinolog, și dr. Marian Rutigliano, specialist în medicină de urgență. Dezbaterile au fost moderate de Ryan T. Anderson, cercetător principal în domeniul principiilor americane și a politicii publice la Heritage.
„Părinții fac tot ce pot pentru a-și ajuta copiii să ducă o viață sănătoasă, fericită, dar atunci când caută experți pentru ajutor, li se livrează o poveste care nu are nicio bază ştiinţifică, nici bun-simț, nici compasiuneˮ, a spus Elaine. Ea a adăugat că experții le spun acum părinților că este „dăunător” să pună la îndoială convingerile copilului lor cu privire la sexul cu care s-a născut și că e necesar să sprijine tranzițiile copiilor lor, inclusiv o dependență de hormoni care va dura toată viața.

„Riscul de sinucidere este mai mare la aceşti copii. Părinții sunt mințiți, în timp ce copiii le sunt distruși, iar familiile le sunt grav afectate. De ce să nu ajuți copiii să învețe să iubească trupurile cu care s-au născut?” Elaine a mai spus că multe dintre asociațiile medicale și psihologice tratează copiii care doresc să-și schimbe sexul cu un protocol numit „îngrijire afirmativă”.

Chestionarea identității de gen a unui copil este acum ilegală, deci dacă un băiețel are cinci ani și crede că aparține sexului opus, acest concept de „îngrijire afirmativă” presupune că e necesar să fie tratat conform convingerilor sale, a explicat Elaine, adăugând că unele fete care vor să devină băieți primesc terapie hormonală chiar înainte de adolescență.

„Fete de 12 ani ajung să le fie prescris testosteron pentru întreaga viață, în timp ce băieții primesc estrogen”, a spus Elaine. Acestea sunt tratamente hormonale serioase, care au impact asupra dezvoltării creierului și sănătății cardiovasculare și pot crește riscul de cancer. Nu există studii pe termen lung care să demonstreze că aceste tratamente sunt necesare, sigure sau prudente, a continuat ea.

Citiţi şi:
Nu există persoane transgender/transsexuale
TRANS-TIRANIA. Într-o lume transgender, identificarea biologică a femeii şi a bărbatului este ilegală. Se petrece deja în unele ţări occidentale…
Sminteala vremurilor în care trăim: a apărut aşa-zisa Religie transgenderistă

yogaesoteric
12 aprilie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More