Bill Gates le cere liderilor mondiali să investească miliarde de dolari în Big Pharma pentru a opri coronavirusul


Pare că de fiecare dată când e vreo problemă de sănătate, de la cea mai banală gripă până la coronavirus, Bill Gates e pregătit să-și dea cu părerea, în calitatea sa de „expert medical”. Și aproape de fiecare dată, părerea fondatorului Microsoft este că ar trebui să băgăm foarte mulți bani în vaccinuri și în industria medicală.

Într-un editorial scris de miliardar pentru New England Journal of Medicine, acesta pretinde că patogenitatea noului coronavirus este „una la o sută de ani” și riscă să omoare mai mulți oameni decât pandemia de gripă din 1957.

„Datele arată că virusul are o rată de fatalitate de 1%, ceea ce-l face mult mai periculos decât banala gripă de sezon, situând coronavirus-ul undeva între epidemia din 1957 (rata fatalității de 0.6%) și epidemia din 1918 (în jur de 2%),” scrie Gates.

Gripa spaniolă din 1918 a omorât peste 600.000 de oameni în Statele Unite și undeva în jur de 5 milioane de persoane pe plan mondial. Epidemia din 1957, peste 66.000 de americani și peste 2 milioane de oameni la nivel global.

În prezent, coronavirus-ul a făcut 106.000 de victime pe tot globul și cu toate că este o tragedie, nu este nici pe departe vorba un număr de morţi care să poată fi comparat cu cel provocat de epidemiile de care vorbește Bill Gates.

Mai mult, „banala” gripă sezonieră omoară anual între 250.000 și 500.000 de oameni în lume. Un studiu publicat recent de CDC (Center for Disease Control and Prevention / Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) arată că 16.000 de oameni au murit de gripă în 2020, și asta doar în Statele Unite, iar peste 29 de milioane s-au îmbolnăvit.

Însă gripa nu este ceva exotic, apare în fiecare an și, cel mai important, pentru gripă există deja un vaccin. Big Pharma câştigă sume imense din vaccinarea împotriva gripei, deşi utilitatea acestui vaccin nu este dovedită. Iar acum, s-a găsit un nou prilej de a înspăimânta populaţia şi de a o face să accepte vaccinarea forţată, cartelurile farmaceutice urcându-şi câştigurile până la cer.

De foarte mulți ani un adept al marilor companii de medicamente, Bill Gates face pe mesagerul, insistând că „este necesar să finanțăm vaccinuri, este necesar să construim clinici care să monitorizeze manifestările unei boli pentru a putea preveni, pe viitor, epidemii globale”.

„Miliarde de dolari pentru eforturile împotriva epidemiei reprezintă mulți bani,” a scris Gates. „Dar asta e pur și simplu investiția pe care este nevoie să o facem în această situație, deoarece o astfel de epidemie poate zgudui mult mai rău economia mondială. Am văzut deja efectul COVID-19 asupra bursei și a economiilor naționale – dacă e s-o luăm așa, miliarde de dolari par un chilipir.”

Curios, însă, este că Bill Gates nu e așa surprins de coronavirus cum se pretinde. Fundația Bill and Melinda Gates a obținut încă din 2018 patentul pentru coronavirus, ba chiar a realizat și o simulare animată despre cum s-ar putea răspândi un virus la nivel mondial care ar face un număr imens de victime – 33 de milioane de morți. Tot Gates a vorbit despre nevoia de a investi în vaccinuri și în „măsuri de siguranță”. Și cine a finanțat institutul care în prezent coordonează eforturile pentru găsirea unui vaccin pentru coronavirus? Tot Bill Gates. Deci, pe scurt, Bill Gates vrea să dăm bani la Big Pharma – lui, respectiv – ca tot el să fie drăguț și să găsească un vaccin.

A încercat și în 2018, se pare, să convingă oamenii să scoată bani, dar cum în 2018 n-aveam coronavirus, lumea nu a arătat prea mult interes. La mai puțin de 2 ani, surpriză, iată că a apărut și virusul prezis de Gates și uite-l pe miliardar că iese din nou cu șapca-n mână după bănuți pentru vaccin – ce coincidență stranie. Bineînțeles, astăzi oamenii sunt mai dispuși să investească în Big Pharma – nu neapărat din cauza periculozităţii virusului, ci din cauza isteriei instigate de presă și de personalități cum ar fi Bill Gates.

Bill Gates nu este un expert medical. Bill Gates nu este doctor sau epidemiolog. Bill Gates este un adept al eugeniei şi un om care ştie cum poate să acţioneze ca să câştige sume imense de bani de pe urma victimelor sale, dar care pozează într-un mod mincinos cu o mantie de sfânt și de salvator al populației. Și lumea-l crede – doar nu vrem să murim de coronavirus, doar nu vrem să se prăbușească economia.

Citiți și:
Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial
Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați
Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer


yogaesoteric
12 aprilie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More