Am fost numit „șobolan” pentru că nu aveam botnița

Corespondentul ungar László al site-ului Gates of Vienna a trimis următorul raport despre încercarea de a-i anihila pe cei fără mască, plus posibile efecte ale eliminării proteinei spike de către persoanele „vaccinate”.

Dezumanizat pentru un nas neacoperit

Astăzi este o după-amiază frumoasă și însorită. Sunt într-un supermarket din Budapesta, la o casă cu autoservire, cu nasul neacoperit de mască. Toți ceilalți sunt complet mascați. M-au prins. Făceam cumpărăturile cu nasul descoperit de mai multe săptămâni fără nicio repercusiune. Dar acum m-au prins, din nou. A început jocul obișnuit de putere. Au venit doi negustori și un paznic, unul după altul, și mi-au poruncit să-mi pun masca pe nas.

Nu m-am conformat. Am aplicat tactica obișnuită: nu m-am certat, ci i-am ignorat pe toți și am continuat netulburat să-mi pun bunurile cumpărate în geantă. Nu puteau face mai nimic împotriva mea, pentru că tocmai terminasem de plătit și nu mai eram clientul lor. Nici ei nu au chemat poliția pentru un client neascultător care urma să părăsească zona comercială a supermarketului. Așa că au pierdut – de data asta.

Paznicul în vârstă nu a putut să se abțină. El a murmurat în mască, în timp ce se îndepărta: „Câți șobolani sunt în această țară”. I-am răspuns politicos că ar fi nevoie să se uite în oglindă și va vedea unul.

Este necesar să existe o ripostă – chiar dacă acești concetățeni spălați pe creier nu sunt inamicul real. Sau sunt? Acesta pare a fi un război civil moale, fiind purtat la mai multe niveluri.

Este un act de dezumanizare să numim pe cineva șobolan. Dezumanizarea precede de obicei atacurile agresive asupra victimelor nevinovate, deoarece servește drept pretext. Porțile iadului se deschid încet pe măsură ce Marea Resetare Fascistă avansează. Chiar dacă majoritatea oamenilor încă nu o simt așa.

Erupții cutanate ciudate cu mâncărimi – Cauzate de ceea ce elimină vaccinații?

Acum aproximativ o săptămână mi-au apărut erupții roșii cu mâncărime pe ambele picioare și încă nu au dispărut complet. Arată oarecum ca vânătăi pe piele. Și am avut câteva sângerări din nas în urmă cu o lună, fără nicio cauză evidentă. Sunt nevaccinat. Ambele simptome sunt noi pentru mine – adică nu le-am mai avut până acum, cu excepția cazului în care au fost cauzate de incidente aparente precum accidente sau mușcături de insecte etc.

Ar putea fi acestea cauzate acum de proteina spike eliberată de vaccinați? Cine știe? Din câte știu, cele menționate mai sus sunt simptome cunoscute ale eliminării proteinei spike în urma vaccinării împotriva covid. Toată familia mea (în afară de mine) și jumătate din populația țării au fost acum „vaccinați”, deci ar putea fi proteina spike. Nu sunt singur cu aceste erupții aici; știu despre alte persoane nevaccinate care le-au avut.

Nu am avut alte simptome neobișnuite. Nu voi vizita medicul pentru un diagnostic, deoarece nu vreau ca nasul și creierul meu să fie înțepate de acel băț al testului PCR, numai pentru a fi obligat la „arest la domiciliu” sau la o „închisoare spitalicească” potențial periculoasă dacă ies [fals] pozitiv la testul pentru covid. Așa că evit sistemul de sănătate dacă pot.

Membrii familiei mele care au fost injectați împotriva covid din fericire nu au avut efecte secundare grave. Dar nu sunt complet sigur de familia mea extinsă, deoarece doi dintre ei nu mi-au vorbit de când au aflat că sunt un disident al vaccinului, cu pălărie din folie de aluminiu pe cap…

*O pălărie din folie de aluminiu (în engleză tin foil hat) este o pălărie făcută dintr-una sau mai multe foi de folie de aluminiu sau o cască convențională căptușită cu folie de aluminiu, care este purtată de unii oameni în credința sau speranța că le protejează creierul de amenințări precum câmpurile electromagnetice, controlul conștiinței sau citirea gândurilor. Noțiunea de a utiliza astfel de pălării artizanale pentru protecție a devenit un stereotip popular sinonim cu paranoia, iluzia persecuției și credința în pseudoștiință și teoriile conspirației.

Citiți și:
Gheorghe Piperea: „Franța – persoanele care refuză să se injecteze cu serurile experimentale vor fi excluse din viața socială, mai precis, ghetoizate”
Începe Marea Segregare. Video cu Tucker Carlson

 

yogaesoteric
22 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More