Puterea în dificultate și iminenta prăbușire financiară

Matrix, Sistemul de dominație mondială suferă lovituri puternice. Aceste lovituri nu sunt date de oameni, ci de Adevărul însuși. Sistemul este prea puternic pentru a se teme de oameni și critica lor, dar ar fi nevoie să se teamă de el însuși, antagonismele sale sunt endogene. Matrix va cădea aproape sigur-singur, precum un fruct prea copt și aproape putred, victimă a propriilor contradicții și conflicte interne.

Cârtița, dialectica își face munca de subminare subterană. Oamenii pot ajuta acest proces dialectic prin cunoaștere și mai ales prin înțelegerea lumii în care trăim, apoi prin acțiune personală. De jos în sus. Este ceea ce urmărim aici cu aceste texte. Noi, oamenii, avem un singur aliat, da, unul singur, invizibil, dar acesta este unul puternic. Acest aliat al nostru este Realul, Adevărul, iar el funcționează și se manifestă în favoarea oamenilor și împotriva Sistemului. Și va fi la fel cu finanțele și economia, totul va fi distrus, prin forța circumstanțelor, prin forța necesității. Prometeu nu se poate măsura cu Zeus. Zeus ține cu oamenii, desigur, în felul său, traumatizant pentru mulți, mai ales pentru cei nepregătiți.

Îngrijorările încep să crească… Oamenii care se vaccinează se îmbolnăvesc… oamenii nu mai vor să lucreze pentru că nu mai cred în economie, nici în finanțe, nici în presa mainstream, și tot mai puțin în sistemul oficial de sănătate politizată și financiarizată. Aici au fost aduși de toate minciunile, subvențiile și ajutoarele de tot felul. Aici i-a adus disprețul față de clasa politică care își atribuie singură salarii și privilegii enorme și, bineînțeles, deloc meritate, în totală opoziție cu mediul privat pus sub presiunea concurenței tuturor împotriva tuturor. Prețurile subvenționate, prețurile înghețate, prețurile susținute artificial, prețurile traficate se prăbușesc întotdeauna la final, nu există excepții în istorie. Căderea Uniunii Sovietice a fost căderea unui sistem de prețuri false, susținut doar prin artificiul raționamentului. Căderea sistemului chinez, un sistem de prețuri denaturate care nu reflectă nevoile și dorințele oamenilor, va fi, de asemenea, provocată de o mișcare similară.

Căderea actualului sistem occidental și înlocuirea acestuia cu altul va avea loc la sfârșitul unei operațiuni de restabilire a adevărului în prețurile bunurilor de patrimoniu, prin readucerea la zero a contoarelor. Precum o bicicletă, pentru a avansa și a se perpetua, sistemul este necesar, pe de o parte, să aducă o rentabilitate suficientă, cel puțin pentru capitalul foarte mare, iar pentru asta are nevoie să emită o mulțime de hârtii, o mulțime de promisiuni de câștiguri de capital și randamente. Capitalul foarte mare nu este evaluat în masă de bani, nu, este evaluat în putere. El deține Puterea. Capitalul este bani + putere.

Să mergem mai departe. Piața financiară este un loc de distrugere, ceea ce înseamnă că face totul biodegradabil: când am emis prea multe promisiuni, prea multă hârtie, prea multe acțiuni sau obligațiuni, căderea piețelor readuce situația la nivelul de bază. Corect, căderea pune masa de hârtie la adevărata ei valoare, adică aproape nimic, proporțional cu bogăția reală care servește pentru a o onora. În 1929, prețurile pieței au fost readuse la nivelul corect, după o euforie de nedescris, scăderea a fost de 89%, iar în anul 2000 de 83%.

La o dată nedeterminată, bursa va pica cu mai mult de 50%. Este minimul. Este necesar să înțelegem, odată pentru totdeauna de ce sistemul vrea întotdeauna să vă atragă la bursă, de ce agită clopotele și jackpoturile de la loterie, de ce salută creșterea prețurilor, de ce vă direcționează economiile în scopuri fiscale către investiții riscante. Pentru că îmbogățește ultra-bogatul și pentru că, atunci când vine căderea, permite realizarea a ceea ce putem numi funcția de igienizare / curățare / distrugere… distrugerea este ceea ce vă permite să curățați și să începeți din nou pentru o altă rundă.

Citiți și:
„Vine mama tuturor crizelor!” Profeția teribilă a omului care a prevăzut marea criză
Covid-19 pregătește Falimentul Mondial. Proprietatea dispare prin „executarea silită” a Planetei. Omul Nou va fi falit și supus unei mâini de globaliști care dețin creanțele lumii

 

yogaesoteric
22 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More