American Journal of Therapeutics confirmă eficiența ivermectinei în tratarea și prevenirea covid-19

American Journal of Therapeutics a publicat o meta-analiză prin care confirmă eficiența ivermectinei în tratarea și prevenirea covid-19. Coordonatorii cercetării au investigat 24 de studii randomizate disponibile până la data de 25 aprilie 2021, care au avut în total 3406 participanți.

Analiza a arătat că ivermectina reduce cu 38% riscul de deces provocat de formele grave de covid-19. În cazul profilaxiei cu medicamentul anti-parazitar, riscul de infectare cu SARS-Cov-2 scade cu 86%.

Studiul concluzionează că există dovezi cu relevanță moderată care arată că rata mortalității covid-19 poate fi considerabil redusă prin administrarea ivermectinei. De altfel, se arată că utilizarea medicamentului în fazele incipiente ale bolii reduc șansele de a dezvolta o formă gravă.

Siguranța și prețul mic al medicamentului sugerează că ivermectina ar putea avea un impact semnificativ asupra pandemiei.

Acum, când cantitatea virală intracomunitară (cantitatea totală de virus viabil din societate, care încă se poate multiplica și poate infecta alte persoane și poate duce la un alt val) – acum avem cea mai mare șansă să distrugem virusul, fără să-i mai dăm șansa să se multiplice și să producă un nou val.

– Are sens?

– În acest moment nu avem un alt medicament antiviral ieftin, ușor de administrat și cu efecte secundare infime. Acum ar fi indicat să fie administrată ivermectina tuturor și am avea o mare șansă să scăpăm de pandemie”, spune medicul Ion Alexie.

Citiți și:
O amplă analiză realizată de microbiologul Andrew Hill demonstrează eficacitatea crescută a Ivermectinei în tratarea Covid-19
Ivermectina reduce durata infectării cu SARS-Cov-2, demonstrează un studiu israelian. „Elimină virusul în doar șase zile”

 

yogaesoteric
31 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More