Inventatorul tehnologiei ARNm: Vaccinul provoacă acumularea de nanoparticule lipidice – care transportă ARN-ul mesager – în „concentrații ridicate” în ovare

În cadrul emisiunii „Dark Horse Podcast” – ștearsă între timp de pe YouTube pe motiv că ar încălca standardele comunității, dar disponibilă pe Spotify în format audio –, dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei vaccinurilor cu ARNm, a afirmat că nanoparticulele lipidice din vaccinul covid – care îi transmit organismului comanda să producă proteina spike – părăsesc locul de injectare și se acumulează în organe și țesuturi, potrivit The Defender.

În data de 10 iunie, dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei pentru vaccinurile cu ARNm, a răspuns invitației biologului dr. Bret Weinstein de a participa la un dialog în cadrul „Dark Horse Podcast”, care a durat 3 ore, pentru a analiza multiplele motive de îngrijorare legate de siguranța vaccinurilor împotriva covid produse de Pfizer și Moderna.

În scurtul extras din emisiune pe care îl găsiți mai jos, Malone, Weinstein și antreprenorul în domeniul tehnologiei Steve Kirsch vorbesc despre implicațiile controversatului studiu japonez de biodistribuție al Pfizer. Studiul a fost făcut public la începutul lunii iunie de dr. Byram Bridle, un imunolog specializat în boli virale.

De asemenea, cei trei discută despre lipsa unor studii adecvate pe animale pentru noile vaccinuri cu ARNm și despre teoria, susținută de virusologul Geert Vanden Bossche, conform căreia vaccinarea în masă cu seruri cu ARNm ar putea produce variante din ce în ce mai transmisibile și potențial mortale ale coronavirusului.

Bridle a primit o copie a studiului japonez de biodistribuție – care fusese până la acel moment ținut secret – ca urmare a unei solicitări privind datele Pfizer, adresate guvernului japonez în baza libertății de informare. Anterior dezvăluirii studiului, autoritățile de reglementare și dezvoltatorii de vaccinuri au lăsat să se creadă că proteina spike produsă de vaccinurile covid cu ARNm rămânea în umărul în care era injectată și nu era biologic activă – deși autoritățile de reglementare din întreaga lume aveau o copie a studiului care arăta contrariul.

Studiul de biodistribuție obținut de Bridle arată că nanoparticulele lipidice din vaccin nu rămân în mușchiul deltoid în care au fost injectate, așa cum susțineau dezvoltatorii vaccinului, ci circulă în tot trupul și se acumulează în concentrații mari în organe și țesuturi, inclusiv în splină, măduva osoasă, ficat, glandele suprarenale și – în „concentrații destul de mari” – în ovare.

ARNm-ul – sau ARN-ul mesager – este cel care îi comandă organismului să producă proteina spike. Nanoparticulele lipidice sunt ca niște „cutii” în care este transportat ARNm, potrivit lui Malone. „Dacă găsiți nanoparticule lipidice într-un organ sau țesut, înseamnă că medicamentul a ajuns în acel loc”, a explicat Malone.

Potrivit datelor din studiul japonez, s-au găsit nanoparticule lipidice peste tot în sângele care circulă în organism în interval de patru ore, fixându-se apoi în concentrații mari în ovare, măduva osoasă și ganglionii limfatici.

Malone a declarat că este necesară monitorizarea persoanelor vaccinate pentru a se verifica dacă prezintă semne de leucemie și limfoame, deoarece au fost observate concentrații de nanoparticule lipidice în măduva osoasă și în ganglionii limfatici. Dar aceste semnale deseori nu apar decât după șase luni până la trei sau nouă ani, a adăugat el.

De obicei, astfel de semnale sunt detectate în studiile pe animale și în studiile clinice pe termen lung, dar aceasta nu s-a petrecut în cazul vaccinurilor cu ARNm (care încă nu au depășit perioada studiilor clinice, fiind aprobate provizoriu, sub pretextul urgenței – n.r.), a spus Malone.

Inventatorul tehnologiei ARNm a adăugat că există două semnale de evenimente adverse care devin evidente pentru Administrația Alimentelor și Medicamentelor din SUA (FDA). Unul dintre ele este trombocitopenia – un număr scăzut de trombocite, care se produc în măduva osoasă. Celălalt este reactivarea virusurilor latente.

Potrivit lui Malone, FDA știa că proteina spike din vaccinurile anticovid era biologic activă și că putea să se deplaseze de la locul injectării și să provoace evenimente adverse și că proteina spike, dacă este biologic activă, este foarte periculoasă.

De fapt, Malone a fost unul dintre numeroșii oameni de știință care au avertizat FDA cu privire la pericolele pe care le prezintă proteina spike liberă.

Malone a sugerat că problemele autoimune ar putea fi legate de proteina spike care circulă liber, ceea ce producătorii vaccinurilor au asigurat că nu se va petrece. Pentru a depista problemele autoimune, ar fi necesară o perioadă de monitorizare de 2 până la 3 ani la pacienții aflați în faza 3 a studiului clinic, pentru a se urmări eventualele reacții autoimune după vaccinare – dar această monitorizare nu a avut loc în cazul vaccinurilor covid produse de Pfizer și Moderna.

De asemenea, Pfizer și Moderna nu au efectuat studii adecvate pe animale, a subliniat Weinstein. Ceea ce ne arată modelele pe animale reprezintă un semnal care ne avertizează cu privire la ceea ce este necesar să urmărim la om.

Ne confruntăm cu o situație foarte alarmantă pe termen scurt. Există aspecte alarmante pe termen scurt din cauza locurilor în care găsim aceste lipide, unde găsim proteinele spike – aceste aspecte sunt motive de îngrijorare, pentru că nu era indicat să fie așa. Totodată, primim un semnal de alarmă și în ceea ce privește riscurile și decesele sau vătămările și decesele care sunt raportate în sistem și există motive să credem că este vorba de subraportări dramatice”, a afirmat Weinstein.

Vanden Bossche a avut dreptate

Unul dintre posibilele riscuri ale vaccinurilor, a spus Weinstein, a fost făcut celebru de Vanden Bossche, un vaccinolog care a lucrat pentru GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, echipa Global Health Discovery a Fundației Bill & Melinda Gates din Seattle și Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) din Geneva.

La începutul acestui an, Vanden Bossche a lansat un apel către Organizația Mondială a Sănătății, susținut de un document de 12 pagini, care descria „monstrul incontrolabil” pe care o campanie globală de vaccinare în masă l-ar putea dezlănțui.

Malone a spus: „Îngrijorarea lui Vanden Bossche nu este teoretică. Este reală și deținem aceste date. Suntem blocați cu acest virus sau cu variantele sale viitoare pentru tot restul vieții noastre și va deveni din ce în ce mai asemănător cu gripa. Vom avea o evoluție și o distribuție continuă a variantelor”.

Ascultați integral „Dark Horse Podcastaici.

Citiți și:
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare
Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvăluit că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă, a devenit ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare
Inventatorul tehnologiei ARNm, Robert Malone: Imunitatea naturală este de 20 de ori mai puternică decât imunitatea prin vaccinare

 

yogaesoteric
31 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More