Analiză Vigilant Citizen: Spectacolul luminos virtual din ajunul Anului Nou 2021, de la Turnul Spațial din Seattle, a fost extrem de simbolic

În ajunul Anului Nou 2021, Turnul Spațial din Seattle a prezentat un spectacol luminos virtual care a expus imagini bizare, cum ar fi o spirală dublă a ADN-ului, elemente de geometrie ocultă și câteva figuri de rău augur.

Iată o privire asupra acestui eveniment, care a avut loc în primele minute ale anului 2021.

Înainte, când viața era oarecum normală, oamenii din Seattle puteau saluta noul an cu jocuri de artificii la cel mai faimos reper al orașului: Turnul Spațial.

În întreaga lume Anul Nou este sărbătorit cu focuri de artificii, care sunt distractive și festive. Oamenii le pot savura în aer liber, în timp ce sunt înconjurați de o mulțime de oameni fericiți.

Artificiile de la Turnul Spațial din 2019

Cu toate acestea, după cum știți, anul 2020 a fost „diferit”. S-a specializat în eliminarea distracției și a emoției din toate sferele existenței, în timp ce a introdus înlocuitori sintetici care doar se percep greșit. În acest sens, „sărbătoarea” din Seattle din ajunul Anului Nou 2021 a rezumat perfect anul 2020.

Pentru că, în loc să iasă afară, să respire aer proaspăt și să se bucure de o experiență euforică, originală și autentică, locuitorilor din Seattle li s-a spus să rămână înăuntru și să se uite la ecrane în timp ce sunt hipnotizați cu imagini generate pe calculator, pline de simboluri ciudate.

Pe site-ul oficial al Turnului Spațial, evenimentul a fost descris după cum urmează:

Turnul Spațial a inaugurat în 2021 un nou spectacol senzațional și inovator pentru T-Mobile, New Year’s at the Needle.

Sărbătoarea din acest an a prezentat imagini izbitoare într-o derulare minunată de efecte digitale, concepute pentru a aduce spectatorilor emoții mai mari decât oricând – totul în siguranța din confortul casei.

Folosind tehnologia sky-mapping și filmări video reale, Acul Spațial a fost stratificat cu expresii artistice digitale captivante, pentru a crea o iluzie de culoare și mirare. În realitate, turnul a fost luminat în culoarea magenta distinctivă a T-Mobile, dar pe ecran, spectatorii au fost uimiți de un spectacol virtual, care a înconjurat Acul Spațial și cerul de deasupra.

Nu au existat festivități cu spectatori și nici evenimente la Centrul Seattle, în noaptea de Revelion – spectacolul a putut fi văzut doar pe ecran!

În timp ce site-ul vrea să credem că acest spectacol de lumini este cel mai bun fapt care s-a petrecut vreodată în istoria omenirii, comentariile de pe YouTube sunt mult mai puțin entuziaste.

(Aceasta m-a neliniștit și mi-a provocat rău de la stomac.)

De fapt, aproximativ 99% din comentariile de pe YouTube au fost în mod copleșitor nefavorabile. Se vorbește despre o invazie extraterestră, proiectul Bluebeam și venirea lui Antihrist. Alții nu sunt foarte siguri de ceea ce se petrece, dar au impresia că este ceva greșit.

Un fapt este cert: în loc să inițieze noul an într-un mod euforic, spectacolul a reușit doar să deruteze și să înfioare oamenii. Pentru că în el apar o mulțime de imagini bizare. Să aruncăm o privire.

Nebunie Virtuală

După numărătoarea inversă de Anul Nou, dacă cineva se uita la Turnul Spațial, nu vedea petrecându-se absolut nimic acolo. Spectacolul a fost în întregime virtual și dirijat de imagini generate pe computer (CGI).

În multe privințe, spectacolul a amintit de premiile 2020 MTV Video Music Awards, în care au fost ecrane verzi, CGI și zgomote din partea unui public fals. Am descris VMA-urile din 2020 ca pe o „abominație distopică”. Pentru acest spectacol de lumini aș folosi exact aceeași descriere.

Spectacolul a început cu zgomotele unei false mulțimi și cu numărătoarea inversă până la miezul nopții, care suna ciudat și era generată de computer.

După câteva artificii timide (virtuale), spectacolul a început cu un segment care pare să descrie nașterea unei noi vieți … o viață bizară și nefirească. Acest aspect are oarecum sens, deoarece Acul Spațial, asemeni cu nenumărate monumente din întreaga lume, este, în esența sa, un simbol falic.

În simbolismul ezoteric, aceste monumente reprezintă energia masculină și sunt de obicei „completate” cu o structură care reprezintă energia feminină (de multe ori o cupolă sau ceva asemănător pântecului).

În mod semnificativ, acul pare să emită ceva, căruia nu îi pot spune decât „spermă electronică”.

Bun venit în 2021. Ia niște spermă electronică să sărbătorești

Apoi, aceasta devine cu totul altceva.

O spirala dublă ADN înconjoară turnul

Acesta este probabil momentul în care oamenilor încep să le piardă zâmbetele, în timp ce vizionează aceste imagini.

Chestia cu ADN-ul anunță practic că acest spectacol nu este despre focuri de artificii, este un ecran complicat care conține imagini simbolice, care imploră să fie defalcate și analizate.

Da, este timpul să vă scoateți pălăria (pe care scrie) „petrecerea 2021” și să vă puneți pălăria cu „Ce urmăresc să ne spună de data aceasta”, deoarece este unul dintre ACELE ciudățenii.

Desigur, spirala dublă a ADN-ului le-a reamintit imediat oamenilor de vaccinurile covid cu tehnologie mARN, de care se tem că le vor modifica ADN-ul.

Iar faptul că acest spectacol are loc în realitate chiar lângă sediul Fundației Bill & Melinda Gates probabil nu ajută.

Distanța dintre Acul Spațial și sediul Fundației Bill & Melinda Gates este exact de 0,3 mile

Așadar, după aproximativ patruzeci de secunde de când s-a trecut în 2021, vă gândeați deja la vaccinuri, ADN și alte aspecte non-festive. Și mai urmau aproximativ 10 minute din acest spectacol.

Apoi, firul ADN se preschimbă în poligoane rotative, care amintesc de geometria sacră. Rotația se stabilizează apoi, pentru a evidenția un simbol specific.

În centrul diferitelor poligoane, apare un simbol important: hexagrama unicursală

Simbolul hexagramei unicursale (care poate fi trasată dintr-o singură linie) este extrem de important în cercurile oculte, în special în Thelema de Aleister Crowley – baza societăților secrete precum Ordo Templi Orientis (O.T.O.)

O hexagramă unicursală în centrul coperții cărții Magick, a lui Aleister Crowley

Acest simbol implică faptul că se petrece ceva „magic” și ritualic în timpul creării unei noi vieți. Apoi, imaginile devin biologice din nou.

Un fulger de lumină trece prin Acul Spațial și o celulă apare deasupra acestuia. Apoi, începe să se dividă în 2, 4, 8 și 16 celule.

Deci, după afișarea simbolului magic al hexagramei unicursale, spectacolul descrie procesul de mitoză, în care o singură celulă fertilizată se înmulțește în mai multe celule, pentru a crea o viață nouă.

Apoi, celulele se preschimbă în ceva care arată ca un cocon.

Un fluture monarh își face apariția din cocon și prima parte se încheie.

Deci, ce vrea să însemne asta? Reprezintă acest segment nașterea unui bebeluș modificat genetic, care a fost supus ritualurilor oculte în uter? Un sclav Monarh? La o scară mai largă, aceasta reprezintă nașterea unei noi societăți, bazată pe știința nebună a elitei oculte?

Orice ar fi, pare a fi sintetic, nenatural și ne-sfânt… la fel ca întregul spectacol.

Partea a doua

În timp ce prima parte a spectacolului a urmat o narațiune destul de clară, care implică nașterea unei vieți noi, restul spectacolului este mai enigmatic.

Pentru că în parte ar putea fi de fapt rezultatul unui artist CGI, care încearcă să completeze încă 8 minute din acest spectacol și să se asigure că totul este terminat înainte de 31 decembrie.

Cu toate acestea, aceste minute rămase sunt punctate cu niște imagini uimitoare.

O floare de lotus (asociată cu iluminarea spirituală) răsare din turn. În timp ce tentacule bizare fâlfâie în jurul orașului.

Mai târziu, Acul apare în centrul sistemului solar, care se rotește folosind mecanisme create de om. Trăim într-o simulare?

Imediat după aceea, vedem figuri umane care se învârt în jurul propriei axe, la fel ca în sistemul solar. Este aceasta o reprezentare a axiomei ermetice „Precum ceea ce este sus, așa și jos”?

Marele Final

La începutul ultimei părți, Acul este capturat de o mâzgă înfiorătoare, în timp ce o muzică nefastă se cântă în fundal.

Dacă filmele SF m-au învățat ceva, este că se petrece ceva rău.

Apoi, apar o mulțime de artificii și muzica devine tare. Incantația ritualică pare să anunțe venirea a ceva (sau a cuiva) important.

Două fețe apar pe cer. Cine sunt ei? Conducătorul cu două fețe al acestei noi lumi?

Apoi, pentru a face imaginile mai de speriat, două mâini gigantice ies din pământ.

Avem lumea în palmele noastre.

Apoi, spectacolul se încheie. În timp ce focurile de artificii sunt de obicei urmate de aplauze și urări entuziaste, de data aceasta a urmat o liniște plină de uimire… și de câțiva copii plângând.

În concluzie

După un an cumplit, oamenii din Seattle s-ar fi bucurat probabil de niște artificii festive. Cu toate acestea, se pare că ne aflăm în mijlocul unei campanii coordonate de demoralizare, care urmărește să scoată amuzamentul și autenticitatea din orice manifestare posibilă.

Deci, în loc de ceva distractiv, oamenii din Seattle au fost tratați mai degrabă cu un spectacol înfiorător, care pare să comunice un mesaj destul de apăsător: „Vrem să te controlăm la nivel molecular. De asemenea, vrem să te controlăm la nivel planetar”.

Sper din toată inima că Seattle se va întoarce anul viitor la focuri de artificii de modă veche. [Din fericire așa s-a petrecut – n.n.] Pentru că mă îndoiesc că cineva va dori să sărbătorească venirea anului 2022 într-o altă transmisie video groaznică pe Zoom, cu Turnul Spațial.

Vigilant Citizen

Citiți și:
Mesaje subliminale transmise prin ceremonia de deschidere a jocurilor olimpice de la Tokyo
Ceremonia de deschidere a celui mai mare tunel din lume a fost în realitate un ritual satanic închinat chiar lui Baphomet
Reinterpretarea plină de tâlcuri nebănuite a unei viziuni profetice

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More