Anarhist BLM şi Antifa a vândut către CNN şi NBC News filmarea de la Capitoliu pentru 70.000 de dolari!

Procesul liderului anarhist John Sullivan, implicat în revoltele de la Capitol Hill din 6 ianuarie, este în derulare, ultima înfăţişare furnizând o interesantă surpriză. Avocatul lui Sullivan a prezentat facturi care arată că acesta a vândut către CNN și NBC News drepturile pentru videoclipul pe care l-a filmat când a intrat în clădire, încasând de la fiecare câte 35.000 de dolari! Anarhistul susţine că a participat la proteste în calitate de jurnalist.

Sullivan a fost arestat de FBI pentru participarea la violențele din timpul revoltei de la Capitoliu, mai multe filmulețe arătându-l cum agita mulțimea și încura lumea la violență.

Anarhistul a folosit hashtagurile „BLM”, „Black Lives Matter” și „Antifa”. În revolta de la Capitoliu, Sullivan poate fi văzut strigând mulțimii prin microfon: „Suntem pe punctul de a arde această clădire” și „Să nu așteptăm până la următoarele alegeri”. De asemenea, el a spus oamenilor care au intrat în clădirea Congresului: „Să-l dăm jos pe Trump” și „A venit timpul pentru o revoluție”.

Sullivan a declarat agenților FBI că purta o vestă anti glonț și o mască de gaze când a intrat în Capitoliu. El a intrat printr-o fereastră spartă și a filmat cu telefonul în timp ce un ofițer de poliție a împușcat-o letal, în gât, pe veterana de război Ashli Babbit.

Sullivan este fondatorul unei organizații numite Insurgence USA. La 13 iulie 2020, el a fost acuzat pentru violențe și tulburarea liniștii publice de autoritățile locale din Provo, Utah, în urma implicării sale într-un protest în care un civil a fost împușcat și rănit. Cazul se află pe rol.

Citiți și:

Legătura îngrijorătoare dintre liberalul Joe Biden și organizația teroristă ANTIFA

Legături periculoase. Un site american spune că a găsit conexiuni financiare între Joe Biden, democrați și Black Lives Matter

Mărturii halucinante din interiorul ANTIFA!

yogaesoteric

21 februarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More