Angrenare la unison pentru susținerea modificării Constituției Rusiei, pe 26 și 30 iunie

 

Vineri, 26 iunie și marți, 30 iunie 2020, între orele 23:00-23:30 vom realiza la unison meditații de susținere pentru modificarea eminamente benefică a Constituției Rusiei, care în acest fel va face pentru prima dată o referire clară la Dumnezeu, iar familia va fi definită ca fiind unirea liber-consimțită bazată pe iubire reciprocă dintre un bărbat și o femeie.

Aceste acţiuni spirituale vor fi transmise pe pagina de live MISA Senzaţional TV, după următorul program: 

Vineri 26 iunie

22:20 – 22:53 – Prezentare introductivă
22:55 – 23:00 – Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a roadelor acestei acţiuni spirituale
23:00 - 23:30 – Vom urmări să experimentăm o stare de comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă dumnezeiască a Atributului Dumnezeiesc al Optimismului Dumnezeiesc, ce este în mod instantaneu canalizată de noi pentru a susține modificarea exemplară, eminamente benefică, a Constituției Rusiei, în care se va face o clară referire la Dumnezeu, iar familia va fi definită ca fiind unirea liber-consimțită bazată pe iubire reciprocă dintre un bărbat și o femeie.

Marți 30 iunie

22:20 - 22:53 – Prezentare introductivă
22:55 – 23:00 – Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a roadelor acestei acţiuni spirituale
23:00 - 23:30 – Vom urmări să experimentăm o stare de comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă dumnezeiască a Atributului Dumnezeiesc al Triumfului Dumnezeiesc, ce este în mod instantaneu canalizată de noi pentru a susține modificarea exemplară, eminamente benefică, a Constituției Rusiei, în care se va face o clară referire la Dumnezeu, iar familia va fi definită ca fiind unirea liber-consimțită bazată pe iubire reciprocă dintre un bărbat și o femeie.

Exemplificările speciale cu Atributele dumnezeieşti din 26 și 30 iunie, de la ora 23:00, vor fi reprogramate.

 

yogaesoteric
24 iunie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More