Antiștiința pro-vaccinării

Urmați știința”, spune mereu turma adepților medicinii alopate atunci când susținătorii sănătății naturale contrazic „sistemul” medicinii occidentale, însă toate datele științifice din ultima vreme arată că injecțiile anti-covid nu sunt eficiente, nu sunt sigure și sunt, de fapt, periculoase. Atunci de ce toți cei care sunt „pro-știință” nu sunt acum „anti-vax”? Dacă urmăriți datele studiilor clinice pentru vaccinurile anti-covid de la Pfizer, veți observa că participanții abandonează la o rată neobișnuit de mare din cauza evenimentelor adverse provocate de injecții.

În 2021, o creștere masivă a numărului de decese legate de vaccinuri a fost dezvăluită de graficele obținute din datele VAERS. Mulțumită solicitărilor în baza Freedom of Information Act (FOIA), știința dezvăluie că milioane de persoane cu afecțiuni preexistente constată că acestea se agravează după ce primesc injecțiile de terapie genetică cu ARNm, inclusiv cazuri de cancer, diabet și afecțiuni cardiace. Acesta este motivul pentru care Pfizer a vrut să întârzie publicarea acestor descoperiri științifice timp de 75 de ani, deoarece vor să acopere toate leziunile și decesele legate de prionii proteinei spike care umplu sistemul vascular, organele vitale, ovarele, inima și creierul victimelor.

Așadar, haideți să urmăm știința, așa cum se spune, și pe măsură ce o facem, fiecare fanatic pro-știință și pro-vaccinare ar fi firesc să se reorienteze către anti-vaccinare, în loc să rămână pe tărâmul lor iluzoriu, cunoscut și sub numele de anti-știință pro-vaccinare.

Știința dezvăluie că „vaccinurile” cu ARNm nu sunt deloc vaccinuri, ci cele mai periculoase injecții create vreodată

Știința a stabilit”, dar pro-vaxxerilor nu le va plăcea concluzia, dacă vor dori să o admită vreodată. Teoria turmei a fost demontată de cercetarea bazată pe dovezi. Vechiul slogan „sigur și eficient” a fost decimat de studii evaluate de colegi și date analizate. Aruncați doar o privire la testele vaccinurilor AstraZeneca care au arătat că acestea au provocat complicații devastatoare corelate cu coagularea sângelui și alte efecte secundare grave. Urmăriți acele date științifice care au fost evaluate de colegi și publicate în New England Journal of Medicine.

Este vorba de trombocitopenie și tromboză imună indusă de vaccin (VITT), cu o rată globală de mortalitate de 22 la sută. Comparați aceasta cu rata de mortalitate din cauza covid (sub 1%) și rezultă în mod evident că avem „vaccinuri” care sunt nesigure, periculoase, experimentale și mortale. Cercetătorii au constatat acest aspect la persoane de toate vârstele, între 18 și 79 de ani. Deci, cine mai este „pro-vaccinare” după toate acestea? Dacă mai există cineva, prin urmare ei sunt de asemenea „anti-știință”.

Fiecare „credincios” alopat ar fi firesc să fie acum anti-vaccinare, dacă sunt cu adevărat pro-știință.

Medicina alopată este un sistem în care profesioniștii din domeniul medical tratează simptomele bolilor și tulburărilor folosind medicamente, radiații, substanțe chimice (chimio) și chirurgie. Cunoscută și sub numele de ,,medicină convențională” sau ,,medicină tradițională”, majoritatea americanilor cred că aceasta este prima și ultima lor linie de apărare atunci când vine vorba de combaterea virusurilor, bacteriilor, paraziților, agenților patogeni, obezității, cancerului, diabetului, bolilor de inimă și demenței. Mare greșeală.

Aceste „oițe” alopate cred că orice medicament creat într-un laborator și recomandat de AMA, CDC sau FDA este neapărat „sigur și eficient”, altfel nu ar fi fost permis pe piață în primul rând. Ei cred că „Big Pharma” este o teorie a conspirației inventată de „nebunii” adepți ai sănătății naturale care cred că ierburile și fructele de pădure îi pot salva de boli. Ei cred că oricine se îndoiește de faptul că orice medicament cu prescripție medicală sau vaccin funcționează este nebun și îi etichetează pe acești sceptici ca fiind „anti-știință” și „anti-vaccinare”.

Ironia vine pe măsură ce știința, în ultimele decenii și mai ales de când a izbucnit plandemia, dezvăluie că abordările medicinii alopate pentru a trata virusurile și bacteriile sunt un eșec complet și total. Măștile faciale nu au funcționat. Vaccinurile Fauci anti-covid ucid chiar și pe cei mai sănătoși oameni, inclusiv atleți și militari. Distanțarea socială a eșuat. Blocajele au eșuat. Urmați știința!

Citiți și:
„Vaccinarea” mondială este mai periculoasă decât boala: ucide mai mulți oameni într-un termen scurt!
Dr. Damian Baciu spulberă în 18 puncte propaganda criminală a Ministerului Sănătății pentru vaccinarea copiilor de la 5 ani în sus

 

yogaesoteric
9 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More