Dr. Damian Baciu spulberă în 18 puncte propaganda criminală a Ministerului Sănătății pentru vaccinarea copiilor de la 5 ani în sus

Pentru un medic, incitarea la acțiuni ce pun în pericol viața copiilor este un act criminal, dezonorant și descalificant!

Răspuns la comentariile aflate pe site-ul Ministerului Sănătății, sub semnătura:
Prof. univ. dr. Doina Anca Pleșca, Departamentul de Pediatrie, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București,
Dr. Anca Drăgănescu, Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș”, București (Broșura de propagandă MS AICI)

1. Copiii infectați cu virusul SARS-CoV-2 sunt expuși riscului de a dezvolta forme grave de boală covid-19?

Nu, afectarea lor este minimă, nesemnificativă. În 2020 în SUA afectarea copiilor și adolescenților a fost 0,003% (American Fronline Doctors – CDC); în Franța (Societatea Franceză de Pediatrie Ambulatorie și Comitetul Național Consultativ de Etică) din totalul pozitivilor, <5% au fost copii, trei sferturi fără semne de boală, restul cu răceală banală sau deranj digestiv, (<1% spitalizați, adică 582 din care 2 decese cu morbidități, 2 fără; studiul dr. Robert Cohen), Studiul John Hopkins (SUA) publicat în Lancet, UK, spune: la 12.000.000 copii 0,0002% mortalitate; Quebec 0 decese la 5-19 ani; Islanda 0 infectați la 0-10 ani; China 1% infectați la 0-10 ani. Varianta delta nu a fost diferită în privința afectării copiilor, iar omicron este mai contagioasă și mult mai puțin patogenă la adulți și copii. Afectarea copiilor nu a fost mai gravă nici în prezența comorbidităților.

Prof. Christian Perronne: „Există copii care mor din cauza vaccinului – și acum se știe că cei care mor din cauza vaccinului sunt mai numeroși decât cei care mor de covid (practic, sunt zero morți de covid la copii!).”

2. Având în vedere faptul că formele severe de covid-19 la copii sunt rare, este justificată vaccinarea?

Nu este justificată pentru că afectarea copiilor postboală este extrem de mică (raport JCVI-UK, Declarația de la Great Barrington – USA, în timp ce efectele secundare post injectare le pot afecta grav sănătatea, le pot pune în primejdie viața, iar efectele pe termen mediu și lung sunt total necunoscute! Termenul de vaccin este eronat și intenționat folosit pentru a păcăli și a determina acceptarea acestui experiment; este un produs de factură genetică recunoscut (Președintele Pfizer și Stephan Oerlich – președinte Bayer), care se află în faza de experimentare (faza 3) direct pe adulți și copii, încă cel puțin 2 ani, pentru copii până în 2026. În mod normal pentru un vaccin clasic (aici nu este cazul) este nevoie de cel puțin 10 ani pentru testarea clinică. Din experiența de un an știm deja cu date de statistică medicală că injectarea nu previne infectarea, nu previne spitalizarea, nu previne formele grave, nu previne transmiterea.

NU recomandă vaccinarea tinerilor sub 18 ani: OMS, Comitetul Consultativ Privind Vaccinarea și Imunizarea JCVI-UK, American Frontlines Doctors AFLDS, John Hopkins Institute – USA, Prof. Dr. Peter McCullough Texas A&M University, Prof. Dr. Ronald N Kostoff – Gainesville-Virginia, Dr. Robert Malone, Prof. Dr. Alan Schroeder – Stanford University, Agenția Consultativă în Medicina Bazată pe Dovezi EBMC-UK, Health Security Agency-UK, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri – Germania, Comitetul Consultativ Național de Etică Medicală CCNE – Franța, Prof. Dr. Luc Montagnier, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Herve Seligman Aix – Marseille Universite…

Numărul efectelor indezirabile înregistrate în cazul „vaccinului” anticovid-19 depășește suma tuturor vaccinurilor folosite în ultimii 40 de ani.

Având în vedere posibilitatea afectării genomului uman acum și pentru generațiile următoare, care este rațiunea utilizării acestor produse? (Prof. Dr. Christian Velot – Genetică Moleculară)

3. De ce copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani ar fi nevoie să fie vaccinați?

Această grupă de vârstă, ca și celelalte, nu este necesar să fie „vaccinată”!

Această grupă de vârstă este practic indemnă la boală, a se vedea datele oficiale. Nu ne injectăm cu produse (despre care doar pe parcurs aflăm cât de periculoase sunt pentru sănătate și viață și vom vedea în ce măsură vor afecta și genomul uman) pentru a petrece mai mult timp cu prietenii, cu familia extinsă, de a nu-i infecta pe bunicii care sunt deja injectați și nu mai spun de toate celelalte motivații aberante de la TV.

4. Este mai sigur pentru copilul meu să-și dezvolte imunitatea prin infectarea cu virusul SARS-CoV-2 decât prin vaccinare?

Categoric da! Ca orice imunitate dobândită natural este mult mai puternică și de mai lungă durată. Nu există imunitate dobândită artificial care să echivaleze cu cea naturală.

5. Copilul care urmează a fi vaccinat împotriva covid-19 ar fi necesar să fie consultat de un medic pediatru/medic de familie ?

Orice copil este necesar să fie examinat medical înaintea oricărei vaccinări! (Nota Redacției: Ministerul afirmă că nu este necesar!)

6. Ce tip de vaccin va primi copilul meu?

Oricare dintre produsele ARNm existente și folosite sunt contraindicate la copii și adolescenți. Aceste produse induc în organism un proces fiziologic și fiziopatologic inexistent până acum în lumea vie. Este un procedeu antinatură. Organismul injectat este incitat să producă invadatori, agresori toxici (proteina S), care vor circula în tot trupul și tot el este necesar să producă și mijloace de apărare. Este imprevizibil unde se va concentra această toxină, în ce organ și cât de grave pot fi afectările. S-a constatat deja că are afinitate pentru creier și sistemul nervos, pentru sistemul cardio-circulator, pentru aparatul de reproducere, pentru măduva osoasă și resetează sistemul imunitar de bază al organismului. Modificările sunt ireversibile și organismul nu va mai reveni niciodată la situația biologică dinaintea injectării, va fi modificat structural (Dr. Robert Malone). Nu există tratament pentru cei afectați. Cei care injectează copiii, comit O CRIMĂ (Prof. Sucharit Bhakdi, virusolog, Prof. Luc Montagnier virusolog Premiul Nobel…)!

Dr. Luc Montagnier: „Vaccinarea copiilor este o crimă

7. Este vaccinul împotriva covid-19 sigur pentru administrarea la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani?

Nu, injectarea este la fel de periculoasă ca pentru celelalte categorii de vârstă; în principal efectele adverse grave se vor semnala după doza 2, și pe măsură ce se vor adăuga noi administrări, sistemul imunitar natural va fi progresiv distrus. Se va deschide un enorm domeniu de constatări, investigații, studii. Medicii anatomopatologi sunt deja în situația de a nu avea termenii definitorii pentru constatările histopatologice constatate la cei decedați postinjectare. Vor fi nevoiți să găsească noi denumiri pentru a preciza noile tipuri de leziuni descrise (Prof. Dr. Peter Schirmacher, Prof. Dr. Arne Burkhardt, Prof. Dr. Walter Lang, Dr. Ryan Cole). Dacă este ceva sigur, „Date Report” spune că în Marea Britanie, după doza 2, la grupa de vârstă 12-18 ani mortalitatea a crescut cu 44% față de media ultimilor 5 ani și calculul nu fusese făcut pe întregul an calendaristic.

8. Care sunt ingredientele cuprinse în vaccinurile împotriva covid-19?

EMA declara în vara 2021 că nu cunoaște în totalitate compoziția produselor acceptate pentru injectare! În Japonia, Spania, Polonia, Italia, Germania, Argentina, SUA au fost semnalate numeroase elemente toxice care nu ar avea ce să caute în interiorul unei ființe umane: grafen, vanadiu, titan, oțel inoxidabil, crom, cupru, bismut, siliciu, nichel. La IHU Marseille au fost evidențiate fragmente de ARN trunchiat, diferit de ARNm, fără să se poată justifica prezența și rolul lor. EMA afișează prezența a 2 componente interzise ale produsului Pfizer: ALC-315 și ALC-159, componente despre care nu există nicio informație privind toxicitatea, acțiunea cancerigenă și nici interacțiunile cu alte medicamente. Aceste două substanțe sunt destinate doar cercetării și nu pot fi folosite pentru administrare umană. Este inexplicabil cum EMA a putut da aviz utilizării acestor produse! A fost adăugată Trometanina pentru a masca efectele nefaste asupra inimii.

9. Se poate administra copilului Paracetamol sau Ibuprofen înainte de vaccinarea împotriva covid-19 pentru a preveni efectele secundare?

Paracetamolul sau Ibuprofenul sunt doar pentru febră, altfel nu pot preveni efectele secundare ale acestor produse, neexistând tratament etiologic.

10. Doza de vaccin împotriva covid-19 pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-11 ani este aceeași cu cea pentru grupa de vârstă 12-18 ani și respectiv pentru adulți?

Doza a fost redusă la ~20 miliarde de particule (50 la celelalte grupe).

11. Câte doze de vaccin va primi copilul cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani?

Având în vedere ceea ce s-a petrecut deja, este dificil de precizat numărul de doze ce va fi administrat, dar este puțin probabil să se rămână la două. Distrugerea imunității naturale va induce o dependență de produsul injectat (sindrom ADE). Nimeni nu poate preciza câte injectări vor fi.

12. Există îngrijorări cu privire la apariția de miocardită sau de pericardită după administrarea unui vaccin ARNm covid-19 la copiii cu vârste cuprinse între 5-11 ani?

Afectarea sistemului cardio-vascular rămâne o îngrijorare foarte importantă și la această vârstă. Studiul histopatologic al inimii, cu infiltratele celulare importante și procesele de fibrozare ulterioare, nu sunt de natură liniștitoare pe termen mediu sau lung. Greu de crezut că o inimă afectată în acest fel se va recupera integral. Primele rapoarte din Israel indicau o rată de afectare de 1 la 3000-5000 de injectări; în 12.06.2021 VAERS declara că s-au înregistrat mai multe cazuri de pericardită-miocardită decât se așteptau: 12,6 la 500.000 de injectări, FDA avertizează asupra pericolului de miocardite, riscul infarctului de miocard a crescut la cei injectați (persoane tinere) de la 11% la 25% (Dr. Steven Gundry, Nebraska, Asociația Americană de Cardiologie). Decesele sportivilor pe teren, decesele celor 108 piloți… sunt foarte îngrijorătoare!

13. Copilul tocmai a primit un alt vaccin. Poate acesta să primească în continuare un vaccin anticovid-19? Copilul poate fi vaccinat simultan cu vaccin gripal și vaccin împotriva covid-19?

Vaccinările administrate intramuscular se pot face fie simultan, fie spațializate la 30 zile. Cei vaccinați antigripal în anii precedenți și care au primit injectare anti-covid au prezentat în procent mai mare reacții adverse comparativ cu cei fără vaccin antigripal. Și în vaccinurile antigripale din ultimii ani au fost semnalate componente nedeclarate considerate periculoase pentru organismul uman (Dr. Antonietta Gatti).

14. Este indicată vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5-11 ani dacă aceștia au trecut prin boală?

Ca în cazul oricărei boli transmisibile, imunitatea dobândită prin trecerea prin boală este superioară imunității dobândită prin vaccinare. În vaccinarea clasică, administrarea vaccinului, după trecerea prin boală, este un NONSENS, este o lipsă de raționament medical, pentru că vaccinul va fi imediat neutralizat de anticorpii deja existenți. Aceeași situație și în cazul covid, în acest caz nefiind vorba de un vaccin, ceea ce se va petrece în trupul injectat este total diferit, trupul își produce propriul lui inamic prin generarea proteinei toxice Spike, iar anticorpii nou formați vor distruge în timp sistemul propriu, natural de apărare al organismului. Cei trecuți prin boală și injectați sunt cei care se reinfectează cel mai mult, fac forme mai grave, răspândesc boala fiind incubatoare de virusuri (Lancet, Studiul Ho-Chi-Minh – City Oxford Research Group) și mor mai mult decât neinjectații. Țările intens „vaccinate” au înregistrat un plus de decese comparativ cu cele puțin „vaccinate”. Dacă boala a produs decese la vârstele mari, injectarea a produs preponderent decese la vârstele mai mici, cu atât mai multe cu cât vârsta de injectare este mai mică!

15. Poate copilul să primească vaccinul dacă are în antecedente alergii alimentare, urticarie, șoc anafilactic?

Nu!

16. În situația în care un copil este diagnosticat cu covid-19 formă asimptomatică sau simptomatică după prima doză de vaccin, mai poate fi administrată a doua doză?

OMS nu recomandă injectarea tinerilor sub 18 ani și constată că sunt țări care practică rapelul, omorând copii. Injectarea în sine poate produce simptomatologie covid-19. Va dezvolta o reacție naturală față de virus, va dezvolta o reacție vis-a-vis de produsul injectat și declanșează un proces fiziopatologic cu urmări imprevizibile, sau ambele? Dificil de răspuns, dar din nefericire vom afla în viitorul nu prea îndepărtat, totul fiind de aici înainte de constatat, de cercetat, de înțeles.

17. Copilul are o afecțiune hematologică (de exemplu, purpură trombocitopenică idiopatică, hemofilie etc.). În această situație poate copilul să primească un vaccin împotriva covid-19?

Este o contraindicație majoră, produsul însuși producând grave tulburări hematologice, cancere de toate tipurile.

18. Este adevărat că vaccinurile împotriva covid-19 pot afecta fertilitatea? Există vreo dovadă în acest sens?

Da, toxina S are afinitate, printre altele, și pentru aparatul de reproducere, prin punerea în evidență a infiltratului celular și proteic în ovare și testicole. Tulburările de ciclu de toate formele, creșterea importantă, nejustificată a avorturilor, nașterile premature cu copii afectați, placente cu procent major de cheaguri sanguine sunt deja comunicate de geneticieni, anatomo-patologi, de asociații medicale, medici de obstetrică-ginecologie (Dr. Alexandra Henrion Caude, Dr. Robert Malone, Dr. Luigi Waren, Dr. Bryan Bridle, Prof. Dr. Luc Montagnier, Dr. Patrick Welan, Dr. Ryan Cole, Dr. Bartolomeus Lakeman, Dr. Tess Lawrie – Agenția de Consultanță în medicina bazată pe dovezi).

N.B. Afirmațiile se bazează în exclusivitate pe depozițiile unor asociații medicale independente și medici independenți, fără conflicte de interese, care practică Medicina Știință și sunt devotați principiului de bază al profesiei practicate!

Privind argumentația doamnelor doctor, excluzând pe cei de aceeași factură, cine poate lua în considerare afirmațiile unor entități medicale (CDC, FDA, EMA, jurnale de specialitate medicală…) care au demonstrat atitudini frauduloase, acte de corupție, care au făcut rabat la respectarea principiilor și practicilor medicale consacrate, care exclud toate argumentele științifice ce nu le pot servi scopului urmărit, sau ale unor doctori corupți, sau aflați în diferite conflicte de interese ?

Pentru un medic este dezonorantă abdicarea de la principiul de bază al Medicinei, „primum non nocere”.

Pentru un medic este dezonorantă aderarea la acțiuni ce aduc vătămare sănătății oamenilor.

Pentru Președintele Societății Române de Pediatrie este dezonorantă și descalificantă încălcarea principiilor organizației.

Pentru un medic, incitarea la acțiuni ce pun în pericol viața copiilor este un act criminal!

Autor: dr. Damian Baciu

Citiți și:
Suedia a respins vaccinurile covid pentru copiii de 5-11 ani, arătând că nu există niciun „beneficiu clar” care să depășească riscurile
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

 

yogaesoteric
10 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More