ANUNŢ FOARTE IMPORTANT!!! Joi 1.12.2011 va avea loc O NOUĂ SPIRALĂ CU INDUCŢIE ŞI RUGĂ COLECTIVĂJoi, 1 decembrie 2011
, se va realiza din nou meditaţia în spirală YANG® urmată de inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin. După spirală se va realiza la unison ruga colectivă către DUMNEZEU TATĂL.
 

Această acţiune spirituală se va realiza la unison, cu susţinerea subtilă telepatică a lui Grieg, la sălile de curs din Bucureşti (Pipera 1, Pipera 2, Obor şi IS7) şi la sălile de curs din oraşele Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Hunedoara, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş. Participarea se face pe baza legitimaţiei de spirală și a legitimației de curs. Necursanții trebuie să vină însoțiți de un cursant.

Reamintim că în această zi este recomandat să se ţină post negru, doar cu apă, în intervalul 6.00-14.00 (ora când se încheie ruga colectivă).

Programul spiritual de JOI, 1 DECEMBRIE 2011, va fi următorul:
9:30-10:00 Intrarea în şirurile zodiacale
10:00-11:00 Formarea spiralei
11:00-12:45 Desfăşurarea meditaţiei în spirală YANG® urmată de inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin
12:45-13:00 Pauză
13:00-14:00 Ruga colectivă

VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAŢI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE LA ACEASTĂ ACŢIUNE SPIRITUALĂ IMPORTANTĂ. ESTE BINE SĂ ACŢIONĂM ACUM PENTRU CĂ ESTE UN MOMENT DE MARE ÎNSEMNĂTATE PLANETARĂ!

Vă reamintim mesajul lui Grieg referitor la această acţiune spirituală excepţională:
„Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, […], un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison.
Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că DUMNEZEU TATĂL, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate. Noi trebuie să devenim conştienţi că facem parte din această umanitate a planetei Pământ, fiecare dintre noi, întocmai aşa precum, analogic vorbind, celulele fac parte din trup şi toate sunt structurate şi acţionează la unison în cadrul totului organic al trupului omenesc. Vă rog să aveţi în vedere că pentru a spori şansele ca această rugă colectivă să fie ascultată de DUMNEZEU TATĂL, este foarte bine să urmărim să postim cu toţii în ziua în care urmează să formulăm o astfel de rugă colectivă. Prin urmare, vom mânca numai după ce această rugă colectivă va fi finalizată. În ziua respectivă, de la ora 6:00 dimineaţa şi până în momentul în care vom rosti această rugă colectivă la unison, nu vom mânca nimic şi vom bea doar apă (până la ora 14:00, n.n.).
Vă rugăm, deci, să participaţi cu toţii la această rugă colectivă care se va realiza cu ocazia spiralelor de inducţie a stării de eliberare spirituală prin miracol divin pe care le vom face…”


yogaesoteric
25 noiembrie 2011


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More