Implementarea abuzivă a tehnologiei RFID în SUA. Pericolele implanturilor RFID (1)

de Mihai Spiridon
 

În martie 2010, SUA a adoptat o lege privind sănătatea care prevede obligativitatea implantării cu microcipuri RFID a tuturor cetăţenilor americani până în anul 2013. Dincolo de pretinsele „intenţii bune” (în realitate, goana după profit) ale corporaţiilor producătoare şi distribuitoare de dispozitive RFID, această tehnologie – extrem de invazivă asupra vieţii umane şi a trupului – merită să fie studiată cu foarte multă atenţie. Dezvăluiri cutremurătoare recente au arătat faptul că unul dintre scopurile urmărite de „elita” satanică mondială este controlul total şi permanent al populaţiei pământului şi în acest sens una dintre modalităţile predilecte pentru a reuşi aceasta este introducerea pe scară largă a implanturilor cu microcipuri RFID. Nick Rockefeller, membru important al „elitei iluminate”, care conduce din umbră planeta Pământ, a recunoscut acest plan criminal în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo, care a făcut dezvăluiri în anul 2008 despre conspiraţia cumplită împotriva umanităţii a francmasonilor elitiştii.
 

În ciuda propagandei intens mediatizate pe care o efectuează la ora actuală guvernul american şi companiile care promovează implanturile cu microcip, există numeroase voci ale unor cercetători, politcieni şi jurnalişti care atrag atenţia asupra pericolelor reale ale dispozitivelor de supraveghere, atât la nivelul vieţii individuale, cât şi la nivelul societăţii umane.
Ironia şi totodată inadvertenţa procesului de implementare a tehnologiei RFID este aceea că, directorii de marketing ai companiilor distribuitoare îşi comercializează microcipurile în primul rând în sectorul pentru sănătate, ascunzând potenţialilor clienţi faptul că implanturile cu microcip cauzează tumori maligne. În septembrie 2007, agenţia de presă Associated Press a dat publicităţii un articol amănunţit şi uluitor, conform căruia „microcipurile testate pe cobai în laborator au produs cancer”.

Un alt aspect deosebit de îngrijorător al tehnologiei RFID şi pe care toţi oamenii ar trebui să îl cunoască este faptul că prin intermediul comenzilor provenite de la nişte calculatoare imense şi extrem de performante care deja există la ora actuală, se pot modifica undele cerebrale ale subiecţilor cărora li s-a implantat un cip.
Potrivit cercetătoarei dr. Rauni Kilde, fost ministru al sănătăţii din Finlanda, SUA plănuieşte în secret implantarea cipurilor la nou-născuţi. Dr Kilde a precizat într-un articol distribuit doctorilor şi studenţilor la medicină: „fiinţele umane cărora li s-a implantat un microcip RFID pot fi urmărite oriunde. Undele lor cerebrale pot fi controlate prin comenzile unor supercalculatoare şi este posibilă chiar alterarea lor prin modificarea frecvenţelor. În cadrul experimentelor secrete cu privire la această tehnologie au fost folosiţi pe post de cobai, prizonieri, soldaţi, pacienţi ai instituţiilor mentale, copii handicapaţi, oameni surzi şi orbi, homosexuali, femei singure, persoane în vârstă, copii de şcoală şi oricare alt grup considerat „marginal” de către elita de experimentatori. Experienţele prizonierilor din Închisoarea Statală Utah (SUA) au fost publicate şi sunt foarte şocante pentru orice fiinţă umană înzestrată cu bun-simţ.”

Chiar şi cu 60 de ani în urmă, în  timpul războiului din Vietnam, se făceau experimente de control al emoţiilor umane prin intremediul tehnologiei RFID, soldaţilor americani fiindu-le implantate microcipurile denumite Rambo, cu scopul de a le amplifica fluxul de adrenalină din sânge. Potrivit spuselor dr. Carl Sanders, inventatorul IMI („intelligence manned interface biotic” – interfaţa electronică biotică implantată în fiinţele umane), controlul şi influenţarea comportamentului subiecţilor umani prin intermediul dispozitivelor RFID a fost una dintre tehnicile testate în timpul războiului din Irak.

Supercalculatorul de 20 de miliarde biţi pe secundă care este amplasat la sediul NSA (National Security Agency – Agenţia Naţională de Securitate), cu ajutorul unui sistem de supraveghere la distanţă (Remote Monitoring System –  RMS), a putut „să vadă şi să audă” ceea ce soldaţii, cărora li se implantaseră cipuri, trăiau pe câmpul de luptă.
Atunci când un microcip de 5 micrometri (diametrul unui fir de păr este de aproximativ 50 de microni) este implantat în nervul optic, acesta recepţionează impulsurile neuronale ale creierului, care codifică într-un anumit mod percepţiile senzoriale şi experienţele pe care le trăieşte fiinţa umană respectivă. Odată ce au fost transferate şi stocate într-un calculator, aceste neuro-impulsuri pot fi retransmise în creierul persoanei respective prin intermediul microcipului, pentru a fi reexperimentate. Folosind RMS, un calculator aflat la sol poate trimite mesaje electromagnetice sistemului nervos uman influenţând acţiunile subiectului. Prin RMS, persoanelor sănătoase li se pot induce halucinaţii şi se pot confrunta cu fenomene stranii, cum ar fi acela de a auzi voci. Stimularea electromagnetică poate de asemenea modifica undele cerebrale ale unei persoane, afectând activitatea musculară şi conducând la crampe foarte dureroase.

Dacă oficialii de la Washington nu spun nimic despre aceste lucruri cutremurătoare care sunt în legătură cu tehnologia RFID, merită să ne întrebăm oare ce intenţii cumplite se pot ascunde, de fapt, în spatele „grijii pentru siguranţa sănătăţii cetăţenilor”?
Având în vedere aspectele foarte importante pe care le implică tehnologia RFID, legislaţia cu privire la cipuri şi implantarea lor la oameni ar trebui să fie clară şi suficient de complexă pentru a proteja interesele cetăţenilor, dar în schimb ea lipseşte aproape cu desăvârşire.

În spiritul aroganţei specifice ideologiei masonice luciferiene, Guvernul american vrea să facă experimente de control total al populaţiei prin intermediul cipurilor RFID, manipulându-şi cu neruşinare cetăţenii, fără să pomenească nimic despre pericolele reale ale acestei tehnologii revoluţionare de supraveghere.
Dacă studiem cu atenţie această lege ne dăm seama că Guvernul american nu are, de fapt, intenţia de a pune pe primul loc siguranţa cetăţenilor săi, printr-o cercetare adecvată a tehnologiei RFID, ci doar de a oferi un cadru propice pentru punerea în practică a planurilor satanice ale elitei masonice. În cadrul Legii HR3200, se specifică faptul că americanii vor trebui „să accepte implantul unui dispozitiv medical de clasa a 2-a (adică cipul RFID) care va fi conectat atât la contul bancar, cât şi la registrul tuturor datelor  privind sănătatea fiecărui individ, cu scopul de a se alinia la planul pentru sănătate al Guvernului, fără a fi luat în considerare dacă regularizările finale au fost încheiate.”

Scurt istoric al legii HR3200

Anul 2004: Dispozitivele implantabile de clasa a II-a (cipuri RFID) primesc aprobarea FDA (Administraţia pentru hrană şi medicamente) împreună cu sistemul Verichip VeraMed (singurul sistem RFID care a primit aprobarea FDA) pentru înregistrarea electronică a dosarelor pentru sănătate. În Legea pentru Hrană, Medicamente şi Cosmetice este precizat că un dispozitiv implantabil de clasa a II-a este „un sistem transmiţător de radio frecvenţă implantabil, folosit pentru identificarea pacienţilor şi stocarea unor informaţii asupra sănătăţii lor”.

Anul 2009: Legea pentru recuperare şi reinvestiţie a autorizat repartiţia a 23 miliarde de dolari ca fonduri de investiţie pentru tehnologia informaţiei (IT) pentru siguranţa sănătăţii. În acelaşi an, compania VeriChip (singurul microchip RFID care a primit aprobarea FDA) a relansat sistemul electronic pentru înregistrarea infomaţiilor asupra sănătăţii. Acesta este un sistem format din microcipuri RFID implantabile, din scanere folosite pentru citirea acestora (care se precizează că vor fi date personalului medical de la secţia de urgenţe) precum şi din fişiere electronice cu date personale asupra sănătăţii care vor fi disponible pe internet.

Legea HR3200 a fost aprobată de către Senat şi semnată de preşedintele Obama la data de 23 martie 2010.

Câteva dintre precizările acestei legi:
La pagina 259 se specifică implementarea sistemului electronic de informaţii medicale tuturor distribuitorilor medicali până în anul 2013.
La paginile 1001-1002 se specifică existenţa unui dispozitiv tip registru medical care va funcţiona prin intermediul cipurilor RFID.
La paginile 1002-1004 se aprobă utilizarea dispozitivelor implantabile de clasa a II-a în scopul de a face legătura între cetăţeni şi registrele lor medicale electronice.
La pagina 503  este autorizată monitorizarea prin intermediul dispozitivelor medicale.
La pagina 58 se specifică faptul că adresa electronică a înregistrărilor medicale va face, de asemena, legătura cu contul bancar.
Secţiunea 163 din HR3200 acordă Guvernului american un acces electronic direct al contului bancar al cetăţenilor.
La pagina 58, alineatele 5-15, Legea aminteşte de existenţa unui card de sănătate cu cip RFID care va fi oferit de către Guvernul american cetăţenilor săi şi va constitui într-un fel, acoperirea desfăşurării procesului de implementare a cipurilor la oameni.
La pagina 155-158 se specifică faptul că dacă nu îşi vor face asigurare medicală, cetăţenii vor trebui să plătească 100 de dolari/zi până când îşi vor face această asigurare.
La pagina 159 se specifică faptul că Fiscul american, IRS (Internal Revenue Services) va mări taxele pentru sănătate cetăţenilor care nu au asigurare.

Cu alte cuvinte, mesajul Guvernului american pentru cetăţenii americani prin intermediul Legii HR3200 ar putea fi următorul: veţi accepta cu toţii implanturi RFID mai devreme sau mai târziu (până în 2013) în trupurile voastre, iar dacă nu o să vreţi, va trebui să munciţi ca nişte sclavi numai pentru a vă acoperi costurile de a nu avea cipuri implantate şi în cele din urmă le veţi accepta sau vă veţi muta în altă parte.

Având în vedere această lege abuzivă, pretinsă „pentru sănătate”, a Guvernului american care pare a fi mai degrabă o politică agresivă şi mascată de marketing a investitorilor din domeniul IT (tehnologia informaţiei necesară pieţei de comerţ) decât o lege pentru oameni, afirmaţiile făcute de directorul Verichip, Scott Silverman cu prilejul a două interviuri televizate sunt semnificative:

Prezentatorul: „Oamenii sunt îngrijoraţi referitor la această tehnologie şi există unele voci ale adepţilor teoriei conspiraţiei care pretind că implantarea RFID la oameni este acţiunea lui «Big Brother» sau «Fratele cel mare»” (făcând referire la elita aflată la putere pe această planetă care vrea să supravegheze şi să controleze astfel toate fiinţele umane). „Ce răspuns ne puteţi da?”
Scott Silverman: „Atunci când rata acceptării produsului creşte semnificativ, unele dintre îngrijorările cu privire la intimitate se diminuează. Pentru ca să îţi răspund direct la întrebare, consider că motivul pentru care majoritatea oamenilor se simt ameninţaţi este deoarece li se face un implant în trup. Cred că se va petrece la fel ca şi cu stimulatoarele cardiace şi alte dispozitive medicale pe care oamenii le-au acceptat pentru aplicaţiile şi avantajele lor. În acest mod se va răspândi şi tehnologia RFID. Asta nu se va petrece mâine sau săptămâna viitoare ci în doi, trei, cinci ani de acum înainte, încet, dar sigur se va integra în societate.” (interviu din anul 2004 pentru NBC News)
Prezentatorul: „D-le Silverman ce puteţi spune atunci despre riscurile invadării vieţii private pe care dispozitivele RFID le-ar impune?”
Silverman: „Problema invadării vieţii private care se pune în legătură cu tehnologia RFID nu este adevărată deoarece produsele Verichip sunt voluntare fiind folosite de către pacienţi în scopuri medicale specifice cum ar fi demenţa, recipienţi medicali specifici care necesită să fie identificaţi împreună cu datele lor medicale, cum ar fi pacienţii cardiaci sau diabetici care obţin vericipul benevol.” (interviu din anul 2004 pentru CNBC)În anul 2004, Tommy Thompson, fostul director al Departamentului pentru Sănătate şi Servicii Umane din SUA a fost primit în cadrul comisiei de directori ai corporaţiei VeriChip

Implementarea în SUA a tehnologiei RFID este edificatoare asupra mentalităţii masonice „iluminate” a elitei satanice care vrea instaurarea unei Noi Ordini Mondiale pe această planetă.
Ignorând interesurile cetăţenilor care l-au ales, Guvernul corupt al americanilor a dat mâna cu marile companii producătoare şi distribuitoare de IT în vederea unor experimente de control şi supraveghere permanentă a populaţiei fără precedent pe această planetă.
Ce altă dovadă a nivelului de corupţie a unei ţări mai este necesară, atunci când un director al departamentului guvernamental pentru sănătate publică este numit fără niciun fel de ocolişuri membru în cadrul comisiei administrative a singurei corporaţii de IT care a primit în acelaşi an aprobarea FDA?

Politica de marketing agresivă, manipulatoare şi inconsistentă a celor care vor să le implanteze americanilor cipuri sub piele reiese din declaraţiile lui Tommy Thompson cu ocazia unui interviu televizat pentru canalul american de ştiri CNBC, în care el vorbeşte doar despre avantajele dispozitivelor RFID:

Prezentatoarea: „ D-le Thompson, v-aţi implanta un cip oriunde sub piele?”
Thompson: „Implantul se efectuează în braţul drept şi este foarte mic, nu vă deranjează cu nimic, iar avantajul său constă în faptul că vă va permite să vă identificaţi cine sunteţi, să vă protejaţi copilul dacă aveţi un nou-născut, sau membri ai familiei dumneavoastră dacă sunt spitalizaţi. Eu cu siguranţă aş face asta (să le pun cipuri sau brăţări cu cipuri) deoarece tehnologia medicală este atât de înapoiată încât RFID-urile sunt foarte importante pentru ca noi să beneficiem de o îngrijire medicală de calitate.”
Prezentatoarea: „Îmi cer scuze că vă întrerup, tocmai aţi afirmat că v-aţi implanta un cip?”
Thompson: „Cu siguranţă aşa aş face.”
Prezentatoarea: „Şi nu aveţi chiar nicio îngrijorare cu privire la cipuri? Trebuie să recunosc că pe mine mă îngrijorează ideea de a avea un cip în braţ. Sunt iraţională?”
Thompson: „Nu, nu sunteţi iraţională, dar gândiţi-vă în felul următor. Dacă ar fi să faceţi un accident de maşină în Washington DC sau un atac cerebral şi dumneavoastră aţi fi din statul New Jersey, cât timp va dura până când datele medicale vor ajunge în Washington, cât timp va trece până când cei din Washington îşi vor da seama ce fel de medicamente luaţi, ce alergii aveţi, sau la ce sunteţi alergică?”
Prezentatoarea: „Dar la ora actuală oamenii deja au carduri pe care le ţin în portofel şi pe care sunt menţionate diferite date medicale cum ar fi grupa sanguină.”
Thompson: „Adevărul este că doctorii nu au de unde să ştie asta mai ales la secţia de urgenţe. Problema este că tehnologia este foarte înapoiată în sectorul medical, oamenii mor în fiecare zi din cauza greşelilor care se petrec în spitale şi clinici şi un număr mare din aceste greşeli ar fi putut fi prevenite prin tehnologie. RFID este tehnologia de vârf care va ajuta la îmbunătăţirea calităţii sănătăţii şi îngrijirilor medicale pentru toţi americanii.”

Cu alte cuvinte, în opinia domnului Thompson şi a celor pe care el îi reprezintă, dacă vreţi să ştiţi cine sunteţi, dacă nu vreţi să muriţi într-un accident de maşină, dacă nu vreţi să vi se fure bebeluşul, dacă nu vreţi să vi se rătăcească prin spital rudele internate, atunci acceptaţi repede salvarea care vine prin intermediul dispozitivelor de supraveghere RFID.
Veţi putea fi atunci urmăriţi în permanenţă oriunde aţi fi şi probabil că nu veţi muri într-un accident de maşină dar aveţi mari şanse de a muri de cancer sub lupa siniştrilor „cercetători” ai elitei satanice mondiale.
Oare dacă tehnologia RFID este atât de extraordinară şi indispensabilă pentru sănătatea umană, de ce este necesar ca  directorii de marketing să mintă, să manipuleze şi să îşi vândă dispozitivele speriind oamenii ca pe copiii mici?

Reprezentantele a două organizaţii neguvernamentale din Statul California afirmă că directorii de marketing a companiilor de IT producătoare şi distribuitoare de dispozitive RFID manipulează intenţionat opinia publică pentru a-şi vinde produsele

Beth Givens, directorul Consiliului de clarificare asupra Drepturilor la Intimitate (Privacy Rights Clearinghouse), o organizaţie neguvernamentală din San Diego, a afirmat: „dacă a existat vreodată o tehnologie care are nevoie de referendumul cetăţenilor americani, aceasta este tehnologia RFID”. „RFID este în principal invizibilă şi poate rezulta în supravegherea de profil sau locaţie a utilizatorilor fără ştirea sau acceptul acestora. Amplasarea etichetelor RFID pe produsele consumatorilor va face ca distribuitorii să intre în posesia unor informaţii private ale clienţilor lor. Până la ora actuală dezvoltarea şi implementarea tehnologiei RFID s-a făcut în lipsa părerii publicului. Este necesară efectuarea unui proces estimativ al acestei tehonologii de către o parte obiectivă constituită din acţionari şi consumatori deopotrivă”.

Apelul lansat de către Beth Givens a fost repetat de către Liz McIntyre, purtător de cuvânt al organizaţiei Consumatorii împotriva numerotării şi invadării vieţii private, pe care o practică marile magazine (Supermarket). McIntyre a afirmat: „Fără existenţa unei anumite supravegheri, această tehnologie ar putea crea o societate înspăimântătoare”.

Beth Givens împreună cu Liz McIntyre au scris cartea Spychips care aduce argumente puternice împotriva introducerii RFID de către agenţiile guvernamentale. Sursele şi probele lor se bazează pe interviuri şi documente confidenţiale.
Cele două autoare se întreabă cui îi revine rolul de a fi „conştiinţa companiei” şi de a se asigura că în demersurile sale către profituri maxime şi extindere, corporaţia nu exploatează datele clienţilor săi încălcând astfel limitele şi regulile?
Givens şi McIntyre spun în cartea lor că „prea des această datorie le revine directorilor de vânzări (marketing) care sunt nepotriviţi pentru acest rol”. Potrivit Spychips „cercetătorii au descoperit că studenţii la marketing înregistrează calificative mai scăzute în comparaţie cu ceilalţi studenţi, la capitolul de etică şi integritate academică.” Pe parcursul cărţii sunt analizate detaliat tipurile de dispozitive RFID şi sunt spulberate multe dintre principalele argumente conform cărora în versiunea oficială, RFID nu ar fi o tehnologie care ameninţă viaţa privată a fiinţelor umane.

Să luăm, spre exemplu, necesitatea introducerii dispozitivelor RFID în cadrul spitalelor şi reclamele din mass-media care le repetă americanilor că principala cauză a deceselor ar constitui-o identificarea greşită a pacienţilor sau a medicamentelor acestora, iar RFID este exact soluţia salvatoare în această situaţie.
Spychips a analizat unul dintre articolele postate pe website-ul corporaţiei Precision Dynamics (corporaţie IT). Acesta era un raport scris de către doi doctori de la Şcoala medicală Harvard pentru Sănătate Publică şi atribuit Institutului de Medicină. Autoarele cărţii atrag atenţia că, la o privire mai atentă, în raportul respectiv nu apărea nicio referire asupra neidentificării pacienţilor sau a medicamentelor acestora ca fiind un motiv al deceselor. Atunci când Ziff Davis (editură şi companie de publicaţii tehnologice on line) a contactat PDC (Precision Dynamics Coo) aceştia au promis că vor da explicaţii, un lucru pe care nu l-au făcut niciodată iar la scurt timp, respectivul articol a dispărut de pe pagina lor.

Reacţia celor două americance cu privire la pericolele reale pe care le constituie tehnologia RFID nu sunt singulare în SUA. Câteva state americane au adoptat legislaţii adecvate prin care urmăresc să îşi protejeze cetăţenii de implementarea abuzivă a acestei tehnologii de supraveghere permanentă.

State din SUA care au adoptat o legislaţie prin care este interzisă forţarea implantării dispozitivelor RFID la oameni şi scanarea neautorizată a cipurilor RFID


California
(2007, 2008, 2009) – interzice forţarea implantării RFID la oameni, interzice scanarea RFID neautorizată.
Nevada (2009)  – interzice scanarea RFID neautorizată.
North Dakota (2007) – interzice forţarea implantării RFID la oameni.
Oklahoma (2008) – interzice forţarea implantării RFID la oameni.
Washington (2008, 2009) – interzice scanarea RFID neautorizată.
Wisconsin (2006) – interzice forţarea implantării RFID la oameni.
Florida (2007) – interzice implantul unui dispozitiv RFID în pacienţii secţiei de chirurgie fără acordul acestora.
Rhode Island (2009, 2010) – interzice utilizarea dispozitivelor RFID pentru a supravheghea amplasarea sau identitatea oricărui elev aflat în incinta şcolii sau în desfăşurarea activităţilor şcolare sau deplasarea sa din incinta şcolii sau a activităţilor şcolare, interzice statului sau municipalităţii să folosească dispozitive RFID pentru a supraveghea elevii şi protejează datele personale de identificare ale persoanelor care folosesc dispozitive de plată a impozitelor cu cip RFID.
Virginia (2010) – interzice forţarea implantării RFID asupra angajaţilor oricăror companii  sau asupra clienţilor companiilor de asigurări.

Unii politicieni americani au luat măsuri pentru protecţia cetăţenilor împotriva implementării abuzive a tehnologiei RFID

Joe Simitian, un senator al statului american California cunoscut pentru proiectele sale de lege privind protecţia consumatorilor şi protecţia vieţii private, a sponsorizat Legea pentru protecţia informaţiei identităţii. Timp de doi ani (2005-2007) senatorul a pus în aplicare diferite strategii legislative în scopul de a fi adoptate legi pentru protecţia dreptului la intimitate, inerente utilizării tehnologiei RFID.
Din pachetul de legi referitoare la protecţia informaţiei identităţii în cazul utilizării tehnologiei RFID, trei au fost votate iar două au trecut de Legislatura din California dar au fost refuzate de către guvernatorul de atunci, Arnold Shwarzenegger, pe motiv că legislaţia RFID este prematură.
Legea care a devenit amendamentul 362 al Senatului american cu privire la interzicerea implanturilor RFID a fost votată în anul 2007 de către statul California. Această lege prevede că implantarea forţată a RFID la oameni este ilegală.
Confom celei de-a doua legi care a fost adoptată de către Statul California din pachetul de legi propuse de către Simitian, carnetele de şofer care conţin cip RFID vor beneficia de o asigurare limitată.
Deşi legea privind introducerea cardurilor cu cip RFID în şcolile publice din California numai cu acordul părinţilor a fost votată cu succes de către Legislatura din California, ea a fost refuzată de către guvernatorul de atunci.
Ultima lege propusă de Simitian şi adoptată de către Statul California specifică faptul că este o infracţiune să scanezi şi să copiezi electronic informaţiile înregistrate într-un cip RFID fără aprobarea proprietarului respectivului cip.
Simitian a afirmat în cadrul unui interviu din anul 2007 că nu prevede un succes similar în cazul viitoarei legislaţii RFID, fiind necesar să aştepte schimbarea guvernatorului până la noi propuneri de lege pe acest subiect.

Mark Cole, un congresman republican a propus o lege care interzice forţarea implantării RFID angajaţilor oricăror companii sau clienţilor companiilor de asigurări.
În cazul acestei legi, îngrijorările cu privire la încălcarea dreptului la intimitate s-au unit cu profeţia biblică din Apocalipsă conform căreia în timpurile de pe urmă oamenii vor fi obligaţi să poarte „semnul sau numărul Fiarei”. Delegatul statului Virginia care a propus legea este îngrijorat că aceste cipuri se vor dovedi a fi „semnul Fiarei” despre care se vorbeşte în Biblie. Conform spuselor lui Mark Cole pentru publicaţia Washington Post: „nu sunt teolog dar ştiu că în Biblie există o profeţie conform căreia în timpurile de pe urmă vei fi obligat să primeşti «semnul Fiarei» fără de care nu vei putea cumpăra sau vinde. Există unele persoane care cred că aceste cipuri electronice ar putea fi «semnul Fiarei» citat în Apocalipsă.”

Un membru al Congresului SUA a afirmat în mod public că implementarea tehnologiei RFID încalcă principiile pe care este bazată Constituţia SUA

Cu ocazia unui interviu televizat pentru canalul de ştiri FOX News asupra planului de introducere a cardurilor pentru sănătate, Ron Paul, un congresman republican din Texas a afirmat în mod public că introducerea cardurilor este doar o acoperire a Guvernului american pentru implementarea tehnologiei RFID care va monitoriza apoi, în permanenţă, totul.

Prezentatoarea: „Ce aveţi împotriva acestui card naţional pentru sănătate având în vedere versiunea oficială care spune că aceasta este soluţia care va împiedica imigranţii ilegali să vină în SUA şi să ocupe locurile de muncă?”
Ron Paul: „Într-adevăr avem o problemă cu imigranţii ilegali dar aş spune că ar fi o problemă mult mai mare pentru cetăţenii americani să îşi ia cu ei toate actele oriunde s-ar duce, plus că se poate controla imigrarea ilegală şi în alte moduri. De câteva zeci de ani încoace au existat unele persoane care au dorit implementarea acestui card al sănătăţii iar acum se folosesc de fiecare ocazie care apare pentru a realiza aceasta. Părerea mea este că va exista un microcip în acest card pentru ca să se poată astfel supraveghea toţi cetăţenii, în fiecare moment, oriunde ar fi. Din punctul meu de vedere acest plan al Guvernului încalcă principiile pe care este bazată Republica şi Constituţia, cum ar fi dreptul la intimitate, fiind doar o mare distorsionare a lucrurilor pe care ar trebui de fapt să le facem şi denotă o societate de tip dictatorial, nu o republică.”
Prezentatoarea: „Spuneţi-mi de ce îl vedeţi ca fiind atât de invaziv, deoarece oficialii propun ca acest card să fie pe bază de amprentă digitală sau un fel de citire a venelor mâinii. Va trebui să fii scanat de către angajatorul tău şi astfel dacă se descoperă că nu eşti «legal» te vor prinde cu ajutorul acestei scanări. Deci nu este chiar microcip ceea ce  propune guvernul.”
Ron Paul: „La un moment dat, vor introduce acest microcip. Toată această idee a cetăţenilor care îşi poartă cu ei toate actele, toate slujbele pe care le efectuează, presupune clar existenţa unui card naţional de identificare. Unul dintre oficialii care susţin şi introduc acest plan, pe nume Graham vine cu explicaţia «deja avem card pentru asigurare socială».
Păi şi eu am un card de asigurare socială dar nu poate fi folosit pentru identificare.”
Prezentatoarea: „Ce spuneţi atunci despre permisul de conducere auto? Avem cu toţii permis de conducere.”
Ron Paul: „Este adevărat, dar nu trebuie să am permis de conducere pentru a mă putea angaja. De exemplu, nu mi-a fost necesar pentru ca să fac parte din Congres.”
Prezentatoarea: „Cei care militează pentru acest plan recunosc că implementarea sa va duce către o anumită pierdere a libertăţilor civile dar în acelaşi timp ei sunt foarte îngrijoraţi de imigrarea ilegală. Dumneavoastră spuneţi că sunt şi alte moduri de a controla imigranţii ilegali dar totuşi aceasta nu se face.”
Ron Paul: „Asta este din cauza ineficienţei noastre de a ne aplica propriile legi. Sistemul nostru economic este slab şi acest fapt îi transformă pe imigranţii ilegali în ameninţări. Dacă am avea o economie decentă, probabil ar trebui să îi chemăm noi să muncească. Sincer vă spun, acum câţiva ani veneau la mine în birou la fel de mulţi cetăţeni care căutau imigranţi pe care să îi angajeze ca cei care veneau să se plângă că sunt prea mulţi imigranţi.”
Prezentatoarea: „Ce credeţi că  va face guvernul dacă toţi am avea card de identificare naţional?”
Ron Paul: „Ni se va monitoriza fiecare mişcare, nu vom mai avea deloc intimitate. Întotdeauna explicaţia este că ceea ce se face, se face cu intenţii bune. Totul este spre bine, ei vor scăpa de imigrarea ilegală, vor găsi criminalii, dar în acelaşi timp vor supraveghea toţi cetăţenii şi absolut toate acţiunile pe care aceştia le vor face. Este la fel şi în ceea ce priveşte ideea de a avea camere de filmat la fiecare colţ de stradă pentru ca să îi prindem pe infractori. Păi atunci de ce să nu ne pună camere de filmat şi la domiciliu în cazul că ar putea apărea violenţă domestică? În acest mod, totul se leagă.
Eu sunt de părere că ori crezi în libertate, ori nu crezi în ea. De ce să te laşi convins că ai nevoie să fii în permanenţă monitorizat de către propriul Guvern? La ora actuală încrederea americanilor în Guvernul nostru este extrem de scăzută iar acest nou plan pentru sănătate ar trebui să scandalizeze poporul american, iar cei pe care eu îi reprezint în Congres sunt foarte revoltaţi.”

Având în vedere reacţiile masive de ordin legislativ împotriva implementării tehnologiei RFID în SUA ne întrebăm din nou: dacă aceste dispozitive de supraveghere sunt atât de extraordinare şi indispensabile sănătăţii cetăţenilor americani, după cum afirmă Guvernul şi corporaţiile de IT, de ce atâtea state au adoptat legislaţii împotriva introducerii lor?

În anul 2008, când regizorul american Aaron Russo a dezvăluit planul criminal satanic al elitei mondiale de a supraveghea în permanenţă fiinţele umane prin intermediul dispozitivelor RFID, el nu se referea doar la SUA, ci la întreaga umanitate.
Abuzurile totalitariste pe care le face la ora actuală Guvernul american în vederea implementării prin lege a dispozitivelor RFID în trupurile cetăţenilor americani ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toate fiinţele umane care trăiesc pe această planetă.

Citiţi continuarea acestui articol.

Citiţi şi:

Implanturi cu microcipuri: răspunsuri la întrebări frecvente (I)

Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri 
Operaţiunea Northwood: dovada cutremurătoare că SUA a pus la cale acţiuni teroriste împotriva cetăţenilor americani

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2011

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More