ANUNȚ IMPORTANT!

 
Dragi cititori, dragi cititoare,
 

Având în vedere această perioadă oarecum „APOCALIPTICĂ”, zbuciumată și plină de încercări – unele dintre ele majore – prin care întreaga omenire în ansamblul ei trece în aceste vremuri ce sunt tulburi pentru unii dintre noi, am decis să facem importante eforturi constructive și să triplăm, ba chiar să înmulțim cu mult mai mult decât atât numărul articolelor valoroase pe care vi le oferim de fiecare dată cu o exemplară generozitate tuturor acelora dintre voi care deja sunteți cu adevărat însetați de semnificative adevăruri cât mai adevărate, cât mai utile și eminamente benefice pentru noi toți. Suplimentar ne propunem să vă oferim chiar și unele articole inedite de o mare actualitate, pornind de la fundamentala idee-forță cum că AVEM CU TOȚII O MARE NEVOIE DE ADEVĂRURI ESENȚIALE CE NE EDIFICĂ, CE NE HRĂNESC ATÂT SUFLETEȘTE CÂT ȘI SPIRITUALICEȘTE DECLANȘÂND ASTFEL PROMPT ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC PROCESE DE REZONANȚĂ OCULTĂ BENEFICE.
 

Considerăm că este necesar să facem aceasta deoarece ADEVĂRURILE CELE ADEVĂRATE, ADEVĂRURI CE ÎI APARȚIN DE LA ÎNCEPUTURILE TUTUROR ÎNCEPUTURILOR LUI DUMNEZEU TATĂL SUNT ÎNTOTDEAUNA BINEVENITE ÎN FIINȚA NOASTRĂ,  IAR ÎN PLUS ACUM ȘI AICI A VENIT VREMEA CA ELE SĂ NE APARȚINĂ ȘI NOUĂ (TUTUROR!), CONTRIBUIND ASTFEL LA ELIBERAREA NOASTRĂ GRADATĂ DE SUB ROBIA IGNORANȚEI ABISALE, A PROSTIEI CRASE ACAPARATOARE ȘI A ILUZIEI ÎN CARE DIN NEFERICIRE UNII DINTRE NOI NE COMPLACEM, TRĂIND O VIAȚĂ COMPLET LIPSITĂ DE IDEALURI DUMNEZEIEȘTI ȘI FĂRĂ DE UN ROST FUNDAMENTAL CE NE-A FOST MENIT ÎNCĂ DE LA NAȘTEREA FIECĂRUIA DINTRE NOI ÎN ACEASTĂ LUME.
 

Vă dorim tuturor o lectură rodnică, plină de surprize transformatoare pe multiple planuri, a tuturor articolelor pe care vi le vom oferi de acum înainte.

 

REDACȚIA SITE-ului YOGA ESOTERIC
 
 

yogaesoteric

4 februarie 2016

 
 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More