Anunţ important cu privire la participarea persoanelor ce sunt integrate în cadrul iniţierii speciale Krishna (Krishna 2)

la audierile ce au fost programate în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2014

 

Persoanele care au fost selectate pentru a participa la iniţierea specială Krishna (Krishna 2) şi care din anumite motive obiective nu pot să participe la audierea conferinţelor pe această temă ce au fost programate în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2014 este necesar să anunţe aceasta cu minim 10 zile înainte de data la care sunt programate aceste conferinţe la adresa de email: krishnaspecial7@gmail.com.

Programarea conferinţelor este afişată şi poate fi consultată pe site-ul yogaesoteric.net.

Vă rugăm să precizaţi în emailul pe care îl veţi trimite numele, prenumele, anul de curs, localitatea şi motivul pentru care nu puteţi participa la audierile ce au fost programate în această perioadă.

Vă anunţăm că toţi cei care se vor afla în situaţia de a nu putea participa din motive obiective la audierile ce au fost programate în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2014 va fi necesar să participe ulterior la reaudierea conferinţelor din cadrul iniţierii speciale Krishna (Krishna 2) ce va fi programată în luna martie 2015, la Bucureşti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More