Anunț important privind participarea la evenimentul din 12 martie 2020

Dată fiind situația existentă și restricțiile anunțate de autorități cu privire la organizarea unor activități colective cu un număr de cel mult 100 de persoane, vă anunțăm că s-au suplimentat sălile în care se organizează evenimentul din 12 martie 2020. 

Precizăm că participarea la săli se va putea face doar în limita numărului de 100 de persoane anunțat oficial de autorități, iar intrarea se va face conform repartizării stabilite de organizatori. 

Dat fiind acest context, vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea de a participa chiar și de acasă la meditațiile din data de 12 martie 2020, urmărind programul ce va fi difuzat de postul de televiziune on-line Misa Senzațional TV.

Îi rugăm pe toți cei care au călătorit în afara României în ultima perioadă, mai precis în lunile februarie – martie 2020, să opteze pentru urmărirea de acasă a programului ce va fi difuzat on-line.

De asemenea, îi rugăm pe toți cei care intenționează să participe la programul de la săli și care prezintă eventual chiar și unele ușoare simptome de răceală sau de indispoziție fizică ori care recent au venit în contact cu persoane care prezentau simptome de răceală, să rămână acasă și să participe la programul ce va fi difuzat on-line. 

Vă rugăm să aveți în vedere că pot să apară modificări în funcție de anunțurile pe care le vor face autoritățile.

Vă mulțumim pentru înțelegere!yogaesoteric

11 martie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More