Anunț important referitor la apa de GANS

În data de 19 noiembrie 2016 Colectivul de studiu „Keshe Esoteric” a susținut un seminar privind tehnologia Keshe în care și-a propus să inițieze și să explice atât din punct de vedere esoteric, cât și științific, fenomenele care apar în urma utilizării dispozitivelor revoluționare (gen FREE ENERGY) ale acestui genial cercetător.

Analizând cunoștințele actuale referitoare la GANS este imperios necesar să se cunoască faptul că doar APA DE GANS de CO2 este compatibilă biologic. În cadrul cursurilor oferite de către dr. Keshe se specifică în mod cât se poate de clar acest aspect, dar, după cum s-a remarcat ulterior, au existat anumite persoane care nu au respectat indicaţiile dr. Keshe, iar astfel de experiențe nesăbuite prezintă mari riscuri pentru sănătate.

În consecință, din dorința de a preîntâmpina orice posibil eveniment neplăcut, dorim să precizăm faptul că dr. Keshe nu a indicat niciodată consumul GANS-ului propriu-zis, nici în stare pură şi nici în diluţii. Dumnealui a vorbit doar despre beneficiile APEI DE GANS, iar între cele două substanțe (GANS-ul şi APA DE GANS) este o diferență  majoră.

Precizăm faptul că metoda prezentată de Zoltan Marosy (în cadrul seminarului mai sus amintit) pentru realizarea GANS-ului de CO2 este rezultatul unui studiu propriu, fiind diferită de cea pe care dr. Keshe a oferit-o în expunerile sale publice. Pentru a nu se crea confuzii, așa cum și Zoltan Marosy subscrie, este important ca toți cei interesaţi să studieze aceste aspecte și să se bazeze doar pe metoda de realizare și de utilizare a apei de GANS de CO2 ce este conformă indicațiilor dr. Keshe. Avertizăm totodată că deși tehnologia oferită de dr. Keshe este genială, punerea acesteia în mod eronat în practică  poate conduce la unele consecinţe grave și nedorite.

Există însă o modalitate excelentă care permite ca apa încărcată cu ajutorului GANS-ului să fie folosită fără a apărea efecte secundare nefaste. Astfel, se va putea pune soluția numită GANS într-o sticlă, care se închide foarte bine cu un dop, iar apoi sticla respectivă, ce conține soluția numită GANS, se introduce într-un alt vas de sticlă/vas cu apă. Sticla ce conține soluția numită GANS se învârte în sens Yang în interiorul vasului cu apă de minim 21 de ori, apoi se lasă imersată (scufundată) în vasul cu apă timp de minim 36 de ore. După cele 36 de ore minim, apa respectivă este încărcată și se va putea consuma.

SOLUȚIA NUMITĂ GANS NU SE VA CONSUMA NICIODATĂ CA ATARE.

SE VA CONSUMA NUMAI APA ÎNCĂRCATĂ ÎN MODALITATEA DESCRISĂ.

Pe măsură ce se consumă din apa respectivă, ce a fost încărcată cu ajutorul soluției numită GANS, vasul se va putea completa cu apă, repetându-se apoi procedeul descris anterior.

GANS-ul nu acționează organic, ci prin rezonanță. Această soluție obținută în maniera descrisă va fi valabilă pentru totdeauna, căci se poate, pe același principiu, completa, după ce se consumă din ea, în aceeași manieră. Se poate face aceasta la nesfârșit.
 

Vă mulţumim!

 

yogaesoteric
13 decembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More