Anunţ important referitor la evenimentul special care era programat să se desfăşoare în data de 6 mai 2016

 

Cu regret vă anunţăm că din motive obiective evenimentul special care era programat în data de 6 mai 2016, în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Herculane, nu va mai avea loc.

Datorită faptului că profesorul de yoga Gregorian Bivolaru se află în detenţie, nu va mai putea susţine, aşa cum programase anterior, desfăşurarea acestui eveniment care este unic în felul său şi care necesită anumite condiţii speciale de susţinere.

Sperăm că acest eveniment va fi cu putinţă să se desfăşoare în data de duminică, 4 septembrie 2016, iar în acest caz această manifestare va avea loc exact la ora la care va fi programată, fără amânări sau întârzieri, dat fiind faptul că fundalul muzical şi întregul suport audio necesar pentru desfăşurarea acestei manifestări excepţionale au fost în totalitate pregătite.

De asemenea, precizăm faptul că zilele de post negru care au fost deja ţinute de către cei care se pregăteau să participe la evenimentul din 6 mai 2016, vor fi valabile pentru manifestarea din 4 septembrie 2016.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

yogaesoteric
7 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More