Anunţ organizatoric privind invocaţia colectivă extraordinară de duminică 29 ianuarie 2012

Accesul la INVOCAŢIA COLECTIVĂ EXTRAORDINARĂ de duminică 29 IANUARIE 2012 se va face pe baza prezentării uneia din următoarele legitimaţii de participare:
      - legitimaţia de participare la sărbătorile CRĂCIUNULUI 2011 şi a  REVELIONULUI 2012;
      - legitimaţia de participare la Tabăra de Meditaţie pentru Revelarea Sinelui de la Costineşti (ediţia 2011-2012);
      - legitimaţia de acces la Tabăra de Artă de la Oradea (ediţia 2011-2012).

Cei care au una din aceste legitimaţii pot participa la oricare din sălile anunţate atât din Bucureşti cât şi din provincie.

Cei care nu mai au aceste legitimaţii (le-au pierdut, nu le-au păstrat, etc.) vor putea veni cu o foto (format mic) pentru a li se face un duplicat.

Persoanele care nu şi-au ridicat legitimaţia de participare la sărbătorile de iarnă îşi vor putea lua legitimaţia de la sala la care s-au înscris.

De asemenea, persoanele care nu au nici una din legitimaţiile enumerate mai sus, vor putea participa la aceste invocaţii dacă vor da două foto recente (o fotografie faţă şi o fotografie semiprofil, în costum de baie – două piese pentru femei -, format 10/15 cm., clare, în care corpul să apară în întregime), pe baza cărora vor primi o legitimaţie de acces.
 
În PROVINCIE, invocaţiile se vor realiza în următoarele oraşe:
ALBA IULIA, ARAD, BACĂU, BAIA MARE, BISTRIŢA, BRAŞOV, BRĂILA, CHIŞINĂU, CLUJ, CONSTANŢA, CRAIOVA, DROBETA TURNU SEVERIN, FĂGĂRAŞ, FOCŞANI, HUNEDOARA, IAŞI, ORADEA, PITEŞTI, PLOIEŞTI, PIATRA NEAMŢ, RÂMNICU VÂLCEA, SFÂNTU GHEORGHE, SIBIU, TÂRGOVIŞTE, TÂRGU MUREŞ, TIMIŞOARA, VASLUI.

Pentru informaţii suplimentare privind sălile din provincie puteţi suna la Bibliotecă (telefon: 021.4242369).
 
În BUCUREŞTI, acest program spiritual se va organiza la următoarele săli: PIPERA 1, PIPERA 2, OBOR, IS7 şi sala din strada FOCŞANI.

Pentru sălile din Bucureşti, se pot face înscrieri cu foto corespunzătoare, la Bibliotecă în ziua de sâmbătă 28 ianuarie, între orele 12:00-18:00. Aceste legitimaţii vor putea fi primite duminică 29 ianuarie, la sala Pipera 1, între orele 20:30-21:30. Duplicatele se vor face duminică 29 ianuarie, numai la sălile Pipera 1 şi Obor, între orele 20:30-21:30.Intrarea în sălile din Bucureşti se va face în intervalul orar 20:15-21:30
, în ordinea sosirii şi în limita locurilor disponibile.
 


ATENŢIE!

Este interzis accesul în săli cu aparatură electronică (reportofoane, camere video, mp3-uri), telefoane, ceasuri, timere, etc. 
 

yogaesoteric

27 ianuarie 2012

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More