Anunț organizatoric referitor la recuperarea conferințelor Krishna special (Krishna 2)

Persoanele care au audiat integral conferințele din cadrul inițierii Krishna 2 și nu pot participa anul acesta la conferințele noi, sunt rugate să anunțe la adresa de e-mail krishnaspecial7@gmail.com, precizând motivul pentru care vor lipsi.

În luna martie 2016 se va organiza reaudierea conferințelor care vor fi prezentate la Costinești 2015.

ATENȚIE! În martie 2016 este ultima reaudiere care va avea loc în afara taberelor de la Costinești. În anii următori nu se vor mai realiza audieri suplimentare în afara celor din luna august de la Costinești.

De acum înainte, persoanele care lipsesc la conferințele Krishna special (Krishna 2) într-un an, vor putea să recupereze acele conferințe doar în anul imediat următor. În cazul în care nu vor respecta această regulă li se va retrage legitimația definitiv.
Exemplu:  dacă o persoană lipsește la conferințele de la Costinești în 2016, ea poate să recupereze doar în anul 2017 tot la Costinești. Dacă persoana în cauză nu vine la recuperări în anul 2017 i se va retrage definitiv legitimația.

 

yogaesoteric
19 august 2015

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More