Anunţuri importante referitoare la Mişcarea Charismatică Teofanică

 

Mesaj important al profesorului yoga Gregorian Bivolaru cu privire la exemplificarea spirituală excepţională din data de 6 mai 2013:

„Dată fiind manifestarea grandioasă pe care Dumnezeu ne-a oferit-o cu ocazia exemplificării excepţionale cu tema «Realitatea tainică a Creaţiei şi a Manifestării privită din punctul de vedere al lui Dumnezeu Tatăl», ce a fost realizată pentru prima dată în data de 6 mai 2013, în cadrul taberei spirituale de la Herculane, am decis ca ea să fie reluată de încă şase ori, căci ea este extrem de importantă pentru toţi cei care participă în cadrul Mişcării Charismatice Teofanice. Această exemplificare excepţională va fi reluată de două ori chiar în cadrul taberei spirituale de la Costineşti 2013. Vom urmări, de asemenea, să pregătim şi o carte specială în această direcţie. Vă rog să aveţi în vedere că pentru toate acestea, noi toţi lui Dumnezeu trebuie să Îi mulţumim, căci de la El şi cu ajutorul Lui toate acestea sunt cu putinţă. Este esenţial să reţineţi că de fapt trebuie să-I mulţumim cu toţii lui Dumnezeu Tatăl, căci El a făcut să apară acea exemplificare formidabilă pe care o vom relua de încă şase ori.”

Prima reluare a exemplificării spirituale excepţionale cu tema „Realitatea tainică a Creaţiei şi a Manifestării privită din punctul de vedere al lui Dumnezeu Tatăl” va avea loc în data de 11 august 2013, în intervalul 20:00 – 20:55, a doua reluare fiind programată pentru data de 1 septembrie 2013, în intervalul 12:00 – 12:55, în cadrul întâlnirilor destinate Mișcării Charismatice ce vor avea loc la aceste date.

Cei care vor fi participat la cel puţin una dintre cele 7 exemplificări spirituale excepţionale cu această temă, vor putea primi după aceea dacă doresc, în mod gratuit, câte un CD cadou cu muzica ce a fost folosită în cadrul acestei exemplificări spirituale. La comandamentul taberei puteți afla informaţii suplimentare importante în legătură cu aceasta.

În cadrul taberei yoghine de la Costinești din acest an vor fi audiate în premieră trei conferinţe noi – în zilele de 3, 4 şi 5 septembrie 2013 – și de asemenea sunt programate reaudieri ale conferințelor anterioare. Pe site-ul misayogacamps puteți citi programul acestor reaudieri.
 
Tot pe site-ul misayogacamps veți găsi informațiile referitoare la noua selecție pentru participarea la Mișcarea Charismatică Teofanică și despre rezultatele selecțiilor anterioare.
 
 

yogaesoteric

15 iulie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More