Iniţieri – Costineşti 2013

 

În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Costineşti 2013, care va avea loc între 1 august şi 4 septembrie, pe lângă inițierea în premieră în mantra de comuniune cu Kalki Avatar, se vor oferi și următoarele iniţieri.

Inițierea în starea de transă benefică romantică

Înscrierea se va face numai personal, la Costineşti, în ziua de 2 august. Pentru aceasta sunt necesare două fotografii tip tabără, format 10/15, faţă şi semiprofil, realizate după data de 15 mai 2013.

Audierile conferinţelor despre starea benefică de transă romantică sunt programate în perioada 3-8 august 2013. La aceste prezentări pot participa și cei care nu au audiat integral aceste conferinţe în anii precedenți și doresc să primească inițierea. (Este necesar să participe la conferințele la care nu au fost prezenți.)

În cadrul acestei tabere se vor realiza trei inducţii în starea de transă romantică: prima dintre ele în 9 august – ce are rol de inducție-inițiere pentru cei care participă la acest stagiu – și următoarele două pe 13 și pe 17 august.

Pentru a absolvi acest curs este necesară participarea la inducția – inițiere din 9 august și la încă una dintre celelalte două inducţii.

Inițierea în mantra de comuniune cu marele zeu Indra

Înscrierea se va face numai personal, pe 12 august, la Costineşti. Pentru aceasta este necesară o fotografie tip tabără, format 10/15, din faţă, realizată după data de 15 mai 2013.

Conferinţele despre Indra sunt programate în zilele de 13 şi 14 august, iar implementarea mantra-ei se va realiza pe data de 15 august.

Inițierea în mantra de comuniune cu tărâmul zeilor, Svarga Loka

La această inițiere pot participa doar cei care au primit deja inițierea în mantra de comuniune cu Indra. Înscrierea se va realiza personal pe data de 22 august 2013, la Costinești, pentru aceasta fiind necesară legitimaţia tip „Iniţiere Indra”.

Conferinţele de prezentare sunt programate în perioada 23 – 26 august, iar implementarea mantra-ei pe data de 30 august.

La iniţierea în Indra şi Svarga Loka pot participa și persoanele care au fost în trecut la cursul de Yoga și au primit inițierea în Laya yoga, cu condiţia să dovedească acest lucru.

Atenţie! Este posibil ca datele calendaristice pentru înscrierile şi audierile conferinţelor despre Indra şi Svarga Loka să se modifice!

Inițierea în prima mantra de comuniune cu marele avatar Krishna, cu participare generală

La această inițiere au acces toţi cei care doresc să participe. Înscrierile se vor face numai personal, pe 2 august 2013, la Costineşti, fiind necesară o fotografie tip tabără, format 10/15, recentă (realizată după data de 15 mai 2013).

Iniţierea Krishna cu participare generală cuprinde:
– audierea celor şase conferinţe care au fost prezentate pentru prima dată în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2012, în perioada 3 – 5 august 2013;
– implementarea primei mantra-e a iniţierii Krishna pentru cei care au participat la cel puţin prima conferinţă, pe data de 3 august 2013;
– 3 conferinţe noi, începând din 28 august 2013.
Participarea la conferinţe este condiţionată de participarea la conferinţele anterioare.

Inițierea în a doua mantra de comuniune cu marele avatar Krishna

 
Această inițiere este doar pentru cei care vor fi selectați.

Pentru iniţierea specială Krishna sunt necesare două fotografii tip tabără, format 10/15, faţă şi semiprofil, recente (realizate după data de 15 mai 2013), care vor fi aduse fie la Biblioteca MISA din Bucureşti, până în data de 25 iulie, fie la Costineşti, în perioada 1-7 august. Cei care au legitimaţii pentru Transă sau Indra sunt rugați de organizatori să noteze pe spatele fotografiilor și codul uneia dintre aceste legitimaţii.

Cei care au predat fotografiile vor veni personal la Comandamentul taberei de la Costinești, pe data de 15 august, pentru  a participa la o tragere la sorţi realizată în mod consacrat, în urma căreia vor afla dacă vor putea participa la această inițiere. La această tragere la sorți pot participa și cei care anul trecut au tras biletul pe care se menționa că pot să mai tragă la sorți și anul următor. (Ei nu trebuie să se înscrie din nou pentru selecţie, deoarece rămâne valabilă înscrierea de anul trecut.)

Iniţierea specială Krishna cuprinde:
- audierea celor trei conferinţe care au fost prezentate pentru prima dată în cadrul taberei de la Costineşti de anul trecut – în perioada 17 – 20 august 2013;
- implementarea celei de-a doua mantra-e a iniţierii în Krishna, acelora care au participat cel puţin la prima conferinţă – în zilele de 17 şi 18 august;
- trei conferinţe noi – începând din 21 august.
Participarea la fiecare dintre aceste conferinţe este condiţionată de prezenţa la conferinţele anterioare.

Cele două iniţieri Krishna sunt distincte şi autonome – participarea la a doua iniţiere nu depinde de participarea la prima iniţiere.

Pentru a participa la oricare dintre aceste iniţieri, este necesară şi legitimaţia de tabără.

yogaesoteric
15 iulie 2013

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More