Apel către TFL-ști: «Pentru câteva minute încercați să gândiți cu propriul creier, faceți acest exercițiu, nu doare și nici nu costă bani!»

 

Dragi „tineri frumoşi şi liberi” cu creiere spălate pe FB, ăia care vă trăiţi viaţa pe FB, vă luaţi ştirile doar de pe FB, voi generaţia „like & share”, voi cei care puneţi poză cu ceaşca de cafea şi „bună dimineaţă” sau cu strachina de crăpelniţă, voi care puneţi comment-uri gen „so cute, so true”… Oare chiar atât de liberi sunteţi pe cât vă credeţi?
Chiar propria conştiinţă v-a scos în stradă, sentimentul de nedreptate şi propriile frustrări faţă de toate mizeriile pe care le trăiţi sau le vedeţi că se petrec?

Ei bine, nu vă cred! Eu cred că ori sunteţi ipocriţi ori nişte naivi uşor de manipulat, care nu mai pot face efortul de a gândi cu propriul creier!
S-au petrecut multe nedreptăţi strigătoare la cer în ultimii 10-15 ani… unde aţi fost, de ce nu aţi luat atitudine? Unde eraţi când nişte guvernanţi demenţi şi incompetenţi vă tăiau salariile voastre sau ale părinţilor sau când au ciuntit pensiile părinţilor şi bunicilor voştri, când acei guvernanţi au mărit taxe şi impozite şi TVA la 24% şi în schimb acei politicieni prosperau şi deveneau cu fiecare an mai bogaţi?

Unde eraţi când o maternitate a luat foc şi au murit atâţia nou-născuţi? Nu aveaţi conştiinţa civică atunci? Unde vă era conştiinţa civică atunci când doi salvatori de vieţi au murit cu zile în Apuseni doar fiindcă STS nu s-a sinchisit să-i localizeze la timp, deşi au capacitatea de a localiza un politician corupt ori incomod în orice secundă? Unde eraţi voi atunci când un procuror curajos, cu o coloană verticală, a denunţat încă din 2011 că fratele preşedintelui Băsescu a luat mită de la ţigani pentru a influenţa justiţia iar sistemul corupt l-a masacrat, l-a compromis, i-a terfelit toată cariera şi sistemul l-a îndepărtat într-un mod abuziv şi mafiot?

Unde aţi fost când preşedintele ţării, Băsescu, şi-a acordat singur o vilă de lux, gratuit, când era primar încă deşi nu avea dreptul? Unde eraţi când după referendumul din 2012 oameni simpli au fost hartuiţi într-un mod abuziv de către procurori, punându-i să jure cu mâna pe Biblia de pe capota maşinii?

Unde aţi fost când procurorii au deschis dosare penale împotriva celor care au îndemnat oamenii să iasă la vot dar n-au ridicat un deget împotriva acelor politicieni care au îndemnat să nu iasă lumea la vot, ba mai mult, în unele cazuri împiedicându-i să-şi exercite acest drept democratic? Unde eraţi în cazul Rarinca, un caz evident de nedreptate făcută de un sistem de justiţie profund corupt faţă de un simplu cetăţean, nu politician? Unde eraţi când zeci de mii de hectare de păduri şi terenuri, când mii de clădiri istorice au fost retrocedate ilegal clientelei politice?

Unde eraţi când sute şi chiar miliarde de euro din buzunarul vostru au ajuns ca despăgubiri ilegale în mâinile politicienilor şi ale apropiaţilor lor? Unde eraţi când politicieni care au lucrat numai în sistemul bugetar deveneau cu fiecare an mai bogaţi, când preşedintele ţării şi-a „tras” o fermă de câteva sute de hectare într-un mod mai mult decât dubios? Unde eraţi când atâţia poliţişti au murit la datorie dar brusc simţul vostru civic s-a trezit doar „fiindcă Oprea”, dar i-aţi ignorat când protestau?

Unde eraţi atunci când toată ţara şi Bucureştiul era plin de girofaruri? Unde eraţi când într-un mod evident s-au furat voturi în ambasade? Unde eraţi voi, când un primar din Sibiu, devenit între timp preşedintele ţării, Klaus Werner Iohannis, făcea fals şi uz de fals şi îşi însuşea din patrimoniul istoric şi arhitectural al Sibiului două imobile? Unde eraţi voi când acelaşi primar al Sibiului, Klaus Werner Iohannis, retroceda ilegal către urmaşii grupării naziste FDGR zeci de imobile şi pământuri? Unde eraţi?

Aţi mai putea avea o scuză… să vă asumaţi faptul că sunteţi manipulaţi într-un mod atât de subtil… Da, voi generaţia „like & share pe FB” sunteţi manipulaţi într-un mod pe care nici măcar nu-l conştientizaţi… Voi aţi renunţat la propria conştiinţă şi propria gândire în momentul când aţi dat share… Nu mai sunteţi în stare să aveţi propria părere, să gândiţi cu propriul creier, nu mai aveţi o conştiinţă proprie… Aţi ajuns o masă cu o gândire colectivă fiindcă propria voastră conştiinţa s-a atrofiat pe Facebook… Precum furnicile sau un banc de sardele vă mişcaţi numai odată cu mulţimea, la prima mişcare vă duceţi toţi din instinct unul după celălalt fără să vă mai gândiţi de ce şi unde…

Pentru câteva minute încercaţi să gândiţi cu propriul creier, faceţi acest exerciţiu, nu doare şi nici nu costă bani…
Dacă totuşi nu sunteţi ipocriţi, din aceste motive eu nu vă mai cred decât nişte naivi, tineri frumoşi şi naivi dar lipsiţi de propria libertate a conştiinţei creându-vă propriul univers concentraţionar numit FB, Facebook devenind un zid care vă înconjoară libertatea conştiinţei iar cu fiecare share aţi mai adăugat o cărămidă în acest zid cu care v-aţi înconjurat…
Gândeşte singur şi vei doborî zidul… sau…


Autor: Monica Krueger


Citiţi şi:

Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internaționalist

Istoricul Alex Stoenescu face dezvăluiri despre generația facebook: În următorii 15-25 de ani va fi un dezastru al competenței

Fondatorul Source Institute: «Țineți-i pe cei dragi departe de facebook». O pledoarie care ne dă fiori
 

yogaesoteric
8 iulie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More