Aprobarea completă a FDA pentru vaccinul Pfizer Comirnaty conținea dovezi clinice că inocularea crește infecția covid cu peste 300 la sută!

O fostă angajată Pfizer, pe nume Karen Kingston, denunță fostul angajator. Kingston este în prezent expert în marketing farmaceutic și analist în biotehnologie. Când a analizat aprobarea completă a FDA pentru Comirnaty, a descoperit fraude flagrante în studiile clinice ale Pfizer.

Kingston a prezentat un document de informare de la reuniunea comitetului consultativ al FDA, care a avut loc la 17 septembrie 2021. Titlul documentului este „Cererea de licențiere a unei doze de rapel pentru Comirnaty (covid-19 Vaccine, mRNA)”.

Documentul include studii clinice efectuate de Pfizer. Aceste studii urmăresc durabilitatea imunității oferite de vaccinul Comirnaty și o compară cu imunitatea observată la persoanele nevaccinate.

Dacă vă injectați cu Pfizer, este mai probabil să vă infectați cu covid”, a spus Kingston, „Deci, atunci când persoanele nu au fost injectate, rata lor de infecție a fost de 1,3%, iar când au fost injectate, a fost de 4,34%. A crescut cu peste 300%.” Cum ar fi putut FDA să treacă peste aceste dovezi și să fi aprobat fraude flagrante?

De când vaccinul a fost aprobat oficial, guvernul federal a început să aplice presiuni asupra companiilor din SUA, amenințându-le cu extorcare și amenzi dacă nu le impun angajaților vaccinarea obligatorie.

Vaccinurile covid-19 au fost injectate de aproape 225 de milioane de ori în brațele americanilor, provocând vătămări grave și moarte. Observațiile din lumea reală susțin, de asemenea, datele clinice care arată că vaccinurile cresc susceptibilitatea la covid-19. De fapt, vaccinurile cresc încărcătura virală în nările vaccinaților.

Un articol din 26 august 2021 al doctorului Peter McCullough arată că vaccinurile covid fac ca vaccinații să poarte în nări de 251 de ori încărcătura virală covid-19, devenind super-împrăștietori asimptomatici de care autoritățile se temeau cândva.

Citiți și:
ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de covid-19 au fost vaccinați. Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone
Focar de covid la un centru medical din Israel, cu toate că pacienții și membrii personalului erau vaccinați
Focar de covid la UPU numai din vaccinați. Document transmis Colegiului Medicilor de dr. Oana Mihaela Secară

 

yogaesoteric
20 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More