Dr. Steven Fishman – Cine va supraviețui holocaustului vaccinului?

Disclaimer – Bineînțeles că sperăm ca Steven Fishman să se înșele. Dar postăm acest articol pentru că este foarte posibil să nu fie așa. O filozofie de viață înțeleaptă este să ne rugăm pentru ce e mai bun, dar să de pregătim pentru ce e mai rău.

În cartea sa din 1859, Originea speciilor, Charles Darwin a declarat că doar cei mai puternici vor supraviețui.

Faceți față realității actuale: în termen de 5 ani, 80% sau mai mult din cei care au fost vaccinați, fie voluntar, fie prin constrângere, vor fi în cel mai rău caz morți și, în cel mai bun caz, vor fi bolnavi de moarte din cauza prionilor, proteinelor spike, ARN mesager convertit în ADN transumanist, șoc anafilactic, coagulare fatală a sângelui și un cocktail de țesut fetal și animal avortat care conține virusuri ce includ SIDA. Aceeași scenă, doar că mai multă durere.

Dar nu mă adresez „vaccinaților”. Ei sunt „Morții Vii”. Nu există niciun remediu pentru „vaccin” deoarece nu este un „vaccin”, ci mai degrabă terapie genică experimentală creată pentru depopularea eugenică dorită de Bill Gates și Big Pharma, exportată sub masca unei „autorizații de utilizare de urgență”.

„Vaccinul” a fost conceput cu îndemânare pentru a face oamenii să-și dorească ceva „atrăgător” care să-i omoare. Iar sfârșitul [pentru ei] este foarte aproape. Companiile de asigurări de viață vorbesc deja despre faptul că nu plătesc asigurarea vaccinatului. Nicio compensație pentru nebunie, prostie sau credulitate.

Noi, cei nevaccinați, avem nevoie de protecție împotriva „Walking Dead”. Sunt un tip mai în vârstă care admiră femeile frumoase. Dar dacă un model Victoria’s Secret sau o fată James Bond mi-ar spune că este „vaccinată”, aș fugi mâncând pământul de ea!

Persecutații „nevaccinați” se trezesc. Eroii și eroinele precum Health Ranger Mike Adams, dr. Christiane Northrup, dr. Carrie Madej, dr. Simone Gold, Henry Makow și alții sunt faruri de lumină și într-o bună zi vor fi vestiți în tărâmul „Sfințeniei Holocaustului Vaccinurilor” pentru că ei au salvat viețile oamenilor dispuși să asculte și să urmeze adevărata știință, nu nebunia falsului doctor Fauci și a genului său de ucigași în masă.

De ce scriu aceste rânduri? Pentru că noi, cei „nevaccinați”, avem nevoie de protecție împotriva lor! Și prin „EI”, mă refer la toți cei care răspândesc acum contagiunea ARN mesager printr-o formă de transmisibilitate în frecvență numită „Revărsare”. Dr. Sherri Tenpenny a făcut cercetări uimitoare pe această temă. Termenul „contagios” nu poate descrie nici pe departe ceea ce este.

Mii de cupluri se îndreaptă spre divorț din cauza acestei probleme. Familiile se despart. Suntem într-un război civil al conștiinței, pe care în cele din urmă îl vom câștiga pentru că nu vom fi noi cei care vom sfârși cu toții morți, deoarece noi ȘTIM ce se petrece în jurul nostru, iar ei nu!

Sper că cineva creează deja un tricou cu mesajul: „Dacă ați fost vaccinat, rămâneți departe de mine!” Avem nevoie de cel puțin o sută de milioane de astfel de tricouri chiar acum!

Pentru cei care au fost vaccinați, nu putem face nimic. Nu există leac. Sunt bolnavi de moarte și vor muri. Majoritatea nu o știu încă, dar îi va lovi pe toți ca o tonă de cărămizi.

Societatea noastră, așa cum o știm, se va prăbuși. Sistemul nostru monetar, „marea resetare”, așa cum o numesc globaliștii, va fi în plină desfășurare. Bancnotele Rezervei Federale sunt oricum lipsite de valoare, pentru că sunt bilete de datorie, iar datoria nu poate fi rambursată niciodată cu o altă datorie.

Valorile imobiliare vor scădea și vom avea cea mai mare prăbușire a prețului locuințelor din toate timpurile, deoarece oamenii morți nu își vor mai vinde casele, iar cererea din partea supraviețuitorilor nevaccinați va scădea până la zero!

La urma urmei, ați cumpăra o casă unde cineva a murit din cauza vaccinurilor? Deci, care ar fi o afacere bună în care să intri? Cred că afacerea cu înmormântările: e multă cerere acolo; dar asigurați-vă că sunteți plătit în aur sau argint, nu în bani, deoarece sistemul bancar se va prăbuși.

Deci, de ce este aceasta „selecție naturală darwiniană?” Pentru că niciunul dintre noi, „nevaccinații”, nu va dori vreodată să fie la o aruncătură de băț de morți și muribunzi.

Te-ai întrebat vreodată de ce a fost produs serialul TV „The Walking Dead”? Creierele creative din umbră au vrut să testeze pe piață ideea unei societăți de caste în care numai acei oameni sănătoși la cap, capabili de discernământ, care caută adevărului și sunt capabili să evalueze date autentice îngropate într-un morman de minciuni, narațiuni false guvernamentale și nisipuri mișcătoare al mass-media vor continua ca „supraviețuitori darwinieni”.

Singura modalitate de a câștiga rasa umană este evitarea „vaccinului” ca pe ciumă [pentru că asta este]! Oricine a avut vreodată încredere într-un „vaccin” în locul unei puteri superioare, merită probabil să-și sacrifice creierul, inima și plămânii lui Bill Gates în groapa fără fund a pietrelor-ghid din Georgia, pe care le venerează, mandatând populația umană la 500 milioane sau mai puțin, motiv pentru care vrea ca restul celor 7 miliarde să moară!

Vă scriu aceste rânduri nu pentru a vă speria [deși a fi conștienți de teroarea iminentă este, fără îndoială, ceva bun], ci mai degrabă pentru a vă menține în siguranță și în viață! Chiar dacă asta înseamnă să nu vă urcați niciodată într-un avion sau să nu mergeți la un eveniment sportiv sau la un magazin de Black Friday, rămâneți departe de persoanele vaccinate – cu excepția cazului în care sunteți medium și puteți să-i deosebiți pe cei sănătoși la cap de „oile” inoculate.

Urăsc să par lipsit de inimă, dar lăsați selecția naturală să-și urmeze cursul și, după cinci ani în care vom vedea ruguri funerare la fiecare bloc, noi, cei sănătoși, am putea avea o șansă de a moșteni pământul.

Vestea bună este că Walking Dead va muri în cele din urmă. Îmi pare rău dacă e vorba de cineva drag. A existat durere și suferință și în serialul TV.

Și sper că noi, cei nevaccinați și „niciodată nu vom fi vaccinați”, să înflorim și să prosperăm suficient de mult pentru a vedea dreptatea adevărată, unde Bill Gates și dr. Fauci și globaliștii de la Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson și Nazi-Zeneca sunt judecați și condamnați în procese de tip Nürnberg, iar apoi să fie coborâți încet într-o cuvă clocotitoare de acid sulfuric pentru a compensa moartea a miliarde de oameni. Și le doresc asta cu bucurie și fără nici cea mai mică furie, o spun cu un sarcasm subtil.

Rămâneți în siguranță, sănătoși și departe de Morții Vii!

Autor: Steven Fishman

Citiți și:
Populația vârstnică a început să moară brusc din motive „inexplicabile”
De ce victimele vaccinurilor au datoria să vorbească. Vaccinații mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete. Realitatea este deja în sicriu, cu capacul dat la o parte
Celebrul regizor Nikita Mihalkov despre pandemie, cipuri, vaccin, criptomonedă și Noua Ordine Mondială (I)

 

yogaesoteric
20 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More