Ar trebui să te pună pe gânduri! De ce visăm oameni decedaţi şi ce semnificaţie au aceste vise

 


 
Visele adună frânturi de realitate și informații recente cu amintiri foarte vechi, ne arată în prim plan o mulțime de detalii pe care le-am ignorat, iar când ne pun față în față cu diverse persoane, fie ele cunoscute sau nu, misterul mesajelor lor se adâncește. Sentimentul este cu atât mai frustrant când oamenii din vis încearcă să comunice cu noi și nu înțelegem ce vor să ne spună. Ne trezim cu senzația că ne lipsește ceva sau că am omis un lucru foarte important, ceea ce de multe ori este adevărat. Dacă ți s-a întâmplat și ție să visezi persoane pe care nu ai reușit să le înțelegi, iată care este semnificația reală a apariției lor în vise.

Potrivit specialiștilor în spiritism, oamenii care trec în neființă nu încetează să comunice cu noi, încercând astfel să ne aline durerea. Nu este un lucru ieșit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

Persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sunt visați în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit. De fapt, mereu aceștia apar întineriți, sănătoși și viguroși.
Astfel, persoana dragă pierdută vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează.

Nu în ultimul rând, atunci când ai un vis cu o persoană dragă care a murit, fii atent la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cel drag încearcă să te facă să vezi ce ai de făcut pe viitor în viața ta.

În funcţie de circumstanţele în care apare cel plecat în Lumea de dincolo în vis, există mai multe interpretări:
– dacă este în viaţă şi participă la acţiune ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă fără a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fără a fi vorba, însă, de sentimente foarte tulburătoare sau intense;
– dacă persoana decedată are un rol important în acţiunea din vis şi te străduieşti să o ajuţi, înseamnă că simţi că ai lăsat ceva nerezolvat între voi, atunci când era în viaţă;
– dacă persoana decedată încearcă să te sfătuiască cu ceva, înseamnă că în viaţa reală ai nevoie de ghidare, protecţie şi confort. Poate că te simţi singur şi neputincios, iar acest aspect se reflectă în ceea ce visezi. Un astfel de vis, în care un spirit îţi arată calea, poate fi foarte reconfortant în perioadele dificile.


Citiți și:

Dinamistograful – instrumentul care face posibilă comunicarea cu lumea spiritelor

O altfel de perspectivă: moartea privită cu al treilea ochi

 

yogaesoteric
22 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More