Arhiepiscopul Viganò: „Obiectivul vaccinurilor este de a crea miliarde de bolnavi cronici și de a extermina milioane de oameni”

Îmi dau seama că poate fi extrem de nepopular să luăm o poziție împotriva așa-ziselor vaccinuri, dar ca păstori ai turmei Domnului avem datoria de a denunța crima oribilă care se comite, a cărei obiectiv este crearea a miliarde de bolnavi cronici și exterminarea a milioane și milioane de persoane, bazată pe ideologia infernală a „Marii Reinițieri” formulată de președintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, și susținută de instituții și organizații din întreaga lume.

Tăcerea atâtor cardinali și episcopi, împreună cu promovarea de neconceput a campaniei de vaccinare de către Sfântul Scaun, reprezintă o formă de complicitate fără precedent, care nu mai poate continua. Este necesar să denunțăm acest scandal, această crimă împotriva umanității, această acțiune satanică împotriva lui Dumnezeu.

În fiecare zi care trece, mii de oameni mor sau sănătatea lor este afectată de iluzia că așa-zisele vaccinuri garantează o soluție la urgența pandemică. Biserica Catolică are datoria în fața lui Dumnezeu și în fața întregii omeniri să denunțe această crimă uriașă și oribilă cu cea mai mare fermitate, dând indicații clare și opunându-se celor care, în numele unei pseudoștiințe subordonate intereselor industriei farmaceutice, ale companiilor și ale elitei globaliste, au doar intenții de moarte.

Este absolut de neconceput cum Joe Biden, care se definește drept „catolic”, ar putea impune vaccinarea a 28 de milioane de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, fie și numai din cauza faptului că nu există practic niciun risc ca aceștia să dezvolte boala SARS-CoV-2. Sfântul Scaun și Conferințele Episcopale au datoria de a condamna ferm acest demers, precum și efectele secundare foarte grave care pot apărea la copiii care sunt inoculați cu serul genetic experimental.

Monseñor Carlos Viganò

Citiți și:
Arhiepiscopul Vigano cheamă nevaccinații la o Alianță Antiglobalistă
Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)
Avertisment al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare împotriva covid-19

 

yogaesoteric
22 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More