Așa se petrece la loviturile de stat!

Presa dezinformează complet, iar valul de emoție negativă întunecă judecata oamenilor, făcându-i să fie ușor de manevrat!

Ați putut citi pe internet despre tehnologia loviturilor de stat mascate în revoluții, executate în ultimii 400 de ani peste tot pe Terra, începând din 1649 în Anglia și terminând cu mișcările de stradă care se desfășoară în această perioadă la Washington, București și la Chișinău.

Pe 11 decembrie 2016, PSD și ALDE au obținut împreună 51% din cei 40% care s-au prezentat la vot. 60% din populația României a considerat că nu are de ce să se prezinte întrucât „toți sunt la fel, maică!”!

Judecând după fapte, toate partidele ce se învârt la puterea aparentă sunt grupuri criminale organizate al căror obiectiv este servirea cu credință a stăpânilor coloniei România! Nu face excepție nici PSD, care este partidul cu cea mai mare susținere electorală de la noi din țară. Românii au sentimentul că socialismul este calea corectă și votează instinctiv așa-zisa stângă. Însă PSD nu este un partid socialist și nu a fost niciodată.

Ce s-a petrecut la alegeri? Pe fondul nemulțumirii celor 60% dintre votanți și al celor 22% care nu mai vor măsuri radicale (numite de dreapta), PSD a fost lăsat să vină la putere pentru a mai drege busuiocul în colonie. Cu 82% populație activă care este nemulțumită total de felul în care este guvernată țara, stăpânii au hotărât că este timpul să mai lase lanțurile sclavilor un pic mai moi, căci aceștia au deja răni la gâturi și la brațele cu care muncesc și sunt nervoși.

Zis și făcut. PSD-ul a preluat puterea aparentă, însă a venit și cu un program de guvernare ce cuprindea măsuri de recuperare a suveranității: reducerea taxelor (TVA fusese coborât de Ponta de la 24% la 20% și chiar la 9% la alimente), reducerea accizei la carburanți, eliminarea taxei BANCOREX din prețul carburanților, eliminarea a peste 102 taxe total inutile, eliminarea taxei abuzive Radio TV, reducerea impozitului pe cifra de afaceri la IMM-uri de la 3% la 1% și mărirea acesteia la 500 de mii de euro, limitarea comportamentului abuziv al ANAF, mărirea salariului minim etc. Cu această linie, economia coloniei România putea să ofere o gură de oxigen sclavilor.

În SRI s-a produs însă o ruptură odată cu dispariția lui Sebastian Ghiță și difuzării unor mărturii ale acestuia. Colonia România nu poate fi administrată eficient decât cu sprijinul SRI, care este de la înființare o filială a CIA-Mossad-MI6. În orice serviciu de informații există și patrioți, și chiar în starea îngrozitoare în care azi SRI își desfășoară activitatea (total împotriva intereselor poporului român) se mai petrec și „accidente” plăcute.

Coldea a servit timp de 20 de ani 4-5 servicii de informații străine în numele „parteneriatului strategic”. Înlăturarea lui s-a făcut la presiunea publicului care dintr-o dată a văzut ce este SRI: un SRL de familie care se ocupă cu vânzarea informațiilor confidențiale către alte servicii străine și care chiar a protejat activitatea anti-națională a acestora pe teritoriul coloniei România.
Însă înlăturarea lui Coldea nu schimbă funcționarea anti-națională a SRI. Este doar schimbarea unei curele uzate pentru continuarea funcționării unui motor.

Imediat, stăpânii coloniei au fost alertați: deja sclavii români se mișcă în direcție corectă: refacere economică și purificarea instrumentelor de forță, începând cu serviciile. Această deplasare extrem de înceată în direcția resuveranizării complete trebuia oprită!

Cum dai jos un partid care a fost votat majoritar și legal? Este clar că nu te poți baza pe propriii suporteri politici fiindcă măsurile socialiste (eliminarea CAS la pensiile sub 2000 de RON a adus în buzunarele unor milioane de pensionari 100-200 de RON, ceea ce reprezintă 5-10% din venitul lor) între timp au crescut numărul potențialilor votanți ai PSD.

Astfel că ați putut vedea tehnologia loviturii de stat aplicându-se exact sub ochii voștri:
1) PSD a fost sfătuit sau obligat să adopte controversatele ordonanțe de urgență care anulează din punct de vedere al imaginii pozitive toate lucrurile bune enumerate mai sus! (Poate că o mișcare inteligentă pentru PSD ar fi fost să îi demită imediat pe procurorul șef și pe Kovesi și să adopte legea răspunderii magistraților!)

2) Astfel, o mare masă de români care inițial cel mai probabil nici nu au votat, au fost angrenați în acest mecanism. În stradă, 90% aveau impresia că Dragnea este Satana și că trebuie înlocuit. Restul de 10% sunt profesioniști în manipulare, dezinformare, agitație și organizare de proteste.

3) Dintr-o dată, o minoritate însemnând USR, PMP și PNL a reușit să preia energia și nemulțumirea mulțimii cu privire la actele normative adoptate.

4) Cea mai mare greșeală a fost redefinirea abuzului în serviciu. Să ne fie clar: un slujbaș „public” indiferent de domeniul unde își desfășoară activitatea (polițist, jandarm, securist, procuror, judecător, administrație publică centrală și locală) care greșește cu sau fără intenție, abuzează de funcția sa!

În statul colonial, vechilii (vătafii) sunt încurajați să abuzeze de sclavi pentru ca astfel să fie obișnuit întregul efectiv de robi cu abuzul. Abuzul trebuie să devină o normalitate pentru ca sclavul niciodată să nu aibă curajul să viseze la libertate! Aici este capcana în care va fi atrasă 60% din populația vorbitoare de limbă română sătulă de 27 de ani de abuzuri!

Dintr-o dată răul va fi personificat de PSD și de Dragnea! Toți vor fi atrași în acest proces psihologic deosebit de pervers! Unde am mai văzut noi această „inflamare” falsă a societății?

În 2000, când Vadim a fost votat masiv de români pentru funcția de președinte, iar securiștii plantați peste tot spuneau oamenilor că Vadim vrea să execute țiganii și ungurii pe terenurile de fotbal din municipiile județene.
Am văzut-o în 2004, cu Adrian Năstase.
Am văzut-o în 2009, când Băsescu ne spunea cum Patriciu, Voiculescu și Vântu vor să îl înlăture cu un film trucat (filmul era real și există martori care au asistat la lovirea minorului)!
Am văzut-o la Kiev! Am văzut-o recent la Washington!
Iată cât de perfid lucrează oculta globală pentru a-și menține puterea conceptuală!

Ce s-a petrecut în stradă, în Piaţa Victoriei, a fost o repetiție, o consolidare a echipelor ce vor acționa pe viitor!
Dacă SRI servea poporul român cu adevărat, agenții manipulatori erau identificați și eliminați din mulțime! Acești iluștri necunoscuți (au pregătire de război de gherilă și știu bine cum să omoare alți oameni fără a fi văzuți) erau în stradă „la încălzire”.

Am putut vedea coordonarea perfectă pe spațiul „de joc” între Johannis, Kovesi, „formatorii de opinie” din mass-media, ambasadorii statelor invadatoare (USA, Israel, Marea Britanie, UE) și investitorii străini.
Cei din stradă se coordonau perfect cu restul pionilor așezați de oculta globală în pozițiile cheie.

Ce lipsește din acest tablou? Sângele și morții care să declanșeze un puternic val emoțional și să scoată pe absolut toată lumea în stradă! Iar un eveniment sângeros este foarte ușor de creat într-un oraș supraaglomerat precum Bucureștiul.
Vă mai aduceți aminte din decembrie 1989? Ceaușescu, având informații corecte cu privire la Timișoara, a convocat un mare miting de susținere care s-a transformat în ultimul din viața lui.

Despre dezinformările din presă nu mai este nimic de adăugat! Din ce în ce mai mulți oameni se conving că nu mai există jurnaliști ci sunt doar mercenari plătiți să mintă!

Citiţi şi:
Manipulare, dulce evadare!
Mitinguri. Cine a avut capacitatea de a mobiliza un număr atât de mare persoane, cum s-a procedat și cine s-a aflat în spatele acestora? (I)
Democraţia – un mit pentru manipularea maselor

 

yogaesoteric
26 martie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More