Asaltul evident al musulmanilor: Apel pentru transformarea Austriei în stat islamic și introducerea șariei

 

Un imam de la moscheea As-Sunnah din Viena a făcut apel la înființarea unui stat islamic și la introducerea legii islamice (șaria) pe teritoriul austriac, scrie site-ul Kronen Zeitung. Discursul rostit de imam la moscheea As-Sunnah a ajuns apoi la Parchetul din Viena.

Conform traducerii din limba arabă, predicatorul în mod clar dorește să creeze un stat islamic și să introducă șaria (legea islamică) pe teritoriul Austriei, mesajul său vizându-i în special pe „necredincioși”.

Politicianul Leo Kohlbauer a declarat că acest caz trebuie anchetat de autorități pentru că incită la ură. „Presupun că în spatele acestei asociații se află extrem de periculoasa Frăție Musulmană. În urma discursului radical, de incitare la ură, postat pe Facebook și YouTube, vom informa Parchetul din Viena”, a spus acesta.

Un lider al partidului Islam din Belgia a făcut declarații similare, cu o lună mai înainte, cerând introducerea unui stat islamic și în Belgia. De asemenea, separarea bărbaților și femeilor în mijloacele de transport public și introducerea legii islamice în acest stat european au fost enunțate ca scopuri primordiale ale formațiunii Islam.

Dacă cel mai cunoscut partid de sorginte islamică din Europa este cel din Belgia, care se numește chiar „Islam” și care vrea să impună șaria, să amintim că și în Austria există o astfel de formațiune. „Noua Mișcare pentru Viitor” (NBZ) a fost fondată de turci, ca reacție la declarațiile anti-islam ale guvernanților. Scopul formațiunii, care a luat naștere în 2016, este de a face auzită vocea turcilor în politica austriacă.


Citiți și:

Legea șaria își face debutul în instanța suedeză 
Războiul total cu lumea islamică este inevitabil. Iată de ce… 
Cartierele de tip «no-go area» din Europa Occidentală și utopia asimilării imigranților 

 

yogaesoteric
8 decembrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More