Asasinii printre noi

Titlul volumului scris de Simon Wiesenthal, celebrul „vânător de naziști”, plin de mărturii cutremurătoare ale faptelor groaznice, inimaginabile, despre autorii holocaustului, prin care omul a decăzut la stadiul de diavol, cred că este potrivit pentru a parafraza ceea ce se petrece acum României! Cu o singură modificare: Asasinii conduc România!

Ei, bineînțeles că veți spune că sunt paranoic, că sunt rău cât cuprinde, că sunt pesedist, că sunt comunist, că sunt nihilist, că sunt putinist, că sunt ungur, că sunt trădător, că sunt terorist, că sunt incorect politic, nu-i așa?! Bine, dragii lor votanți, bine, dragi români ai lui Iohannis, cuminței și lași, sunteți foarte dibaci, mințiți-vă la infinit și veți sfârși… pas cu pas!

Cei care conduc România nu sunt nici incompetenți, nici proști, nici dobitoci: sunt asasini!!!

V-ați revoltat de miniștrii de la Sănătate, de Arafat, de toată haita care i-a susținut?! Păi, ei sunt susținuți de liderii lor de partid, de toată turma ciumei galbene și curcubee, toți complici ai genocidului pornit împotriva românilor! Iar toți sunt susținuți de șeful lor, Asasinul Suprem, cel care și i-a dorit, care i-a numit și i-a aprobat în funcții, cel care îi apără, îi girează, care îi susține! Complici la crime sunt și liderii PSD, nesimțiți și fals preocupați de crimele împotriva cetățenilor!

Nu uitați istoria groaznică: Hitler nu a omorât niciun om cu mâinile lui, nu a gazat niciun om cu zyklon B cu mâinile lui, nu a topit oameni în imensele cuptoare naziste! Nu, dar el și i-a dorit, i-a numit în funcții, i-a susținut pe Himmler, pe Mengele și pe toți asasinii Germaniei naziste!

Aerul se termină, oxigenul s-a epuizat!!!

Autor: Marian Ghițeanu

Citiți și:
Mult rău a făcut Iohannis României (I)
Dan Puric, despre Președintele Iohannis: «un pion pe o masă de șah». Această țară e condusă din afară spre prăbușire și spre desființare

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More