Aspectele lui Jupiter

Caracteristicile aspectelor majore sunt prezentate mai jos.

Conjuncţii: Semnifică o atitudine generală optimistă, plină de bunăvoinţă şi posibilităţi constructive. Nativii sunt generoşi şi plini de solicitudine, câştigând încrederea şi cooperarea binevoitoare a celorlalţi. Domeniile indicate de planetele în conjuncţie cu Jupiter, în case şi semne, sunt cele în care se manifestă norocul şi oportunităţile constructive.

Sextile: Indică oportunitate pentru o evoluţie mentală rapidă, în domenii indicate de poziţia planetelor în semne şi case. Sextilul are conotaţii legate de casa 3 şi casa 9, ceea ce indică multe prietenii şi evoluţie prin educaţie, scris, călătorii şi comunicare. Nativii vor lucra bine cu grupuri de oameni şi vor avea relaţii deosebite cu fraţii, surorile şi vecinii.

Cuadraturi: Arată o mare ambiţie care întrece posibilităţile reale ale nativului. Când nativii nu au un ţel pentru care să lupte cariera şi reputaţia lor au de suferit. Nativii trebuie să înveţe moderaţia şi prudenţa în domenii indicate de poziţia planetelor. Cu tot optimismul lor, ei ar trebui să ştie că creşterea şi evoluţia se realizează doar pe baze solide, sigure.

Trigoane: Indică noroc şi progrese uşor de atins în viaţă. Acestea recompensează nativii pentru merite din alte vieţi. Dar atenţie!-o şansă poate fi periculoasă dacă nu este folosită cum se cuvine. Nativii sunt foarte talentaţi şi-şi pot investi cu succes talentul, dacă vor, în domeniile specificate de poziţiile planetare.

Opoziţii: Arată probleme relaţionale rezultate din tendinţa de a cere şi de a lua prea mult de la alţii. Tendinţa nativilor de a imagina proiecte de viitor măreţe, dar realizate pe seama altora, nu place. Dificultăţile relaţionale apar în legătură cu planetele în opoziţie cu Jupiter.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More