Aspectele Soarelui

extras din cartea „Secretele dezvăluite ale momentului ocult al HIATUSULUI”
de profesor yoga Gregorian BivolaruConjuncţii:
Conjuncţiile Soarelui întăresc puterea voinţei, abilitatea creativă, iniţiativa, mai ales în legătură cu domeniile guvernate de planetele cu care Soarele este în conjuncţie. Conjuncţia poate fi benefică sau dinamică, după caracterul planetelor implicate.

Sextile: Acestea indică oportunităţi pentru afirmarea de sine, exprimarea potenţialului creator în domenii ţinând de planeta în sextil şi de casa în care ea se găseşte.

Cuadraturi: Acestea marchează obstacole în afirmare a voinţei proprii şi a potenţialului propriu; nativul va trebui să depună eforturi de autoafirmare în domeniile sugerate de natura planetelor şi casa care le conţine. Modul de depăşire a cuadraturilor depinde mult de capacităţile şi de aptitudinile generale ale persoanei. Uneori acestea acţionează ca un catalizator ce accelerează evoluţia personală, alteori cauzează descurajare şi resemnare.

Trigoane: Indică şansă şi achiziţii uşor de realizat în domeniul autoexprimării creative. Trigoanele Soarelui favorizează în general relaţiile afective fericite. Nativii vor beneficia de aceasta prin intermediul educaţiei, al lucrului cu copiii, al artelor şi al altor domenii guvernate de Soare.

Opoziţii: Ele arată de regulă un conflict de afirmare a voinţei între nativ şi planetele opuse Soarelui. Uneori tendinţa egocentrică a nativului cauzează resentimentul celor din jur şi conduce la frustrare.
Nativul ar trebui să privească evenimentele în mod imparţial. Un rezultat al opoziţiei este că obligă nativul, prin intermediul unor conflicte chiar, să recunoască justa pondere a eului propriu în raport cu al celorlalţi. Natura conflictelor va depinde de semnele şi de casele în care se situează planetele. yogaesoteric
februarie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More