Assad: De ce să vorbești cu Trump, dacă nu el controlează SUA?

 

Întâlnirea cu Donald Trump ar fi inutilă pentru că statul paralel – și nu președintele – controlează SUA, a declarat Bashar Assad într-un interviu. El a menționat că agenda statului paralel este de a crea un conflict care vizează Rusia.

Într-un interviu acordat exclusiv cotidianului Kathimerini din Atena, Assad a spus că nu există niciun motiv să se întâlnească față în față cu Trump, deoarece președintele american „spune ceva astăzi și face mâine ceva opus” și probabil că nici măcar nu controlează deciziile politice.

„Nu cred că președintele are controlul”, a declarat Assad pentru ziar, referindu-se la Trump. „Toți credem că statul paralel, care este cel real, are controlul sau controlează fiecare președinte și că nu este nimic nou. A fost întotdeauna așa în Statele Unite, cel puțin în ultimii 40 de ani, cel puțin de la Nixon, poate chiar dinainte de el, dar devine din ce în ce mai strict și mai strict, iar cel mai aspru caz este Trump”.

Assad a respins, de asemenea, posibilitatea ca un al treilea război mondial să izbucnească în Siria, declarând ziarului grec că „nivelul înalt” al Moscovei a împiedicat până în prezent o escaladare catastrofică – chiar și în condițiile în care SUA vizează extinderea conflictului. Întrebat direct dacă este îngrijorat de posibilitatea unui al treilea război mondial, Assad a răspuns: „Nu, dintr-un motiv: din fericire, există o conducere înțeleaptă în Rusia și ei știu că agenda statului paralel din Statele Unite este aceea de a crea un conflict. De la campania lui Trump, agenda principală a fost direcționată împotriva Rusiei, pentru a crea un conflict cu Rusia, a umili Rusia, a submina Rusia și așa mai departe”, a spus președintele sirian.

Assad a încheiat interviul promițând reunificarea Siriei și restabilirea suveranității, adăugând că SUA, Franța, Marea Britanie, Arabia Saudită, Qatar și Turcia sunt în cele din urmă responsabile pentru războiul de șapte ani și trebuie să fie trase la răspundere pentru susținerea teroriștilor în Siria.


Citiți și:

Războiul Administrației Trump 
Statul profund și ascuns în America. Wall Street, cartelul petrolier și atacul neîncetat asupra democrației 

 

yogaesoteric
25 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More