Astăzi lupta naționalistă este percepută drept „anti”. În realitate este o luptă „pro”. De ce combați o amenințare? Ca să aperi ceea ce iubești

Se petrece adesea ca majoritatea discursurilor noastre să se învârtă în jurul faptului de a fi „anti-ceva”, fie că este vorba de sionism internațional, imigrație, comunism sau chiar și de simplul termen „degenerare” cu care înglobăm manifestațiile deviant sexuale încurajate de la cel mai înalt nivel cu scopul de a ajunge la copii.

În profunzimea ei, această atitudine care poate fi percepută din exterior ca fiind „anti-ceva”, se naște dintr-un instinct de iubire și dintr-o dorință de a proteja ce-ți este drag, fie că este vorba de familie, de neam, de identitate națională și de tot ceea ce este firesc. Pacea sufletească și iubirea de aproape domină viața unui naționalist, ele sunt completate de determinarea unei reacții necesare la amenințarea împotriva a tot ceea ce am enumerat mai sus, o amenințare care pune în pericol tot ceea ce iubim. Prioritatea devine combaterea amenințării imediate, astfel că lupta naționalistă este percepută drept „anti”. În realitate este o luptă „pro”. De ce combați amenințarea? Ca să aperi ceea ce iubești.

Unii dintre noi am uitat asta și ne lăsăm purtați de puternice emoții, dăm vina pe antiromâni pentru starea noastră decăzută. Suntem obsedați de starea aceasta și de răul din jur. Implicit, motivația noastră derivă din aceste emoții mistuitoare. Nu numai că este o atitudine auto-distructivă, nedemnă, care arată că suntem sclavii pasiunilor, dar este în principal un cadru conceptual perdant în orice vrem să întreprindem.

Nu poți scrie viitorul fără să ai o viziune benefică asupra lui. Aici se află slăbiciunea manifestă a unei atitudini conservatoare / tradiționale / reacționare. Nu se poate câștiga putere decât progresând spre un ideal benefic.

Dumnezeu și natura umană realistă nu cunosc o justiție mai adevărată decât cea a unei lupte. Dacă sunt învins într-o luptă, nu este pentru că dușmanul meu era „malefic” etc., ci pentru că am fost neglijent cu mine însumi. Singura modalitate de a-mi învinge adversarul este să fiu mai bun și să devin mai puternic.

Ceea ce ne este necesar, în opinia mea, este o atitudine de idealism. Aceasta implică în mod necesar faptul că avem nevoie de oameni care să scrie literatură, romane și tratate de filozofie care să transmită o viziune benefică asupra viitorului (activitate ridiculizată în sferele noastre). Nu poți construi un castel fără să întocmești mai întâi planuri, să dezbați și să dezvolți idei bune de planificare arhitecturală.

Un Maestru nu se definește prin discursuri sau polemici, ci prin propria sa misiune. Orice adversari pe care îi întâlnim pe drum nu sunt întâmplători.

Nu vom ajunge niciodată nicăieri dacă îi intimidăm moral pe oameni. Obținem tracțiune doar atunci când îi inspirăm pe semeni la o viziune adevărată a viitorului!

Glorie României! Pentru Biruință!

Autor: Gabriel D.

Citiți și:
Marian Munteanu: Valorile firești, normale, au fost lăsate de-o parte. S-a încurajat, de către forțe gigantice, scălâmbăiala, hăhăiala, isteria, zbieratul, mitocănia
Antiromânismul „României Re-Educate”

 

yogaesoteric
1 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More