Marian Munteanu: Valorile firești, normale, au fost lăsate de-o parte. S-a încurajat, de către forțe gigantice, scălâmbăiala, hăhăiala, isteria, zbieratul, mitocănia

La campanie au participat rețele întregi. E un coșmar organizat, dirijat

Marian Munteanu, fostul lider al studenților din Piața Universității din anii ’90, a spus în cadrul unei emisiuni că România va suferi din cauza crizei economice viitoare pentru că „ne-am asumat să fim o țară semicolonială”.

Antropologul a mai adăugat că ceea ce se va petrece cu România în viitor nu depinde de voința noastră, deoarece „suntem în plin război mondial în desfășurare”.

Marian Munteanu consideră că popoarele lumii „nu vor ceda la acest proiect globalist”.

E normal să fim loviți de criza economică, pentru că ne-am asumat să fim o țară semicolonială. În viitorul apropiat (ce se petrece) nu depinde de noi, căci suntem în plin război mondial în desfășurare. Noi nu contăm în acest război, doar furnizăm câte ceva. Nu suntem parte beligerantă. E bine. Să așteptăm să vedem cum se va termina. Ce tabără își va impune direcțiile pentru viitorul secol.

Eu înclin să cred că forțele mondiale, că marile state, marile popoare vor face orice este necesar pentru a-și conserva suveranitatea. Nu vor ceda la acest proiect globalist, prin care un alt tip de elită să organizeze întregul mapamond.

Cred că statele suverane își vor menține prerogativele. Cu orice preț. Până la orice”, a explicat domnia sa, la Marius Tucă Show.

Marian Munteanu a analizat și felul în care se prezintă societatea românească, în acest moment. Conform acestuia, în rândul oamenilor predomină o stare de nervozitate, de agresivitate. Această stare este rezultatul expunerii la mass-media de proastă calitate, consideră profesorul.

Este o stare psihică destul de grav deteriorată, la nivel oamenilor. Pentru că au trăit în mizeria asta a media, social-media, media clasică, infectate de decenii, infectate cu tot felul de viruși mentali. Noi tragem ponoasele unor campanii iresponsabile derulate de decenii.

Valorile firești, normale, au fost lăsate de-o parte. S-a încurajat scălâmbăiala, hăhăiala, isteria, urletul, zbieratul, mitocănia, mârlănia, agresivitatea. Toate astea au fost încurajate. Și încurajate de forțe gigantice.

La campanie au participat rețele întregi, de mass-media, filme, zone din educație. Popoarele au fost năpădite de acest tip de mesaj. E o componentă a acestui război de care vorbeam. S-a mers prea departe.

E un coșmar organizat, dirijat, pentru că nu este altceva decât să ne pună în dezordine celulele astea prin care noi, toți formăm o societate”, a punctat Marian Munteanu.

Citiți și:
Marian Munteanu: Toate valorile au fost tocate în mod programat, din două motive
În România, a spune astăzi adevărul este un delict!

 

yogaesoteric
16 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More