Astrologie spirituală. Influențele benefice ale eclipselor de Soare și de Lună în tema natală

 

Este un adevăr incontestabil faptul că fiecare ființă umană este în felul ei unică.Planetele călătoresc, să spunem așa, cu viteze diferite în jurul Soarelui și este nevoie de mai mult de 25.000 de ani pentru ca ele să se aranjeze apoi în același mod și doar astfel o astrogramă se poate repeta. Cei inițiați spun că astrologia nu studiază doar aspectele ce sunt generale, căci ea este totodată o cheie importantă a unei cunoașteri specifice care ne poate desluși inclusiv calea cea mai adecvată și rapidă către revelarea Sinelui nostru suprem lăuntric.

Tocmai de aceea o astrogramă excelent realizată, completă, reflect totodată o imagine a sufletului și ne indică anumite predestinări cam în același mod în care este predestinat să existe trupul fiecărei ființe umane în momentul nașterii. Toate acestea fac să apară o imagine plurivalentă a ființei noastre lăuntrice, ce este unică în comparație cu toate celelalte ființe umane de pe Pământ. Toate aceste aspect specifice pot fi descoperite, matematic am putea spune, cu ajutorul unei astrograme corect realizată.

Frumusețea caracteristică a astrologiei constă inclusiv în capacitatea acesteia de a descrie cu o uimitoare exactitate dinamica psihică dar și calitățile ce pot fi active, iar mai mult decât atât ne ajută să întrevedem, să anticipăm feluritele situații de viață. Atunci când ajungem să cunoaștem principiile de bază ale sferelor de forță ale planetelor și dispunem de o cunoaștere excelentă, atât a semnelor zodiacale cât și a caselor, restul utilizării astrologiei devine doar o chestiune de artă. În felul acesta astrograma face cu putință convertirea multiplelor combinații ce sunt posibile și care implică aceste principii într-o expresie ce este grăitoare și plină de sens.

Atunci când este privită din acest punct de vedere, lucrarea de față – Astrologie spirituală – reprezintă unul dintre cele mai bune repere disponibile pentru a ne începe totodată călătoria, nu numai spre a ne cunoaște, ci și spre a atinge pas cu pas măiestria în astrologie.


Astrologie spirituală. Influențele benefice ale eclipselor de Soare și de Lună în tema natală
Autor: Astronin Astrofilus
Editura: Ganesha  

Citiţi şi:

Luna ne influenţează viaţa, dar şi evoluţia spirituală

Test pentru a identifica planeta a cărei energie trebuie să o armonizezi în fiinţa ta

Nodurile lunare. Axa cea tainică de evoluţie a dragonului

 

yogaesoteric
16 martie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More