Atacurile cibernetice asupra site-urilor care promovează activitatea Şcolii de Yoga MISA nu reprezintă nicio noutate şi nu mai uimesc pe nimeni

Postul de televiziune online MISA Senzaţional TV s-a confruntat recent cu o serie de atacuri cibernetice care, aşa cum aţi remarcat, au perturbat desfăşurarea programului de emisie anunţat. Problemele tehnice foarte grave generate de aceste atacuri au împiedicat totodată demararea Taberei spirituale yoghine de vacanţă online, găzduită de acest portal.

Atacurile cibernetice s-au înteţit din momentul în care au început să fie prezentate conferințele cu dezvăluiri despre Cabala satanică planetară ce este cunoscută sub denumirea generică de „Statul din umbră”, culminând în zilele de sâmbătă, 25 aprilie și duminică, 26 aprilie, exact când urma să fie transmisă partea a doua a acestei conferințe a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Acest gen de „potriviri” se înscriu într-un tipar – sau am putea spune modus operandi – care a putut fi observat în decursul timpului şi la atacurile împotriva site-ului YogaEsoteric.

În experienţa de peste 18 ani în calitate de webmaster al site-ului YogaEsoteric.net, m-am confruntat cu o multitudine de atacuri la serverul pe care se află YogaEsoteric. Cel mai concludent este faptul că ani la rând, pe data de 12 martie, de ziua domnului profesor de yoga Gregorian Bivolaru, site-ul YogaEsoteric.net era aproape toată ziua imposibil de accesat, orice aş fi făcut. Aceasta nu se petrecea din cauza traficului foarte mare pe care l-ar fi avut site-ul. Dimpotrivă, majoritatea cursanţilor Şcolii de Yoga Ezoterică Integrală MISA erau la săli şi nu online.

A fost nevoie să angajez profesionişti care se pricep foarte bine să protejeze site-ul. La început şi ei erau consternaţi de tipurile de atac şi de modalităţile extrem de rapide cu care se efectuau unele operaţiuni. Din spusele lor, în spatele acestor atacuri erau maşini foarte puternice capabile sa execute comenzi extrem de complexe în timp record, ceea ce le arăta că autorii atacurilor nu erau unele persoane puse pe „şotii” ci în realitate ne confruntam cu o acţiune foarte bine organizată şi echipată „până în dinţi”.

Mai mult decât atât, IP-urile de la care erau realizate aceste acţiuni nu erau înregistrate în nicio ţară, aspect imposibil din punct de vedere al gestionării adreselor IP la nivel mondial.

La vremea respectivă am descris pe larg această situaţie în următoarea postare, pe care vă invit să o (re)citiţi: „Articolele de pe Yogaesoteric sunt vânate, și nu doar în sens figurat, ci vânate la propriu!”.

Un episod semnificativ – care se corelează cu atacurile asupra serverului MISA Senzaţional TV – este acela în care întreaga rubrică „Demascarea Masoneriei” a fost complet ștearsă din meniul site-ului. Această acţiune a implicat un efort considerabil, dat fiind că articolele sunt grupate în arborele taxonomic după data publicării şi nu după conţinut. A fost un semnal clar că aceste informaţii deranjau, aşa cum se pare că a incomodat acum şi conferinţa cu dezvăluiri despre Cabala satanică.

Un alt atac, unic în felul său, a avut loc în anul 2010, când fraţii masoni au intervenit prompt pentru a închide site-ul YogaEsoteric, în urma apelului spionului şi francmasonului Valeriu Frunteş, care era deranjat de dezvăluirile făcute despre activitatea sa tenebroasă într-un articol publicat cu doi ani în urmă. S-a ajuns până la contactarea principalei firme de telecomunicaţii din statul american respectiv, cea care era furnizoare de internet pentru firma care găzduia serverul YogaEsoteric. Firma de hosting a fost somată să închidă site-ul dacă nu este scos acel articol despre Valeriu Frunteş.
Vă invităm să citiţi pe larg despre acest episod în articolul „Tentativa disperată a spionului şi masonului Valeriu Frunteş de a închide site-ul yogaesoteric.net.” 

Privind retrospectiv, site-ul YogaEsoteric.net nu a fost atacat pentru a fi distrus ci, mai degrabă, a fost de multe ori hărțuit pentru a bloca în felul acesta accesul la articole şi la informaţii despre evenimentele spirituale care necesitau o mare atenție din partea cursanților și a simpatizanților MISA, iar istoria se repetă şi în cazul MISA Senzaţional TV. Site-urile nu pot fi protejate complet faţă de acest gen de incidente, însă atât noi cât şi colegii noştri de la MISA TV vom remedia de fiecare dată problemele apărute pentru a reveni online în cel mai scurt timp.

Ciprian Fodor, webmaster al portalului de Yoga, spiritualitate ezoterică şi informaţii de actualitate necenzurate – YogaEsoteric.net

 

yogaesoteric
27 aprilie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More