Site-ul MISA TV în revizie tehnică datorită atacurilor electronice din ultimele zile; tabăra va începe miercuri, 29 aprilie


 

Ne cerem scuze pentru probleme de difuzare care au apărut; în ultimele zile site-ul MISA Senzațional TV a fost supus unor atacuri electronice care au generat probleme tehnice foarte grave. Aceste atacuri au culminat în zilele de sâmbătă, 25 aprilie și duminică, 26 aprilie, exact când urma să fie transmisă conferința cu dezvăluiri despre Cabala satanică.

În aceste condiții, MISA Senzațional TV va intra în revizie tehnică până miercuri, 29 aprilie, la ora 11, pentru a putea desfășura tabăra în bune condiții. Vom reveni cu un anunț privind ora exactă de începere a taberei și programul primelor zile.

Acest incident nu reprezintă un caz singular, de-a lungul timpului site-ul yogaesoteric.net s-a confruntat de asemenea cu astfel de probleme, despre care vă invităm să citiţi în articolul: „Atacurile cibernetice asupra site-urilor care promovează activitatea Şcolii de Yoga MISA nu reprezintă nicio noutate şi nu mai uimesc pe nimeni”.

Vă rugăm ca în această perioadă să consultați anunțurile de pe site-urile yogaesoteric.net şi misa.yoga, pentru a fi la curent cu noutăţile care apar.

Cursurile la distanță de azi, 27 aprilie, nu se vor ține.

Vom reveni imediat ce avem informații noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

yogaesoteric
27 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More