Atenţie părinţi: vaccinul hexavalent va fi injectat forţat în copiii noştri! Educaţi-­vă!

 

Suntem manipulați în modul cel mai abject pentru a ne face să dorim debilitarea copiilor noștri prin vaccinare. Un exemplu în acest sens este articolul publicat de Digi24.ro: Vaccinul hexavalent, unul dintre vaccinurile obligatorii pentru bebeluși, nu se mai găsește, care titra: „Nelinişte pentru părinţi! La Cluj-Napoca, familiile aşteaptă de o lună veşti bune şi la fel se petrece la Galaţi şi Iaşi. Răspunsul de la Ministerul Sănătăţii nu este de natură să liniştească: o problemă la nivel european pentru care autorităţile încearcă să găsească în cel mai scurt timp rezolvarea”.

Din nefericire, isteria pro-vaccinatorilor nu a murit odată cu plecarea lui Bănicioiu de la șefia ministerului morții și a bolii (numit în cel mai pur stil orwelian „al sănătăţii”), ci continuă implacabil indiferent de maimuța costumată care pretinde că ne dorește binele. Asta-i dovada clară a faptului că în ciuda pretinsei dușmănii între așa-zisele facțiuni politice din România, în realitate cu toții fac parte din acelaşi clan de hiene (cu scuzele de rigoare familiei Hyaenidae, din ordinul Carnivora) și care de fapt reprezintă interese străine și ostile nouă, celor aflați sub „înțeleapta” lor oblăduire.

Nu de copiii noștri sunt preocupați, ci de șpăgile imense intrate în multiple feluri în buzunarele lor, din cuferele Big Pharma. Ultima stratagemă e să îi angajeze cu salarii imense, la sfârşitul mandatului lor public. Ca nevasta lui MRU, de către OMV, în timp ce acesta se afla la șefia SIE. Acum guvernanții au pregătit o nouă fărădelege care amenință atât părinții, cât și oricare cetățean de bună credință cu tot soiul de represalii, dacă aceștia denunță crima unui act medical forțat, deci împotriva voinței omului. La stadiul ante-vaccinare încă nu putem fi numiți „pacienți”. Acest statut nefericit urmează însă fără îndoială a-l purta pentru restul vieții, bieții copii ai căror părinți naivi au crezut minciunile celor al căror unic interes este auto-propășirea.

Să ne depășim teama. Desigur, se va încerca darea unui exemplu prin persecutarea unora mai slab educați care nu și-au vaccinat copiii nu din cunoașterea răului pe care îl reprezintă vaccinarea, ci pentru că, pur şi simplu, nu au văzut un medic decât în situații speciale. Astfel, se va induce în cetățeni frica de a se opune acestei adevărate crime medicale demnă de a fi perpetuată de urmașii infamului dr. Mengele, cu diferența că susținătorii înfocați ai vaccinurilor din zilele noastre se vând cu bună știință, în loc de a comite crime în numele științei.

Pentru recapitulare, vă propunem un articol scris de către dr. Gavriil Mihăilescu, intitulat Patologia societăţii vaccinate:

Ce nu ştim despre vaccinuri…

Ca medic, am constatat o explozie de patologie diversă în cadrul generaţiei tinere în ciuda progreselor medicinei, progreselor din domeniul igienei, alimentaţiei sau confortului. Radioactivitatea aerului, poluarea solului, stresul, alimentaţia pot fi factori promotori ai diferitelor forme de cancer din ultimii ani.

Dar multitudinea de boli apărute la copii nu este ca urmare a poluării vaccinale? Tot mai mulţi copii se plâng de alergii, astenie marcată, gripe frecvente, rinite, tulburări de somn şi gastro-intestinale. Copiii pot moşteni anumite virusuri mute ce nu se manifestă în condiţii elementare de igienă şi nutriţie, deci nu este nevoie de prevenire a bolilor prin vaccinare; ci pot dobândi imunitate naturală manifestând boala. Dar dacă se vor vaccina, prin perturbarea sistemului imunitar se pot „deştepta” aceşti viruşi „muţi”, generând diverse boli ca: scleroza în plăci, cancere.

Se practică vaccinarea obligatorie în ţările lumii a 3-a fără să se ţină cont de starea imunologică a fiecărui individ (este extrem de periculos, se introduc viruşi vii sau atenuaţi în organismul fragilizat din punct de vedere imunitar).

Variola a fost eradicată nu ca urmare a vaccinării, ci ca urmare a creşterii nivelului de trai (cele mai multe cazuri erau în Africa şi Asia, şi oricum epidemia era în declin când a început campania de vaccinare). La vremea respectivă (1947 – 1979) vaccinarea a provocat mai multe îmbolnăviri decât variola însăşi. Profesorii I. Aleksandrowicz şi B. Halibokowski de la Academia de Ştiinţe Cracovia au publicat în The Lancet 1967: „Vaccinarea anti­variolă provoacă leucemii”. Dr. B. Duperrat din Spitalul Saint-Louis publică în La Presse Medicale din 1955: „Vaccinarea anti­variolă provoacă explozie de leucemii”. Programul OMS de eliminare a variolei nu a reuşit decât după oprirea vaccinărilor. Timp de 30 de ani copiii au murit din cauza vaccinării anti­variolă, deşi nu mai erau ameninţaţi de boala naturală.

BCG (vaccin anti-tbc efectuat la naştere)

Dr. Scohy în revista Des Clefs pour vivre, în august 1994, afirma: „S-a constatat agravarea post­vaccin a predispozițiilor patologice la rinofaringite, otite, bronşite, laringite şi deschiderea căii terenului artritic şi a reumatismelor”.

După un studiu făcut în India în 1979, s-a raportat de către OMS:
– vaccinarea BCG nu are efect protector în primii 7,5 ani după vaccinare;
– vaccinarea BCG este deja contestată de 50 de ani; vaccinarea BCG reprezintă de fapt inocularea unei tuberculoze chiar atenuată ce va evolua până la 6–9 luni. Următorul vaccin se face de obicei la 2 luni, adică în plină tuberculoză.

De exemplu, un vaccin Tetracoq conţine:
– toxina bacilului Loffler;
– toxina bacilului Nicolair;
– 5 miliarde de bacilli de Bordetella pertusis în faza I hemolizați;
– > 100.000 viruşi polio tip I inactivaţi cu formol;
– > 100.000 viruşi polio tip II inactivaţi cu formol;
– > 300.000 viruşi polio tip III inactivaţi cu formol.

Aceste doze sunt strict aceleaşi, indiferent de greutate, vârstă, stare de imunitate. Se aplică sugarului de 3 kg ca unui adult de 80 kg fără a se verifica dacă pacientul poate suporta aceste otrăvuri, virusuri sau bacili.

ATPA (vaccin împotriva tetanosului)

În 1947, profesorul Tissot a afirmat: „Se ştie că un bolnav vindecat de tetanos nu este niciodată imunizat contra unei a doua infectări, iar serul comercializat este ineficace (poate crea chiar o stare de anafilaxie în cazul unei a doua infecţii) şi produce şi colibaciloză. Prevenirea tetanosului se face prin curăţirea şi igienizarea bună a plăgii infectate”.

DTTAB (vaccin împotriva difteriei, tetanos, febră tifoidă)

Statistic, s-a constatat că determină nefrite, afecţiuni hepatice, iar la 6 luni după vaccin se poate constata altă boală de febră tifoidă. Produce moarte subită la sugari.

Vaccinul contra tusei convulsive

Profesorul Dick de la spitalul Middlessex, autoritate mondială în materie de imunologie, declara în 1973 în Telegraph: „Vaccinul multiplu împotriva tusei convulsive şi a difteriei poate provoca infirmitatea a numeroşi copii, provocând leziuni cerebrale”. Dr. Pilette notează în Survie în 1975 că: „vaccinul multiplu împotriva tusei convulsive şi a difteriei poate provoca apariţia poliomielitei”. Dr. Gordon T. Steward a afirmat că în Glasgow 30% din cazurile de tuse convulsivă apar la pacienţi vaccinaţi.

Vaccinul R.O.R (rujeolă, oreion, rubeolă)

În 1990 s-a constatat în SUA o creştere constantă de rujeolă în ciuda unei mari acoperiri vaccinale. Din surse oficiale mortalitatea este de 20 de ori mai mare decât a aceleia înregistrate înaintea introducerii vaccinului, datorate pneumoniei rujeolice.

Virusurile lente ce se găsesc în toate vaccinurile şi mai ales în vaccinul antirujeolei se pot ascunde în ţesuturile umane şi pot apărea mai târziu ca şi complicaţii: encefalite, scleroze multiple, ataxie, retard mintal, meningită aseptică, diabet zaharat, hemipareze, sindrom REYE. Ţipătul ascuţit este expresia unei encefalite post­vaccin ce atrage o perturbare a maturizării nervoase iar mai târziu dezvoltarea unui deficit de atenţie, tulburări de comportament, autism.

Potrivit OMS, şansele ca rujeola să fie contactată de cei vaccinaţi sunt de 15 ori mai mari faţă de cei nevaccinaţi. Efecte post­vaccin ROR: artrite, parestezii pe traiectul nervilor periferici, care pot apărea cu întârziere până la 2 luni după vaccinare şi de aceea părinţii nu recunosc simptomele ca fiind cauzate de vaccin. Părinţii copiilor din Marea Britanie refuză să-şi vaccineze copiii cu ROR întrucât un nou studiu a confirmat producerea autismului şi a bolii Crohn la cei vaccinaţi.

Dr. Helmke afirmă că la mai multe luni după vaccinare împotriva oreionului se poate declanşa diabetul zaharat. Vaccinul ROR de tulpină URABE a fost retras de pe piaţă la 15 sept 1992 în Germania şi Marea Britanie ca urmare a apariţiei cazurilor de meningită şi a bolii Crohn.

Dacă bolile copilăriei se manifestă natural, se dobândeşte o rezistenţă la afecţiuni cu caracter ereditar cum ar fi astmul sau eczemele. În acest sens, cercetătorii englezi şi americani au constatat că femeile care au manifestat natural oreion în copilărie nu dezvoltă cancer ovarian la maturitate.

Vaccinul împotriva Hepatitei B

Produce dezordini imunitare, hepatite fulminante, meningite, nevrite optice, convulsii, epilepsii. În 1994, Pasteur Merieux pusese la punct un vaccin antihepatic B prelevat pe culturi de celule canceroase de ovar de hamster şi astfel se putea transmite individului vaccinat şi oncovirusul (virusul răspunzător de cancer).

Virusul antigripal

În ianuarie 1977, ziarul National Inquirer acuza pe oficiali, guvernul şi promotorii campaniei de vaccinare contra gripei că au trecut sub tăcere riscurile evidente şi cunoscute create de vaccinare: encefalite, Parkinson, artrite, astm, psoriazis. Acelaşi aspect se publică în British Medical Journal.

Viruşii vii introduşi în organismul nostru sub formă vaccinală se pot recombina cu viruşi sau retro viruşi defectivi (care nu se manifestă) care există deja în organism şi pot genera un virus hibrid deosebit de periculos. O expertiză realizată de INSERM (Institutul Naţional de Sănătate – Franţa) recunoaşte că eficacitatea vaccinală variază între 40-80%. În Elveţia au apărut de 23 ori mai multe cazuri de paralizii de nervi faciali decât au fost raportate anterior (Mutsch, 2004).


Vaccinul antipolio
– a fost prelevat pe rinichi tumoral de maimuţă şi deci persoanele vaccinate au contactat virusul SV40 cancerigen, care nu moare ca urmare a formolizării.

Vaccinul antipolio SABIN – prelevat pe rinichi de maimuţe verzi (originare din Africa) contaminate cu virusul STLV3 – precursorul virusului HIV, cel care provoacă SIDA. Conform OMS, poliomielita paralitică este principala cauză de infirmitate în ţările lumii a 3-a şi o persoană din 10 moare din cauza ei. De ce vaccinul antipolio SABIN este încă administrat copiilor când dr. Jonas Salk, care a preparat primul vaccin antipolio din lume, arăta că vaccinul este cel care cauzează cele mai multe cazuri de poliomielită?

Vaccinul DTP (diftero-tetano-pertusis) – se administrează la 2, 4, 6, 12 luni cu un rapel la 2 ani şi 6 luni. După statistici, 2/3 din decesele de moarte subită la sugari au fost ca urmare a vaccinării DTP. În SUA copiii vaccinaţi împotriva tetanosului şi a DTP contactează alergii cronice de 2 ori mai mult decât copiii nevaccinaţi.

Interval – Vaccin – Efecte

0-4 ore – Toate vaccinurile – Anafilaxie, alergii
0-3 zile – Tuse convulsivă – Encefalopatie, tardiv diabet zaharat
0-28 zile – Tetanos – Plexus-brahialis-neuritis
5-15 zile – ROR – Encefalită, tardiv trombocitopenii
7-30 zile – Rubeolă, ROR – Purpura trombocitopenică
7-42 zile – Rubeolă – Artrită cronică, tardiv boala Crohn

Dr. Buchewald în lucrarea sa Nonsensul Vaccinării, apărută în 2002, afirmă categoric: „Victoria împotriva epidemiei nu a fost câştigată de vaccinuri ci de rezultanta îmbunatăţirilor apărute în domeniul tehnic, social, igienic şi mai ales nutriţional. Ipoteza că vaccinurile stau la baza declinului bolilor infecţioase este un mare nonsens”.

Dr. Keis Gaublomme, preşedintele Asociaţiei Internaţionale Vaccine Damage Prevation, a dezvăluit mecanismele bolilor autoimune ce apar în urma diferitelor vaccinări. Virusurile nu prezintă efecte secundare tipice şi imediate, întrucât vaccinul slăbeşte sistemul imunitar al pacientului şi face să iasă la suprafaţă aspectele vulnerabile ale structurii genetice ale individului.

Dr. Scott Mumby (membru al Societăţii Regale de Medicină, membru fondator al Societăţii Britanice pentru Nutriţie şi Alergie) afirma că vaccinarea este un asalt deliberat asupra sistemului imun aflat în dezvoltare. Sănătatea copiilor în creştere este slăbită prin vaccinări multiple introduse prin programele de vaccinare.

În SUA, sistemul federal guvernamental de raportare a reacţiilor adverse la vaccinare a primit anual aproximativ 11.000 reclamaţii privind reacţiile adverse la vaccinare şi se reportează 200 decese anual şi disfuncţionalităţi permanente dependente de vaccin.

Imunologi de seamă ca Shoenfield (2001) şi Tichler (2004) vorbesc despre latura mizerabilă a vaccinărilor. Printre substanţele aditive din compoziţia vaccinurilor se află: aluminiul, mercurul, thymerosalul, ce stau la baza declanşării bolilor ca: scleroza în plăci, cancere, leucemii, tulburări gastro-intestinale.

Concluzii

Vaccinurile duc la izbucnirea bolilor autoimune (diabet zaharat, scleroză în plăci, boli reumatice, colită ulcero-hemoragică) la persoane predispuse genetic sau pot influenţa nefavorabil evoluţia lor (Fourneau – 2004, Wraith – 2003).

În Germania nu mai este obligatorie vaccinarea la copii de câţiva ani, întrucât s-au raportat anual invalidităţi grave post­vaccin (între 1995 și 2004), dintre care 60% au fost despăgubite. Toate statisticile internaţionale dovedesc diverse falsificări întrucât vaccinările au fost susţinute din interes şi prin ignorarea fenomenelor post­vaccin.

Se cheltuiesc mai mulţi bani pentru propaganda vaccinării decât pentru cercetarea pe termen lung a efectelor ei. Pentru a înşela opinia publică şi corpul medical, fabricanţii de vaccinuri arată curba descrescătoare după introducerea vaccinării, dar de fapt boala infecţioasă era în scădere puternică dinainte, iar introducerea vaccinurilor a determinat izbucnirea unor epidemii ale bolii împotriva căreia trebuiau să imunizeze.

Dacă se mai continuă vaccinarea, va apărea în câteva decenii o patologie nouă, cea a societăţii vaccinate – a spus acum 31 de ani dr. Deloge în lucrarea sa Tendences de la medicine contemporaine.

Rog a se medita asupra numărului crescând de cazuri de cancere şi DZ.

Principiul vaccinărilor obligatorii n-ar fi trebuit acceptat niciodată de guverne pentru că el contravine principiilor elementare ale drepturilor omului. Este vorba de nerespectarea opiniei şi libertăţilor individuale. Actul vaccinal a devenit o psihoză şi un adevărat act de credinţă în atotputernicia medicală!


Citiţi şi:

Dezvăluiri șocante despre industria farmaceutică: în realitate, nu se știe cu certitudine dacă și cum funcționează un vaccin!

Medicii kenyeni au găsit substanţe care provoacă sterilitate în absolut toate vaccinurile antitetanos cu care s-au vaccinat fetele și femeile kenyene

Vaccinurile, mercurul şi banii murdari – un mesaj de la Robert F. Kennedy jr.

 

yogaesoteric
17 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More