Av. Gheorghe Piperea: De câți duhovnici va fi nevoie pentru pandemia de depresie care cuprinde și subjugă lumea?

 

Oare o fi întreruperea lumii (global lockdown) răul cel mai mic?

Avocatul Gheorghe Piperea, a pus sub semnul întrebării tot ce s-a petrecut de la începutul epidemiei, considerând că au fost raportate în mod fals decese din cauza virusului, când de fapt era vorba de moarte de bătrâneţe sau diferite boli grave.

„Să alegi, sub imperiul fricii fabricate, răul mai mic, în detrimentul rațiunii și al comuniunii spirituale.

Să declari decese din cauza virusului, când de fapt este vorba de bătrânețe sau de boli grave, practic uitate în aceste zile. În urmă cu 30-40 de ani, se mai murea și de bătrânețe. În urmă cu 3-4 luni se mai murea și de cancer, ciroză, atac de cord, atac cerebral. Se mai murea și pe fond de diabet, ulcer, hepatită sau obezitate. Și da, se mai murea și de malpraxis medical.

Acum se reduce aproape totul la virus. S-ar părea că suntem o specie care a devenit brusc sănătoasă, practic eliberată de povara tuturor bolilor, minus una. Murim ca peștii din ocean, doar dintr-o singură cauză.

Să închizi orașe fără să fie lepră, ciumă sau holeră. Doar pentru că nu poți re-motiva niște revoltați (pe bună dreptate) din sistemul medical, nu poți băga la pușcărie un manager iresponsabil de spital și un președinte de consiliu județean arogant și închipuit şi nu poți disciplina 800 de recalcitranți și cocalari care s-au întors curând din «diaspora» și cred că pot face tot ce vor «acasă».

Să închizi de tot biserici doar pentru că talibanii progresiști care nu vor catedrale, ci spitale, au «identificat» focare de infecție în lăcașurile de cult. Bolile sufletului și ale spiritului, pentru care spitalele sunt inutile, au fost uitate.

De câți duhovnici va fi nevoie pentru pandemia de depresie care acum, în exact aceste zile, cuprinde și subjugă lumea? Nu va fi suficient un singur Thanos care să plesnească din degete pentru a ne reduce la 10%, aşa cum își planificau de 20 de ani ultra-miliardarii acestei lumi subjugate, care pare că se pune la picioarele oricărui «salvator» cu tentații dictatoriale si criminale.

Oare o fi întreruperea lumii (global lockdown) răul cel mai mic?

Să alegi răul cel mai mic, crezând că faci bine. Al optulea păcat capital”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.Citiţi şi:

CoVide et impera! Avocatul Dan Chitic, «scurt bilanț intermediar al Panisteriei»

Experţi împotriva isteriei COVID

yogaesoteric

30 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More