Șocul viitorului

 

Ca să înțelegeți exact pe unde ne situăm, dar și ca să vă testez orgoliul, o să vă spun că suntem cu aproximativ un an înaintea americanilor. Iată că dorința multora de a se afla în avangarda ţărilor civilizate s-a îndeplinit. Doar că nu în sensul în care ați crede.

Ceea ce vedeți acum în SUA este 10 augustul lui Trump. În sensul acesta, al înaintării spre dezastru și disoluție, am luat-o în fața americanilor. Pute de la o poștă manipularea de aceeași factură cu cea de-aici, fake news-urile utilizate ca armă de dezinformare în masă și sloganurile repetate în disperare pentru reprogramarea minților simple. În timp ce România a fost un fel de test cu cobai, ceea ce se petrece în SUA e vaccinarea în masă.
.
Pentru scopurile murdare ale găștii globaliste s-a făcut exces de regie. Cozile de topor nu acționează doar la nivel național, ci și global. State, până mai ieri aliate, care le ciuguleau din mână americanilor, au ajuns acum să le întoarcă spatele precum ultimilor milogi.

Este de-a dreptul frustrant să vezi cum președintele căruia i se spune „cel mai puternic om de pe planetă”, are împotriva sa toată media, toată industria spectacolului, toată economia, toată societatea civilă s.a.m.d. Trump a ajuns prototipul omului care luptă pentru dușmanii săi, fiind proiectat într-un spectacol grotesc. Mai țineți minte când, într-una dintre primele sale acțiuni, a returnat taxe? Răspunsul primit a fost de-a dreptul hilar: miliardarii se rugau, plângând cu lacrimi de crocodil, să nu le returneze taxele, că ei au deja prea mulți bani. Ar fi de râs dacă n-am înțelege temele ascunse ale întregului program.

Pot spune că suntem într-un moment de cumpănă al întregii omeniri. Trump – căruia îi puteți spune președintele fără mandat, regele fără putere, împăratul fără de țară s.a.m.d. – se apropie de o nouă confruntare electorală în care dușmanii săi au început presăratul norilor de ceață. Bazându-se pe rețetele care de-a lungul istoriei s-au dovedit câștigătoare, îşi încearcă şansele să-l înfrângă usturător pe Trump.

Obama, acest ticălos care-a reușit să distrugă o lume întreagă trăgând-o în haosul ideologiei extreme, este liderul de facto al democraților. Biden e doar o păpușă, cu semne cât se poate de clare de demență senilă, care va fi folosit de păpușa-șefă Obama pentru îndeplinirea „Marelui Plan”.

Cum, există un plan? – vor întreba cei mai naivi dintre noi. Da, există și e pus în mișcare sub ochii voștri cei leneși care, optimizați fiind în privitul ecranelor și-au pierdut capacitatea de a vedea realitate. Există un plan diabolic, pus în mișcare de-atâta amar de vreme și pe care noi, generație cu generație, îl ignorăm.

De cele mai multe ori când spun asta, cei care-ar fi necesar să se lumineze îmi răspund sarcastic: „Da’ cine ești tu de știi despre un plan atât de ascuns?”. Este semnul suprem al îndobitocirii care acționează asupra celor simpli. Și, din păcate, nu e doar atât: este și triumful suprem al păcălelii celei mai dibace. Ei, în simplitatea lor, își imaginează că pentru a pune la cale ticăloșiile cele mai mari ai nevoie de un uriaș complot secret, necunoscut celor mulți și ținut sub tăcerea unui număr restrâns de adepți. Iată prostia în plenitudinea ei. Păi dacă ar fi ceva atât de secret, cum ar putea o mână de ticăloși să impună întregii ființe umane un plan diabolic.

De fapt, dacă veți avea ochi să vedeți, ați constata că treburile se fac pe față deoarece așa e cel mai eficient. Credeți că la începutul secolului trecut cineva și-ar fi imaginat că țările europene vor fi unite într-o construcție artificială precum cea de-acum? Cu siguranță, omul de rând ar fi râs la fel de sarcastic precum cel de-acum căruia îi exprim temerile mele.

Cu toate acestea, planul exista și se discuta la lumina zilei. Desigur, în momentul în care s-a constatat că lumea e prea nepregătită pentru toate aceste provocări, s-a trecut la pasul 2, anume fabricarea consimțământului prostimii, obișnuirea ei cu ideea. Iar pentru asta n-au precupețit niciun efort . Au pus-o chiar de două războaie mondiale în Europa, până când cetățenii au înțeles care e calea păcii. 

La fel se petrece și acum. Nu-i niciun secret, totul se face la vedere. Teribilele crize mondiale e necesar să înceteze! Teroarea banilor făcuți din nimic e necesar să înceteze! Diferențele e necesar să înceteze! Bolile e necesar eradicate! Vă sunt cunoscute sloganurile? Așa-i că ele sunt atât de ofertante? Eram sigur! La fel de sigur pe cât e producătorul capcanelor de șoareci. Vi se pare veche tehnica aceea rudimentară în care o bucată de cașcaval e pusă pe un declanșator care, odată atins, eliberează mecanismul menit a-și strivi victima care-a îndrăznit să se lase ademenită? E vechi de când lumea, dar la fel de funcțional ca la început. Similar e și cu tehnicile de manipulare în masă.

Evenimentele care vor urma – dacă nu cumva vom avea parte de-o minune – se vor constitui într-un carusel mult prea radical pentru cei care nu-s suficient de spălați pe creier și care se află între două lumi. De obicei aceștia sunt eroii fără sens, victimele care cad fără a înțelege nimeni de ce. Și culmea, nici măcar ei.

Ce urmează se vede cu ochiul liber. SUA e izolată pe scena lumii. Au izolat-o printr-o strategie de hăituire internațională, similară celei la care a fost supusă România pe vremea lui Dragnea. Voci critice în presa mondială, diverse figuri de primă mână exprimându-și îngrijorările, pseudo-tensiuni interne care dau bine la TV s.a.m.d. Așa cum v-am spus, arsenalul e același; e nevoie să fii picat din altă lume ca să nu înțelegi. Totul se face la vedere!

Înfrângerea lui Trump e proiectată să se facă la scor, iar după aceea SUA va alege calea reintegrării, a recuperării rapide a timpului pierdut. Cam asta se petrece acum la noi. Așa-i că nu v-ați dat seama? V-ați întrebat de ce ies în presă Tudorel, Veorica și – ca să vezi și să nu crezi – Birchall? Nu știu dacă i-ați auzit, dar toți povestesc la unison cum au fost presionați de către tiranul Dragnea pentru a pune în aplicare ticăloasele modificări ale legilor justiției. Cu excepția lui Tudorel, toți ceilalți au fost adunați de prin periferia mediocră a partidului, acolo unde serviciile-și bagă la greu acoperiții. Toți erau niște neica nimeni, anonimi ridicători de labe atunci când li se cerea, ființe necuvântătoare aflate la granița dintre vegetal și animal. Și toți, ce să vezi, au fost terorizați de Dragnea. Care Dragnea i-a pus în funcții, scoțându-i din gaura de șobolan în care locuiau. Și care Dragnea, în tirania lui, a schimbat legile justiției astfel încât acum el se află în pușcărie, nu penala de „duamna Carmen”, dovedită în justiție, dar iertată de procurorii „tovarăși și preteni” de la Alba.

Pentru orice om normal situaţia se văd cu limpezime. Dar câți mai sunt normali în ziua de azi? Vreți să știți modelul societății viitorului? Mergeți într-o fermă de pui sau de porci. Totul e supravegheat, steril și științific. Se fac vaccinurile la timp, iar antibioticele sunt strecurate în mâncare pentru a se păstra sănătatea populației. Porcilor li se dau niște lanțuri cu ajutorul cărora se droghează; e scabros să-i vezi cum stau ore întregi trăgând de lanț și tăvălindu-se de plăcere. Totul e frumos și neumbrit de moarte. Moartea vine rapid, eficient și, mai ales, departe de lumea celor care cresc și e nevoie să trăiască.

Intrăm rapid și sigur în cea mai „evoluată” formă de organizare a societății umane: ferma de oameni. V-am spus de multe ori care e calea de scăpare: pregătirea pentru supraviețuirea pe cont propriu, dar, mai ales, în comunitate. Adică ceea ce, în urmă cu câteva zeci de ani, era normă, instinct. Acum pare a fi o cale nesustenabil de lungă până acolo. Vedeți cât v-ați transformat?

Autor: Dan Diaconu

Citiţi şi:

Istoria la timpul viitor – America între puterea soft și puterea hard

Prăbuşirea morală a Occidentului

yogaesoteric

30 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More