Aveți grijă cu ce vă «jucați», că nu știți pe cine invocați! Mano Cornuto

 

Acest gest este un salut satanic, un semn de recunoaştere a membrilor aparţinând sectelor satanice sau altor grupuri necredincioase.

Semnul cu mâna „El Diablo” este adesea confundat cu semnul surdo-muţilor pentru „Te iubesc”.
Deşi la prima vedere pare o asemănare accidentală, știm că persoana care a descoperit sau creat acest semn pentru surdo-muţi nu este altcineva decât Helen Keller, o teosofistă adeptă a ocultismului şi o adoratoare a Satanei.

Keller a spus la un moment dat: „Lucifer reprezintă… Viaţa… Gândirea… Progresul… Civilizaţia… Libertatea… Independenţa… Lucifer reprezintă Cuvântul, şarpele, mântuitorul.”

Oare neintenţionat Keller a creat semnul „te iubesc” pentru surdo-muţi care imită clasicul semn al Satanei? Dorea oare Keller să ne spună „Te iubesc, diavole”?

Semnul satanic apare unde nu te aştepţi… A fost plantat până şi în mijlocul unui sobor de preoţi, la o procesiune creştină în oraşul Tver, în pravoslavnica Rusie.Un sobor de preacucernici preoţi ortodocşi din Tver (Rusia) și… „mano cornuto”

Acesta este şi un semn de recunoaştere între cei care sunt membri ai unor organizaţii oculte. Dar „mano cornuto” a ajuns foarte popular şi chiar preşedinţii americani Clinton, Bush jr. şi Obama l-au folosit în public, ca să nu mai vorbim că o puzderie de formații şi cântăreţi pop-rock îşi „salută” astfel adepții.
Lucifer nu doarme! Rock on sau… semnul satanei?

Loiali lui Satan, sau o simplă coincidență? Mai jos puteți vedea câțiva dintre admiratorii „nevinovați” ai lui ScaraoțchiBarack Obama, fost președinte al SUAMichelle ObamaVice-candidatul republican la preşedinţie, guvernatorul Alaskăi, Sarah Palin, cu fiica ei WillowBill Clinton, fost președinte al SUAGeorge W. Bush, fost președinte al SUA, la inaugurarea din 2005Copertă de album a trupei rock DioRegele Abdullah al IordanieiNicolas Sarkozy, fost președinte al FranţeiVicepreşedintele american Dick CheneyElizabeth TaylorCourtney Love cu fiica saTrupa rock MetallicaMaria (Kennedy) Shriver la căsătoria ei cu Arnold SchwarzeneggerTom Ridge , fostul director pentru Securitatea Internă si fostul guvernator de PennsylvaniaSenatorul american John EdwardsYasser ArafatPrim-ministrul italian Silvio BerlusconiAmy GrantAnton Lavey, fondatorul Bisericii lui Satan şi autor al Bibliei satanice, pozează cu semnul „mano cornuto” cu mâna stângă pe coperta Bibliei sataniceSe pare că începutul l-a facut în 1955 Harley Clark (în fotografie). Să fie astăzi o simplă coincidență că fiecare satanist din lume foloseşte acest salut?Dan Quayle, fost vicepresedinte al SUAJohn Lennon cu semnul satanic pe afișul filmului „Yellow Submarine”Kid Rock (sus și jos)

 

Citiți și:

Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete

Mesajul ocult al videoclipului «Alejandro» al lui Lady Gaga: respingerea spiritualității, satanism, stat polițienesc 

 

yogaesoteric
16 iulie 2017


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More