Avocat specializat în drepturile celor vaccinaţi trimis de trei ori în închisoare pentru refuzul de a încălca privilegiul avocat-client

 

Avocatul dezvăluitor Alan Phillips a fost trimis de trei ori în închisoare şi licenţa i-a fost suspendată pentru refuzul de a încălca confidenţialitatea avocat-client.

După o audiere la tribunalul Wake County Courthouse în data de 21 mai 2019, avocatul Alan Phillips a fost întemniţat pentru a treia oară iar licenţa i-a fost suspendată. Alan a mai fost încarcerat în data de 9 mai 2019 şi în data de 29 aprilie 2019 pentru sfidarea curţii, câte 48 de ore, după ce a refuzat să încalce privilegiul avocat-client. Judecătorul îl poate trimite la închisoare până la cumularea unui an în puşcărie. Deci hărţuirea avocatului Phillips ar putea continua mult timp.

Baroul din statul Carolina de Nord a cerut ca Phillips să predea dosare cu discuţii confidenţiale ce se întind pe mai mulţi ani, în cadrul unui proces de represiune, după ce a depus o plângere împotriva baroului pentru presupuse abateri; baroul a respins la nivel intern plângerea lui Phillips şi apoi încă o altă plângere. OAMF (Ohio Advocates for Medical Freedom) a depus la rândul său o plângere care şi ea a fost respinsă la nivel intern.

Alan nu a făcut nimic ilegal, baroul din Carolina de Nord nu a adus vreo dovadă a vreunei fapte penale comise de el. Acest proces este de fapt o încercare de a descoperi ceva în neregulă, într-un efort de a-i închide gura sau de a se răzbuna pentru plângerea pe care a făcut-o împotriva baroului.

OAMF – din partea tuturor organizaţiilor din SUA ce militează pentru libertate medicală şi a sutelor de mii de simpatizanţi – a cerut ca atât guvernatorul Roy Cooper cât şi Curtea supremă de justiţie din Carolina de Nord să instrumenteze investigaţii independente privind abaterile de la barou, aşa cum s-a cerut în precedentele legale.

Cine este avocatul Alan Phillips?

Alan Phillips, J.D. este un expert naţional recunoscut şi iniţiator pe speţe de politică şi legi privind vaccinurile şi este singurul avocat naţional care este specializat doar pe excepţiile vaccinurilor şi activism legislativ.

El lucrează cu clienţi, avocaţi, legislatori şi activişti din toată SUA în speţe de vaccinuri (vaccinuri efectuate la naştere, vaccinuri pentru îngrijire de zi cu zi, pentru gimnaziu şi admiterea la colegiu, vaccinări care condiţionează angajarea, pentru militari şi membrii familiilor acestora, pentru imigranţi, pentru copii aflaţi în dispute de custodie, pentru călătoriile internaţionale şi ale variaţiuni ale acestor categorii).

Avocatul Phillips este un apropiat al OAMF şi a participat la un număr de evenimente şi interviuri televizate incluzând evenimentul despre sindromul Guillain-Barré care a avut loc la Ohio Statehouse în ianuarie 2018.

Citiţi şi:

Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene recunoaște legătura între vaccinul împotriva hepatitei B și îmbolnăvirile în cazurile de scleroză multiplă

Avocatul Gheorghe Piperea: Vaccinarea obligatorie este NECONSTITUȚIONALĂ

 

yogaesoteric
24 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More