Avocata Sidney Powell a deschis proces pentru ca rezultatele alegerilor din Georgia să fie decertificate și Trump să fie declarat câștigător

 

Avocata Sidney Powell a deschis, pe 25 noiembrie, un proces în Georgia și a acuzat „frauda electorală masivă”, proces care poate modifica rezultatul scrutinului. „Schema și artificiul de fraudare au avut ca scop manipularea ilegală și frauduloasă a numărului de voturi, pentru a asigura alegerea lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite”, se arăta în dosarul de 104 pagini, potrivit Fox News.

Procesul, care îi numește pe guvernatorul Georgiei, Brian Kemp, și pe secretarul de stat și președintele comisiei electorale de stat din Georgia printre inculpați, acuză multiple încălcări constituționale, citând martori de la fața locului, experți și imposibilități statistice în cadrul rezultatelor alegerilor. Totodată, informațiile spun că zeci de mii de voturi au fost alterate, suficiente pentru a favoriza victoria lui Joe Biden.

De asemenea, spune Powell informațiile susțin că soft-ul și hard-ul, produse de Dominion Voting Systems Corp, sunt locul în care începe „frauda masivă”, iar modul de operare și caracteristicile software-ului nu permit un simplu audit al alocării greșite, al redistribuirii și al ștergerii voturilor.

Există „dovezi fizice incontestabile” că sistemele de securitate au fost alterate și că aparatele de vot au fost conectate la internet, o încălcare a legilor statale și federale, conform înregistrării.

Georgia a achiziționat sistemele de vot Dominion și soft-ul în iulie 2019. La acea vreme, democrații de stat, conduși de Stacey Abrams, au susținut că mașinile sunt susceptibile de manipulare. Cu un an în urmă, statul Texas a respins sistemul datorită vulnerabilității sale la manipulări nedetectate.

Un purtător de cuvânt al Dominion afirma recent pentru Fox News că afirmațiile lui Powell sunt lipsite de fundament.

Echipa de campanie electorală a lui Donald Trump a emis pe 22 noiembrie un comunicat prin care s-a distanţat de acuzaţiile lansate de avocata Sidney Powell. Ea a pledat pentru Trump în procesul care urmărea stoparea victoriei lui Joe Biden în Pennsylvania.

„Sidney Powell practică avocatura pe cont propriu. Nu mai face parte din echipa juridică a lui Donald Trump”, au declarat avocaţii din campania lui Trump, Rudy Giuliani şi Jenna Ellis.

Anunţul a fost făcut la o zi după ce judecătorul a respins procesul intentat împotriva alegerii lui Joe Biden în Pennsylvania. Powell, fără a furniza dovezi, a declarat că sistemele electronice de vot au schimbat milioane de buletine de vot pentru a-l favoriza pe Biden.

Citiţi şi:

Lovitură de stat împotriva lui Donald Trump: Este în curs noua ordine planetară

Echipa lui Trump anunță că acesta are deschisă calea spre victorie. Cele 9 puncte-cheie cu dovezi ce pot răsturna rezultatele trâmbițate de media

 

yogaesoteric
7 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More