Avocatul Gheorghe Piperea a făcut un apel exploziv către medicii din România. «Cât încă îmi mai permit SRI, Arafat și facebook»

 

Cunoscutul avocat Gheroghe Piperea le-a cerut medicilor să vorbească, să spună „ce a fost cu această farsă sinistră. Dați în vileag minciuna, afacerile veroase și cinice, corupția și conflictele de interese din sistem, totul generat de ne-oficial declarata pandemie”.

„Cât încă îmi mai permit SRI, Arafat și facebook, mă adresez medicilor noștri:

Faceți această nobilă profesie din vocație: ați fost determinați să vă încălcați jurământul lui Hipocrate, să priviți neputincioși cum suferă sau se sting pacienții care nu au afecțiuni atât de importante cât este considerată boala sars-cov-2; prin ordonanță MILITARĂ, ați fost obligați să priviți cum 90% din paturile de spital sunt goale, în timp ce pacienții implorau la porțile spitalului un pic de atenție și considerație medicală.”

,,Aveți familii, datorii la bănci, facturi de achitat: veți fi primii care vor fi chemați să răspundă pentru malpraxis și abandon medical; birocrații în halate albe, managerii de spital (de profesie antreprenori de pompe funebre) și politicienii cinici și iresponsabili care v-au supus acestui experiment nazistoid vor face din voi țapii ispășitori în fața furiei maselor de pacienți si asigurați care vor protesta judiciar pentru că au fost prejudiciați medical și psihologic și au fost abandonați.”

,,Așa că vorbiți. Spuneți ce a fost cu această farsă sinistră. Dați în vileag minciuna, afacerile veroase și cinice, corupția și conflictele de interese din sistem, totul generat de ne-oficial declarata pandemie. Opriți această dictatură medicală care se instalează prin eforturile conjugate ale birocraților în halate albe, ale politicienilor cinici, oportuniști și iresponsabili și ale îmbogățiților din «războiul» cu covid-19.

Avem nevoie să ne rămână niște idoli pe soclu. Niște repere morale sunt necesare acum mai mult decât oricând. Trăim un amurg al zeilor, o criză de încredere în semeni și în valori și principii care va transforma lumea noastră într-un pandemonium – o lume a tuturor demonilor.

Așa că vorbiți.”

,,Nicio captivitate nu e posibilă fără supunerea captivului față de autoritatea ilegitimă. Dar nu toate victimele se îndrăgostesc de răpitor”, este apelul cunoscutului avocat.


Citiţi şi:

BILD, Germania: «Carantina a fost o greşeală uriaşă»

Dr. Vasile Astărăstoae, despre coronavirus, OMS și modelul chinezesc

 

yogaesoteric
20 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More